Underbar dag!!

Idag fyller min pappa 49 år. GRATTIS pappsen! Vi har firat han, jag och syster Emelie och Samuel med god mat och tårta. Han fick kläder, fotton och choklad av oss och han blev jätte nöjd =) Det var verkligen jätte mysigt.

Underbart väder har det också varit idag. Solen har lyst och det har varit grymt varmt. Me like!!!

Nu på kvällen har kusin Alex och kusin Hannes tittat förbi en snabbis. Dem hade varit hos kusin My i Kristianstad (tror jag det var) och så tittade dem in på hemvägen. Jätte kul var det att träffa dem och det var aldeles för länge sen. Men Alex kommer ju i alla fall ner till min student och det är ju inte länge kvar hihi.

Annars har jag inte gjort så mkt idag och nu ska jag ta en nattecigg med älsklingen och sedan hoppa i säng. Natti natti!!

Eleonore

Lyckad men ändå msslyckad kväll!!

Har haft en jätte trevlig kväll med goa människor här hemma på förfesten men när vi skulle gå upp till playbar som har bartömning ikväll fick jag och älsklingen stanna til i hoglands park för jag fick grymt ont i magen och var tvungen att lägga mig på en bänk...Pinsamt!! Folk som gick förbi måste trott att jag var för full. Efter en stund tog vi oss upp till playbar och där var grymt mkt människor och jag var kvar typ 10 minuter innan jag drog hem igen. Hade fortfarande magknip och fick även lite panik av alla människor och jag ville bara hem till sängen.

Så här ligger jag nu trött och dan..Har inte sovit mkt inatt så det ska bli skönt att sova. Magknipen försvinner när jag ligger ner men så fort jag reser mig upp så kommer den igen så därför håller jag mig helst till sängen =) Känns bäst så!!

Hoppas alla har en trevlig kväll. Natti natti.

Eleonore

Balen igår!

Igår var vi på bal och det var underbart kul. Vi var så fina allihopa och jag kände mig som en riktig prinsessa. Vi åkte ner vid halv fem till stumholmen och skulle fotta. Jag, min dejt Robin, Pian och Tove och deras dejter. Pappa skjutsade oss i sin Lincoln och han var klädd i vit kostym, jätte fin =) och syster, nicke och massa andra var med och skulle fotta oss =)
Sen var det insläpp klockan sex och det tog ca en timme om inte mer innan alla var inne och det var sjukt jobbigt att vänta och fötterna verkte men det var det värt ;-) Där inne var det jätte fint och vi åt god mat och senare på kvällen dansade vi vals och sedan blev der mer festande ;-) Var verkligen en underbar kväll. Antagligen en engångs upplevelse för det är inte varje dag man går på bal så jag är verkligen lycklig över att jag fick uppleva det.

Ett stort tack till Carro som fixade både min och Ruwenis frisyrer. Blev hur nöjd som helst!!!

Orkar inte blogga så serriöst haha för jag är rätt seg idag och så måste vi fixa i ordning här hemma och jag ska hinna med en dusch också innan man ger sig på party igen ;-)

Kan tyvärr inte lägga upp några bilder från gårdagen för jag har inte lagt in dem i datorn än men det kommer upp på facebook senare istället =)

Ha en toppen kväll allihopa!!

Eleonore

Nivå/Priaten igår

Igår blev det fest för min del med Carro, elin, elin och emelie. Det var trevligt men jag var inte på så bra festhumör i början. Hade ingen dricka och inga pengar men det löste sig ändå och så blev jag bjuden en del ute =) Carro hade även lite starka grejer vi drack under kvällens gång haha. Det blev en runda til nivå och efter de piraten. Var väl hemma runt två tiden.

Är riktigt bakfull idag. Skulle egentligen träffa Matilda i skolan vid tio men vid nio skickade jag ett sms och skrev att det får bli senare istället haha sp nu ska jag strax gå dit.

Imorgon är det BALEN =D Fan vad kul det ska bli!!! Men är allt lite nervös faktiskt hehe.

Eleonore

Shaa!!

Kom precis hem från staun nu. Har handlat lite småplock till balen med tjejerna =) När vi var klara skulle dem hänga med mig till resebyron men det blev att jag gick till turistbyron istället haha. Hamnade lite fel kan man väl säga ;-) Men vi fick oss ett gott skratt i alla fall. Gå in till en turistbyro när man ska få tips om resor är kanske inte det smartate =P Menmne jag får bjuda på den ;-)
Sen när vi kom rätt, till en resebyro så satt det en sur tant där inne som var riktigt otrevlig och för stunden försvann min lust och glädje till att åka utomlands med min älskling men nu är den tillbaka igen. Jävla tant men hon är väl bara sur för att hon själv aldrig kommer iväg haha. Men det är tråkigt att människor man inte ens känner kan få en att känna sig så nedstämd. Menmen skit i henne, längtar som fan till älsklingen och jag kommer iväg och jag tog även med mig lite kataloger hem så vi kan drömma oss bort lite och planera.

Har varit en helmysig dag idag med tjejerna. Var längesen nu vi umgicks alla tre. Älskar er <3

Innan på morgonen var jag ju en runda i skolan med. Fick reda på lite betyg och det blev vg i religion, vg i projektarbetet och g i svenska b. Hade hoppats på ett vg i svenska b men jag gjorde så gott jag kunde och mer kan man inte göra. Är grymt glad över vårat vg i projektarbetet med tanke på att vi gjorde allt i sista minuten. Men slutresultatet blev ju övere våra förväntningar.

Nu ska jag slappa lite innan älsklingen kommer hem och när han gör det ska jag nog fortsätta att slappa =)

Ha en bra dag!

Eleonore

Shaa!!

Igår var jag i skolan en snabbis och sen blev det en liten runda på staun med Pian =)
Efter de var vi hemma hos mig och Nickes syster Carro kom och testade olika balfrisyrer på oss =) Det var jätte kul och vi blev så fina hihi. Hon ska hjälpa oss på fredag så nu har vi fått lite ideer och så.

Idag gick jag upp med Nicke vid sju. Kändes jätte bra att komma upp i tid. Ska till skolan snart och kolla upp lite betyg och sedan skriva ut ett drinkrecept häfte som jag fått mailat till mig =) Har även fått klasslistan till mallorca så jag har börjat kontakta lite folk och det känns skönt att veta att man inte är den enda som åär nervös =) Men det ska nog lösa sig fint. Fan vad jag längtar!!

Lite senare idag blir det stan med Totty och Pian. Ska bli mysigt. Tänkte passa på att samtidigt gå till banken och resebyron där jag ska hämta lite kataloger för Älsklingen och jag ska ju me utomlands i sommar men vi måste bara komma på vart =)

Hoppas alla får en toppen dag idag!!

Eleonore

Älskling <3



Har haft en hel mysig kväll med älsklingen, avslappningsmusik och massage <3

Älskar dig Niclas, ibland så det gör ont. Jag gör vad som helst för dig min älskling.
Jag vill vara din för evigt och jag vet att man inte ska planera sin framtid allt för mycket men det jag känner idag är de jag vill leva efter och jag ser inte en framtid med någon annan än dig.
Jag har en del av dig i mig och du har en del av mig i dig och det är de som gör oss till en.
Ditt leende på morgonen när jag vaknar vill jag vakna till varje morgon och din arm omkring mig när jag somnar på kvällen, den vill jag ha omkring mig varje kväll. Jag vill inte förlora dig.
Jag vill gå sida vid sida med dig genom allt gott och genom allt ont. Jag vill bära dig när du inte orkar gå och jag vill hålla din hand och känna vår kärlek växa ihop till något så stort som inte ens gå att beskriva med ord.
Kärleken finns i allt. I ens familj, vänner, barn, natur, vind, andetag men framför allt i dig och mig.
Jag vill alltid vara din älskling och vad som än händer kommer jag aldrig att sluta älska dig <3

Kärleken är tålmodig och god.
 Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst.
Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont.
Den finner inte glädje i orätten, men gläds med sanningen.
Allt bär den , allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den. 
Kärleken upphör aldrig
                                                     










Så länge jag har dig kommer jag alltid att fortsätta kämpa <3

Shaa!!

Idag har jag varit i Jämjö en runda. Stackars lille Samuel som han såg ut. Skrubbsår i pannan och på näsan. Han hade visst trillat ur sängen och var det var. Men han verkade inte ha ont i alla fall och det så nog lite värre ut än var det var. Den lille vilden. Älskar dig snutten.

Sen har jag och älsklingen gjort grönsakssoppa =D Jätte gott!!!!

Imån ska jag träffa Nickes syster Carro. Vi ska testa lite olika frisyrer till balen så det ska bli skojsigt.

Annars har jag inte så mkt att skriva om faktiskt. Kommer inte att hända så mkt förren fredag då det är BAL =D Riktigt nice ska det bli!!!!

Eleonore

Skön kväll!

Har varit ute en lång runda med Lina nu på kvällen. Först gick vi ner till stumholmen och sedan ut till långö. Det var riktigt skönt väder att gå i och skönt att prata av sig och ventilera lite. Riktigt häligt. Älskar dig Lina och tro mig, du bertyder mycket för mig med <3

Ska kolla på film nu snart hade jag tänkt. Pojken i den randiga pyjamasen. Ska bli spännande för jag har hört mkt bra om den filmen.

Har försökt få tag på princess idag men hon ligger och nana nu så det får nog bli en dejt imån istället. Saknar dig gumman, var några dagar sen vi lekte nu.

Ha en trevlig söndagskväll allihopa.

Eleonore

Bröllop igår!

Igår var jag på bröllop med älsklingen. Hans kusin Sofie gifte sig med Magnus =)
Det var en jättefin cermoni i kyrkan och prästen var stöttskön!!! Riktigt flummig och rolig haha.
Efter kyrkan så var det middag i dackestugan i rödeby och det bjöds på rökt lax, rådjur, kassler,
potatissallad och massa annat. Grymt gott!!! Och till efterrätt blev det bröllopstårta och spättekaka =)

På bordet var det utsatt små söta plingklockor och varje gång någon började plinga i dem så var brudparet
tvugna att resa sig upp på stolarna och kyssa varandra och varje gång någon började stampa med fötterna
i golvet gällde samma sak fast då under bordet haha. Det blev ett riktigt träningspass för dem kan jag säga ;-)

Det blev också lekar under kvällen och en massa tal, sånger och telegram kom på rullande band.

Runt tolvtiden på natten var det dags för brudparet att bege sig ner till ronnebybrunn men det hindrade
inte gästerna från att vara kvar och festa och dansa ;-)

En underbart rolig dag och kväll och ett stort grattis till Sofie och Magnus!!!

Tänkte berätta lite mer med bilder istället.

Så vackra




 

                            

Shaa!!

Blev lite utgång för min del igår helt oplanerat. Drog till carro vid typ halv tio på kvällen och festade med henne, emelie, emelie och elin. Jätte trevligt. Sen drog vi först till nivå som jag annars aldrig är på och sedan blev det piraten som jag inte varit på på typ ett halvår haha. Men roligt hade vi verkligen!

Idag har jag varit hos syster, Johan och Samuel. Det var jätte kul och vi pratade igenom min student och busade med Samuel och sedan kom pappsen med =)

Nu sitter älsklingen och jag och kollar på snatch..Eller jag harvkollar rättaresagt haha. Inte världens bästa film kanske =p
Imån händer det inte så mkt med på lördag ska vi på bröllop =) Det är Nickes kusin som ska gifta sig och det ska bli jätte kul!!

Eleonore

Skolan klar!!!!

Idag gick jag och Pian till skolan vid åtta för att få hjälp av vår lärare med vårt svenska arbete om språkhistoria. Trodde aldrig jag skulle klara av det men nu är det klart och inlämnat och jag tycker det blev helt okej!! Sen hade vi religion idag och pratade om sekter. Rätt intressant faktiskt men också väldigt sjukt. Sen hade vi betygsamtal i Mibas och jag får vg =D Nu är det bara svensa b, religion och stresshantering jag itne vet vad jag har för betyg. Hoppas på vg i både svenskan och religionen men vi får se. Blir nöjd med ett g också men jag har chans att få vg i alla fall =) Känner mig nöjd med mina betyg för jag har verkligen kämpat för dem!!

Efter skolan blev det glass och sol i hoglandspark med Jossan =) Mysigt och gott!!!!

Sen har Lina varit här en runda och hon ska vara i karlskrona hela helgen så jag hoppas vi får tid att leka på fredag =) Pian var här och lånade mina svenska papper me för hon hade tappat bort sina. Är lite avundsjuk på dig för att du ska på personalfest ikväll på playbar!! Du kommer ha grymt kul men det är du värd prinsessan =)

Nu sitter jag här med Rikard och älsklingen och vi ska snart gå och köpa bananer och marränger och göra marängswisch eller hur det nu stavas haha. Blir en tjockis kväll ikväll och jag älskar det =D

Kan inte fatta att jag är helt klar i skolan nu. Svenska arbetet jag lämnade in idag var det sista. Har nästan lite panik över att jag inte har ngt att plugga på haha. Känns riktigt knas men samtidigt helt underbart!!!!

Har även hämtat balbiljetterna idag =) Bara 9 dagar kvar!!! Wiiiie!!! Och 19 dagar till studenten =D Fan vad najs!!!!

Eleonore


<3 <3



Den kom på två sekunder. Snälla låt mig va!

Tankar

Lite mkt just nu..Men det är det väl alltid i mitt liv sen rör jag nog ihop en hel del saker och ting helt i onödan.

Försöker så gott jag kan att bli klar med min uppsatts i svensk språkhistoria och det gr väl inte jätte bra precis. Ska få hjälp av läraren imån i alla fall.

Har pratat med min syster idag om att ha studentfesten hos henne och det gick bra =) Längtar, längtar , längtar!!!!
Älskar dig Emelie, mer än du kan ana. Du har altid funnits vid min sida och du släpper aldrig taget. Du är helt underbar och den starkaste människan jag känner <3

Så det är väl det största i mitt liv nu. Studenten! Sen är det mkt taknar, känslor och människor runt om jag måste ta tag i men jag försöker och jag försöker hinna med alla så gott det går men ibland måste man helt enkelt erkänna att man inte räcker till för det gör jag inte. Man är inte mer än människa.

Är glad att jag har min älskling. Mittpunkten och tryggheten i mitt liv. Utan dig är jag inte hel. Du är en stor del av mig och du får mig att känna mig lycklig och älskad. Ingen annan är som du och inget annat par är som vi. Du är unik älskling och jag vill aldrig förlora dig. Det är för dig jag gå upp på morgonen med ett leende på mina läppar och det är tillsammans med dig jag klarar av alla svåra perioder i livet. Tillsammans med dig känner jag att jag kan klara av vad som helst.

Ruweni min prinsessa. Det bästaste bästaste vännen man kan ha. Nu tar vi snart stundenten men jag ororar mig inte en sekund för att vi kommer glida ifrån varandra för jag kommer alltid finnas vid din sida och jag vet att du alltid kommer finnas vid min. Älskar dig enormt mkt min ängel <3

Jag har mkt bra i mitt liv och det är de jag försöker tänka på när allting tar emot och när allting känns tungt. Underbar familj, pojkvän, vänner och många som ställer upp. Man ska inte klaga i onödan utan man ska vara tacksam över de man har.

Eleonore

Hemma från Aspö!

Blev inte så länge på Aspö som vi hade tänkt oss för tyvärr tillät inte vädret de. Vi hade tänkt ta färjan vid tre hem men istället blev det den som gick vid ett. Lite tråkigt men vi hade faktiskt jätte kul därute och klassen höll humöret på topp trots att vi alla var blöta och frusna. Det blev lite stafetter, brännboll och tipsprommenad. Tycker vi fixade den här dagen jätte bra och jag hoppas vi som anordnade den får ett högre betyg nu eftersom det var därför vi gjorde detta.

Annars idag blir det väl lite plugg..Har ju en svenska uppgift kvar. Sen blir det nog bara mys med älsklinen som jag har lovat att ta hand om ikväll eftersom han har mkt på jobbet denna veckan.

Kanske liten dejt med Pian? ;-)

Blir kanske en blogg ikväll. Ha en fortsatt trevlig dag i regnet och rusket allihopa.

Eleonore

Shaa!!

Jobbig dag som fan. Sov ut på morgonen men var orolig i själen eftersom jag drömt mardrömmar inatt. Sedan har jag pluggat från klockan 12.00 - 19.00 och då blir man helt slut i huvudet. Tog en liten paus och gick ut en runda med Jossan men annars har det varit stenhårt plugg. Har gjort ett religionsarbete och sedan två svenska uppgifter. Så nu har jag bara ett svenska arbete kvar men det är ett ganska stort och TRÅKIGT arbete. Menmen ska försöka göra det imån.
Sen har mobilen gått runt idag eftersom vi ska till aspö imån och det känns ju inte särskillt välplanerat från vår sida men nu börjar vi få lite koll på att så det känns ju bra de i alla fall.

Nu tänkte jag sitta framför datorn en stund och bara andas lite. Sen ska jag titta på film med Nicke, Carro och Jossan =)

Går bara tre dagar i skolan denna veckan. Är ledig torsdag och fredag och det känns nice som fan!!

Älsklingen och jag har haft mkt sista tiden på olika håll och det är många man ska hinna med vilket har lett till att vi inte haft så mkt tid för varandra. Det känns lite tråkigt tycker vi båda men så blir det ju ibland. Men det ska det bli ändring på =) Älskar min Niclas mer än någonting annat. Du är det finaste jag har och du vet att jag gör vad som helst för dig min älskling <3 <3

Hoppas alla har haft en bra helg!

Eleonore

Nu är du i himlen <3

Inatt dog min älskade lilla vovve. Zacko heter han och är en schäfer.
Han har funnits med i familjen i 12 år.
Älskar han så mkt och jag visste att denna dag var nära för han var både gammal och väldigt dålig.
Vissa kan tycka att djur e bara djur men han var så mkt mer.
Han var en familjemedlem.
Men nu är han inte dålig längre.
Nu springer han på gröna ängar och är frisk och mår bra och så har han lilla mamma med =)
Det känns skönt att tänka så.
Han var en trofast hund och ingen annan kommer bli som han.


Vila i frid Zacko <3

Shaa!!

Bakfull som fan idag vilket betyder att jag lyckades med gårdagen ;-) Nästan i alla fall. Vi hade riktigt kul hela dagen. Vi satt på stumholmen och sjöng och drack och sedan gick vi till rosenbom för att lägga i den traditionella femman i hatten på honom och jag hade en femma från 1990 som jag fått av Pian =)

På kvällen var det ju fest hemma hos mig för klassen och tack till alla som var här =) Hade jätte kul och det hoppas jag ni också hade!!

Blev tyvärr ingen utgång för mig på kvällen. Blev lite för mkt dricka och tankar som ledda till ångest =/ Men tur att jag inte gick ut så ngt dåligt hände. Bättre att hålla sig hemma när det blir så.

Tack Ruweni älskling för att du tog hand om mig..Älskar dig min ängel. Tack för att du alltid står vid min sida <3 <3

Idag blir det bara plugg och kanske träffa Robin en stund =) Hoppas alla får en bra dag!!

Eleonore

MÖSSPÅTAGNING!!!!

Idag är en av de bästa dagarna i mitt liv!!!
Fick precis reda på att jag har VG i slutbetyg i engelska B =) Är såååå lycklig.

Idag är det mösspåtagning och det ska bli så jävla roligt..Vi ska samlas på stumhomlmen klockan två och sedan åker mössorna på klockan fyra =D Sen ikväll blir det klassfest hemma hos mig..

Kommer bli fest dagen lång och jag är så jävla GLAAAAAAAAD!!!!!!!!!!!

Ska träffa Robin me sen som jag itne träffat på länge. Så bli så kul!!!! <3 <3

Shit är helt uppe i varv nu haha måste lungna ner mig men det går inte =D =D =D

Eleonore---En av de bästa dagarna i mitt liv! Önskar du var här så jag fick dela den med dig lilla mamma. Du är innerligt saknad, speciellt nu!


Stressig dag!

Började skolan vid åtta idag. Var segt att ta sig upp eftersom jag knappt sovit ngt inatt. Men det var ingen lång dag i skolan i alla fall. Fick lite extra arbeten i svenskan så jag kan plugga upp mig till ett vg. Ska fan lyckas med det!!!

Efter skolan blev det fika med Stefanos och Kaj och sedan bögkörning på stan haha. Kände att det blev lite för mkt för mig ;-) Sedan gick vi på stan för att hitta en skjorta till Stefanos och till slut hittade vi en jätte fin =)

Efter de skulle jag hem och plugga men istället kom Jossan till mig och jag försökte plugga lite men det gick inte så bra haha.

Precis när Jossan gått så kom pappsen hit på en kaffe. Längesen vi sågs nu. Pratade och skrattade mycket. Älskar min pappa.

Efter att pappa åkt så fick jag lite ro till att plugga. Ytterst lite men bättre än ingenting ;-) Det enda i huvudet just nu är mösspåtagningen imån och sen får jag ta pluggandet på lördag och söndag istället.

Nu har jag precis varit uppe med Pian på stan och handlat tippar till henne och sen tänkte vi gå och handla inför festen imån men pallade inte haha så får ta det ikväll istället efter att jag solat med Tove som jag ska göra om typ ngn timme =P

Fan vad fullpackad dag det varit idag. Är riktigt trött nu och än är dagen inte över. Menmen det får gå helt enkelt.


Imån kommer allt bara kännas helt underbart. Mössan på och en cider i handen så leker livet =D LÄÄÄNGTAR!!!!!!


Eleonore


Shaa!!

Idag började vi inte skolan förrän tolv =) Nice med sovmorgon!! Redovisade ett arbete om fobier och det gick väl ganska bra tycker jag. Efter de åkte Pian, Jag och Coffie ut till aspö =) Pian och jag och 3 andra ska ju planera en utflykt dit som vi ska ha på måndag så vi åkte ut för att kolla läget och hitta ett bra ställe vi kan vara på. Vi hittade verkligen det perfekta stället men så vet vi inte om det tillhör ett hus som låg där haha så vi skrev en lapp till dem eftersom dem inte var hemma och får vi inget svar så får vi åka ut imorgon igen. Lite segt men det var väldigt mysigt att gå där idag och Coffie sprang runt och var jätte glad. Men sen när vi skulle ta färjan hem så en bit därifrån upptäckte vi att den gick om 3 minuter!!! Så vi sprang allt vi hade och vi har ju inte den bästa konditionen varken Pian eller jag haha och typ 100 meter därifrån ser vi att bommarna vid färjan går ner. Jag var nära på att ge upp hoppet men vi fortsatte att springa och YES, vi kom med =D Då var vi båda väldans lyckliga!!

Efter aspö blev det en runda på stan. Skulle hjälpa Ruweni att hitta en klänning till mösspåtagningen och fan vad avensjuk jag är på klänningen hon köpte. Ni får säkert se den på hennes blogg =) Grymt snygg!!! Själv köpte jag två linnen och en tunn tröja...I JAMAICAS färjer =D Hittade exakt dem rätta färjerna och jag har letat så länge. När vi kom in på Gina så slet Ruweni tag i två linnen, rött och gult och jag blev överlycklig. Sedan köpte jag den gröna tröjan på HM. Så nu är jag riktigt nöjd!!!

När älsklingen kom hem gick vi och käkade pizza och eftersom jag inte ätit ngt på hela dagen så var det grymt gott och jag blev grymt mätt!!!! Nu är vi bara hemma och jag ska nog försöka plugga lite och kanske nana en liten stund. Är jätte trött. Får se om jag har ngn ro i kroppen till att plugga. Det enda som finns i mitt huvud nu är mösspåtagningen som är på fredag. LÄÄÄÄÄÄNGTAR!!!!!


 
Det här är riktig musik!!!

Eleonore


 

Lycklig!!!

Hade min bokredovisning idag på engelska och det muntliga nationella i engelskan. Fick VG på båda =D Är så lättad över de!!!! Känns så otroligt bra och jag kommer lätt bli godkänd i engelskan nu =) Kanske till och med får vg men vågar inte hoppas på det riktigt eftersom jag tror jag körde ganska ordentligt på läsförståelsen i dom nationella. Men hon sa att vi hade stor chans till ett vg i slutbetyget så vi får väl se =)

Idag händer det inte så mkt. Älsklingen slutar inte förrän typ halv sju ikväll så vi får väl se vad jag hittar på. Någonting blir det alltid =)

Längtar till fredag till mösspåtagningen.. Kommer bli grymt kul och så blir det klassfest här hemma =) Måste bara se till att informera hela klassen om detta eftersom jag bara har typ hälftens nummer. Menmen det löser sig. Kommer bli askalas tror jag!!!

Eleonore

Hej

Har varit halv vaken sedan klockan fyra i morse för då satte min hosta igång. Jävla skit. Men jag får skylla mig själv som aldrig tar det lugnt. Bestämde mig i alla fall för att stanna hemma idag och bli helt frisk!! Det är på tiden.
Har även känt ångest idag =/ Vet inte varför. Allt känns bara jobbigt =( Suck. Ska bara mysa ner mig med älsklingen när han kommer hem. Då känns nog allt lite bättre.

Eleonore

2 år idag!

Idag har älsklingen och jag varit tillsammans i 2 år. Tiden går fort när man har roligt. Det har verkligen varit 2 helt underbara år. Visst har vi haft våra upp och ner gångar precis som alla har men det är sånt vi har tagit oss igenom tillsammans. Jag älskar dig Niclas. Mer än ord kann beskriva <3

Vi har inte gjort något särskillt idag. Bara varit med varandra och ätit god mat. Är det inte det kärleken handlar om? Inte äta god mat då haha men att vara med varandra och att älska varandra <3
Har även fått ett jätte fint armband av älsklingen idag =) Tusen tack till dig mitt hjärta!!

Från det ena till det andra. Har fått mail från studentkommiten idag och allt verkar ha löst sig så jag behöver inte oroa mig för att inte komma med på balen =D Kan äntligen andas ut!!!

Ikväll blir det lite skräckis med Lina och älsklingen och sedan sängen. Ska ut till aspö imån på förmiddagen för jag, pian och 3 andra från min klass ska planera en utflykt dit i en kurs vi läser. Lite drygt men vad gör man inte för betyget.

Det kändes skönt att prata med dig idag.
Jag har känt mig splittrad och inte vetat vad jag ska tro.
Men jag har gjort mitt val nu.
Jag finns här för dig.


Hoppas alla har haft en jätte bra helg och får en fortsatt trevlig kväll.

Eleonore

Ps Ni SUGER på att hyra film ;-) haha

Shaa!

Igår blev det en runda till playbar =) Var där med Lina och Pian men efter bara en liten stund gick Lina hem. Fan vad kul jag hade. Träffade Stefanos som jag inte sett på evigheter så det blev mycket flum haha. Och Jacke var rolig och glad för han hade gått ut skolan.. Grattis till dig vännen =)
Hade en riktigt rolig kväll!!

Idag mellan halv elva och halv tre har jag, pian och Carro varit inne på wachtmaister och målat ansikterna på barn =P Blev en massa hjärtan, bilar, döskalla och flaggor. Det var kul faktiskt men ganska segt. Speciellt eftersom jag har varitt riktigt bakfull hela dagen. Men själv göra själv ha som jag brukar säga ;-)

Efter det gick jag och tog en fika med Stefanos. Det var trevligt. Har saknat honom mycket!! Vi blir alltid lika störda när vi umgås =P

Sen ikväll blir det en liten runda med Pian till Jacke för att gratta honom och sedan blir det skräckis med Nicke och Rickard =)

Har känt mig stressad inför denna helgen men har fått ihop det ganska bra ändå tycker jag. Mest kanske för att jag har lagt ner pluggandet och bara koncentrerat mig på annat haha. Menmen så kan det gå. Käns bra i alla fall.

Hoppas alla har en bra helg!

Eleonore


Shaa!!

Nationellt i engelska i morse...Läsförståelsen var grymt svår och det känns som att det inte gick vägen alls. Hörförståelsen kändes däremot mycket bättre. Skönt att ha det gjort nu i alla fall.
Efter skolan så gick jag upp på stan med Lina och käkade på red light och sedan fikade vi med Elias =) Mys!
Efter de åkte jag med Pian och Micke till Lyckeby för jag skulle byta ett par skor och dom skulle handla. Vi åkte inom leksakshuset och där har jag inte varit på flera år. Mycket minnen som kom upp.

Nu är jag hemma och känner mig väldigt rastlös och jag vill verkligen hitta på ngt ikväll men vad? Inte så bra att festa eftersom jag precis varit sjuk och är fortfarande lite. Men är väldigt sugen på att. Menmen får se vad som händer. Blir väl antagligen en dryg kväll hemma. Men Lina ska sova här inatt och det ska bli kulkul =)
Vi får försöka hitta på ngt!!!!

Eleonore

Shaa

Nu har jag precis kommit hem från Jacke. Vi lyssnade på musik och chillade mest. Sen åkte vi och köpte milkshakes på mc donalds =) Mums!! Sen skulle han köra hem mig och först glömde jag mina cigg i bilen men de han Jacke säga till om. Sen när jag kommer upp i lägenheterna kommer jag på att min mobil ligger i bilen. Typiskt! Så då skrev jag till Jacke på msn och han hade precis kommit hem. Så då fick han köra tillbaka till stan med min mobil. Tusen Tack vännen!!!!!

Nu ska jag inte göra så mkt.. Borde komma i säng tidigt eftersom det är engelska nationella imån på morgonen. Får hoppas det går bra. Balen har inte ordnat upp sig än heller =/ Hoppas Hoppas det löser sig!!!

Princess Ruweni ligger och sover men kanske när hon vaknar, att jag terrar henne lite på sms eller msn för jag är inte trött =)

Eleonore

Tjoho!

Inatt har jag inte fått mkt sömn för jag har hostat hela natten. Dryg som fan.
Har gått på stan med Ruweni nu på förmiddagen. Det var jätte mysigt =) Har inte hostat någonting men det blir ju alltid värre när man ligger ner. Sen tror jag allt att det är Ruwenis förtjänst att jag mår bättre ;-) Du helar mig hjärtat <3

Menmen borde egentligen ligga och vila så jag blir helt frisk. Annars går man och mår sådär halvdåligt mycket längre tid istället. Måste vara pigg imorgon med på nationella i engelskan. Menmen det är så segt att bara ligga hemma. Roligare att vara ute =)

Sen ska jag träffa Jacke en stund =) Ska bli kul. Längesen vi lekte nu. Har så kul med dig jacke och du är verkligen en underbar vän.

Eleonore

Tredje bloggen idag!

Har ett väldigt stort behov av att prata av mig idag tydligen.
Nicke och carro sitter och spelar soul calibur 4 och själv kan jag inte sova.

Allt känns lite jobbigt nu. Så mkt jag ska hinna med och så lite tid. Det går inte så bra ihop.
Har glidit ifrån så många sista tiden pga mkt pluggande och annat. Känner att dem jag har
kvar vill jag verkligen ta vara på. Men det är så jobbigt nu sista tiden i skolan. Det ska ju vara en
rolig tid och man ska umgås med sin klass och festa och flumma och bara njuta av livet.
Men när finns det tid till de? Pressen är stor nu på att hinna med allt innan betygen säts.
Jag längtar verkligen tills allt är över. Längtar till studenten men dagen efter kommer väl antagligen
ångesten ligga på topp. Arbetslös och bakfull. Fan vad negativ jag låter. Usch!! Men just nu känner jag bara stress.

Har ju mkt att se fram emot också i sommar. Mallorca resan och sen ska jag och älsklingen åka iväg med ju.
Det ska bli underbart kul. Hade velat hitta på något med Ruweni med förståss. Vi kommer alltid på ngt <3
Totty ska ner till skåne och jobba hela sommaren och då kommer man glida ifrån varandra me känns det som.
Vi får åka ner och hälsa på dig snuttan.


Hej och hå hur ska det  gå. Jag är nog inte ensam om att ha tusen tankar just nu. Det har säkerligen de flesta som

ska ta studenten. Man får ta det som det kommer. Jag har lärt mig att när det är jobbigt så ska man bara ta en dag i taget

eller till och med kanske bara en timme i taget. Det behöver jag just nu. En timme i taget. Och det som gäller en timme

frammåt nu är bara datorn och sängen haha. Längre fram orkar jag inte tänkta just nu och vet ni en sak, det behöver jag inte heller =)


Eleonore


Shaa

Nu har nicke, jag och carro kollat på linas kvällsbok..Mkt skratt blev det haha. Mår mkt bättre nu =)

Har varit grymt orolig ikväll..Ruweni messade mig (Tusen tack till dig princess) och sa att ngn av mig och Robin inte betalat balen för det stod en lista på studentkommiten på alla balnummer som inte betalat och då var det en med vårat balnummer som inte betalat vilket vi båda har gjort. Men nu har jag suttit i telefonen med Jenny H och klurat och det är jag som skrivit fel när jag betalade via internet så dom har fått in pengarna men de vet inte från vem eftersom jag skrev mitt balnummer på fel ställe.
Så nu har jag mailat dem och hoppas att dem svarar imån och att det inte är för sent. Vet inte vad jag skulle göra om jag inte kom med på balen. Gråtit floder vill jag lova. Har sett fram emot det så mkt och det hade ju varit idioti om jag inte kom med pga av ett litet skit misstag. Fan jag är lite orolig nu haha men det ska nog gå bra..Har ju som sagt mailat dem nu och mer kan jag inte göra..Hoppas verkligen dem hör av sig imån men detta kommer nog lösa sig fint..

Så nu har jag skrivit av mig min oro lite haha.

Eleonore

Shaa!

Idag när jag vaknade mådde jag inte mkt bättre men efter en ibumetin och en dusch så kände jag mig mkt piggare =)
Har läs en massa i en bok som är på engelska idag..Ska ha en muntlig bokredovisning på tisdag så jag måste ligga i med läsningen. Problemet är bara att den är på 360 sidor och jag läser ju inte snabbast i stan precis så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna plus att jag har andra saker att göra med. Menmen jag är på gång nu i alla fall.
Känner mig lite småstressad med skolan nu eftersom betygen sätts snart om jag har faktiskt jobbat ifatt ganska så bra och har egentligen inte så mkt kvar. Så det är bara att kämpa på nu den sista tiden som är kvar.

Ikväll kommer Nickes syster Carro hit och vi ska titta på Linas kvällsbok haha. Den filmen är så rolig tycker jag. Man känner igen sig mkt med från när man själv gick på högstadiet.

Annars har jag inte mkt att berätta. Jo förresten på lördag ska jag, Pian och Carro i klassen vara inne på Weiktmeister (eller hur det nu stavas) Och typ måla ansiktena på barn och lite sånt haha. Det är typ europa dagen så då ville dom ha tre tjejer från barn o fritid so höll i lite aktiviterer för barn. Så det blir nog trevligt.
Imån kommer Lina ner fårn växjö med så då ska väl vi hitta på ngt i helgen. Blir i alla fall filmkväll på lördag här hemma och som sagt, denna gången får killarna välja film ;-)

Som sagt lite stressigt med pluggandet och allt annat man ska hinna med men det får gå helt enkelt.

Eleonore

Lite sjuk.

Inatt har jag haft feber =/ Inte kul. Har frusit jätte mycket ena stunden och andra stunden har jag svettats. Drygt.
Pallade ändå mig upp till skolan idag. Var på stresshanteringen på morgonen och jag fick reda på mitt provresultat. Blev godkänd och det känns hur skönt som helst. Var lite orolig för att jag inte skulle bli det. Sen gick jag och pratade med Matilda i Svenskan och Ulla  i Mibas och sa att jag inte orkade gå på dem lektionerna för jag var sjuk men vi skulle ändå bara jobba med arbeten som man lika väl kan göra hemma. 
Engelskan gick jag sedan till för jag ville veta vad jag fick för betyg i det skriftliga nationella. Fick vg =) Känner mig jätte nöjd verkligen. 

Nu sitter jag hemma och tänkte plugga lite men mitt huvud tillåter inte riktigt det. Är typ snurrig och kroppen är matt. Får nog ta mig en alvedon så jag piggnar till lite. Hoppas verkligen det går över snart så det inte blir värre. Nu sista tiden i skolan finns det verkligen ingen till att vara sjuk. Men visst är man sjuk så är man. Inte mkt att göra åt. 

Nahe en varm filt, en kopp te och en bra film lockar nu. Så får det bli plugg senare när jag har samlat energi. 

Eleonore 

Hej

Idag var jag och Ruweni serriösa för ovanlighetens skull ;-) Vi gick till skolan en timme innan vi började bara för att öva på ett prov vi hade idag. Blev kanske inte jätte mkt plugg haha men i alla fall..Vi klarade provet bra så.
Efter skolan åkte vi till skopunkten i lyckeby. Jag gick därifrån med fyra par skor, 3 till mig och 1 par till Nicke (Jämt fördelat tycker jag) haha. Behövde nämligen ett par skor både till balen och ett par till studenten. Sedan blev det ett par extra för att jag tyckte dem var grymt fina och Pian köpte likadana fast jag i svart och hon i vitt =) Så jag känner mig helnöjd och älsklingen blev jätte glad för sina skor med. Har provat hela studentkittet nu både med vita skor och svarta skor med svart kuvertväska till. Har grymt stor beslutsångest över detta val. Menmen det blir nog bra till slut.

Nu ikväll har älsklingen och jag ätit tackos!! Grymt gott. Och nu tänkte vi ta och gå ut och gå en runda. Borde egentligen plugga men jag känner att jag har lagt ner det projektet i ett par dagar nu?! Men det har varit skönt faktiskt men måste hinna bli klar innan betygen sätts vilket är väldigt snart.

Har inte så mkt mer att säga idag. Ha det gott allihopa.

Eleonore


Tjosan!

Nu har lille Samuel åkt hem. Känns lite tomt faktiskt. Natten gick jätte bra. Han vaknade typ runt två tiden men då tog jag bara upp honom och la honom mellan mig och Nicke så somnade han om gott igen. Nicke och jag har däremot knappt sovit någonting alls inatt. Vi var nog båda lite spända för Samuel har ju aldrig sovit hos oss förut. Men det var skönt att lille snutten sov gott i alla fall =)
Sedan vaknade han vid halv sju på morgonen och då var det bara att palla sig upp. Måste erkänna att det tog emot lite hehe. Har inte världens piggaste om mornarna. Men det gick bra i alla fall. Sedan efter han sovit middag på dagen så gick vi ut i lekparken och vid halv tre kom Emelie och skulle hämta honom.

Är glad att allt gått så bra och att va haft så kul. Jag har ju visserligen passat honom många gånger innan men då har vi alltid varit hemma hos Emelie. Så det är kul att det funkade bra här med och över natten och så också. Så det vill jag verkligen att vi gör om och jag tror att Samuel me tyckte att det var jätte kul =)

Ikväll blir det nog lite plugg med Ruweni. Vi har ett litet prov imån och Ruweni sa till mig i typ torsdags att hon inte skulle ha tid till att plugga. Då sa jag att vi hade många dagar på oss och nu sitter jag här dagen innan och har inte pluggat ett skit haha. Lyckat. Men det är bara ett prov på SoL lagen, LSS och HSL... Kan väl ändå inte vara så svårt.

Nahe nu hade det varit grymt skönt med en dusch och en timme eller två i sängen =P Rickard och Nicke ska kolla på hockeyn *suck* hehe så finns inte så mkt att göra.

Eleonore

Härlig dag!

Bloggade inte igår men det hände faktiskt inte så mkt. Satt och organiserade alla korten och almbum och det blev jätte bra. Sedan skulle jag, nicke, carro och Rickard kolla på film på kvällen så carro och jag gick och hyrde en skräckfilm och en drama/komedi. Bara de att vi missade att läsa en liten sak om skräckfilmen som stod egentligen över hela filmfodralet. Monsterna i filmen föreställde medlemmarna i Lordi hahaha. Sämsta skräckfilmen någonsin =P Så det blev en massa skratt vill jag lova.

Idag har varit en underbart mysig dag. Samuel har varit här hela dagen och han ska även sova över så jag nattade honom för 40 minuter sedan ungefär och han somnade helt själv i sängen utan problem =) Så duktig är han den lille snutten. Vi har haft en jätte mysig dag i det fina vädret. Pappa och Emelie kom med han runt lunchtid och då skulle han egentligen sova middag. Så älsklingen och jag gick ut en runda med honom för att få honom att somna i vagnen. Men det gick inge vidare så istället gick vi ner till stumholmen och köpte glass och satte oss. Samuel blev galen av att se havet och ville hela tiden hoppa i haha. Han hade nog fått en chock om han gjort de. Är inte riktigt badtemperatur än haha. Sedan gick vi hem och då fick jag honom till att sova middag en timme och sedan efter att vi käkat på eftermiddagen så gick jag, Samuel, Nicke och Carro ut till en lekpark och lekte i 1,5 timme. Pian kom och tog hur mkt fina bilder som helst som ni får se senare. Tack så jätte mkt princess <3
Och nu på kvällen innan Samuel skulle nana så har vi ätit lite kvällsmat och sedan myst i soffan med hjärtan chips.

Det har verkligen varit hur mysigs som helst och Samuel har varit så duktig och snäll hela dagen. Han har tjatat lite efter mamma men mest för att han inte riktigt förstått att hon är hemma. Han trodde nog hon skulle komma tillbaka och hämta honom idag. Men han har inte gnällt öcer det i alla fall och som sagt inte ens nu när han skulle sova. Känns hur bra som helt och jag hoppar att han sover gott hela natten. Samuel har ju ofta annars svårt att sova och brukar vakna om nätterna men sista tiden har det blivit mkt bättre och eftersom vi varit ute så mkt idag och busat så tror jag att det ska gå jätte bra.

Hoppas alla haft en bra dag. Det har jag verkligen haft!!

Eleonore--Älskar min lille Samuel till tusen <3


Valborg igår!

Det var nog den flummigaste valborg jag varit med om haha. Jag, Nicke och Michael möttes upp vid Willys och handade till grillningen..Sedan gick vi ner bakom högskolan och hittade et mysigt ställe där vi bestämde oss för att slå oss ner. Så vi packar upp och fixar i ordning allt och så tänder vi på engångsgrillen som slocknar lika fort som man hinner blinka. Typiskt tänkte vi! Men vi försökte ändå att få igång den i typ över en timmen?! Haha sen fick vi köpa en ny engångsgrill av ett gäng längre bort som var jätte trevliga men tror ni vi fick igång den? Nej själklart inte. Ngn tändvätska hade vi förstås inte heller. Plus att våra tändare började ta slut. Hungriga och frusna var vi och vi låg på berget och gapskrattade åt oss själva så roligt hade vi i alla fall! Sedan fick vi börja grilla hos det andra gänget men deras engångsgrill började ju också dö ut. Sedan kom räddningen. Tove kom med tändvätska och eld! Haha tror ni vi var lyckliga =D Så när vi fått fart på engångsgrill nummer två så var det bara till att börja grilla och fy fan vad gott det var då. Vi som kämpat så länge. Sedag kom Thomas som är hemma i karlskrona, och en annan vän och slog sig ner hos oss. Då var det mysigt men vi började bli kalla så efter ett tag gick vi hem till Michael och festade lite och hade en massa diskutioner om en massa olika saker haha. Någon utgång blev det inte utan jag längtade hem till sängen och det gjorde älsklingen också. 

Hade en riktigt rolig valborg trots våra små missöden ;-) Hoppas allihopa har haft det! 

Eleonore 

RSS 2.0