Gott nytt jävla år!

R.I.P
Morfar. Saknar dig och älskar dig <3
Ta hand om lilla mamma nu <3

Stressig dag!

Idag har jag tvättat en jävla massa. Drygt men nödvändigt. Sen gått på stan en runda med Ruweni. Det var mys. Sen gick vi hem till mig. Jag stressade runt och kunde inte sitta still. Sen upp på stan igen när älsklingen kom hem. Han till systemet sen skulle vi handla lite inför morgondagen. Sen hem igen och laga mat, båda typ as hungriga och trötta.

Avslutade kvällen med en lång och härlig promenad med Ruweni. Var skönt som fan. Pratat mkt och haft jätte kul.
Älskar dig syster <3

Eller ja än så länge är kvällen inte slut. Finns lite saker kvar att fixa i ordning inför i morgon som jag tänkte göra nu. Sen blir det nog sängen ganska tidigt för min del.

Puss <3

Det snöar!

Det snöööööar Pian =D
Eller rättaresagt det snöade :-P

Idag har jag gått en runda med syster Lina på stan. Hon storshoppade och jag köpte ett halsband som jag tänkte ha på nyår =) Jätte fint tyckte jag faktiskt.
Sen har vi planerat lite för nyår. Blir middag här hemma ett gäng och lite småfestande. Ska bli mysigt och kul. Hoppas på att Tobbe tar med sig gitarren =)

Sen nu på kvällen har jag kollat på Dirty dancing. Underbar film! Älsklingen och jag har även haft vårat 15 minuters träningspass med Paolo Roberto haha. 15 minuter om dagen för att hålla sig i form =)

Annars inget speciellt som har hänt faktiskt.

Puss o Kram!

Lite jobbig dag faktiskt!

Idag har vi varit uppe hos mormor och morfar. Men inte lika roligt och glatt besök som det brukar vara. Stackars lilla morfar har blivit dålig igen och fick åka ambulans in till sjukhuset i kalmar idag så vi har hållt mormor sällskap. Jag ville helst åka och hälsa på morfar men han var trött och så var min morbror hos honom. Läkarna visste inte riktigt säkert vad det var. Nåt virus eller vad dem sa. Men han mådde lite bättre efter att ha vatt där inne ett tag. Blir han kvar längre på sjukhuset åker vi nog upp dit. Blir så orolig men han är ju gammal med. Så e livet. Tufft och jobbigt ibland men det finns inte mkt att göra åt det. Tänker på dig morfar, älskar dig och hoppas på det bästa <3

Annars har det inte hänt så mkt. Älsklingen kollar på sagan om de två tornen nu och jag var lite för rastlös för att göra det. Imån kommer Lina till stan, Ska gå på stan en runda och sen sitta ner och planera för nyår hade vi tänkt. Har för mig det var ngt mer jag skulle göra imån men har ingen aning om vad. Hehe har inte det bästa minnet precis. Jaja jag kommer väl på det sen.

Puss <3

Fullt upp idag!

Idag fick älsklingen och jag gå upp tidigt. Eller tidigt och tidigt, typ halv nio hehe men i alla fall. Vi somnade ju inte förren tre, fyra tiden inatt så det var lite kämptigt. Vi skulle till Jämjö och hjälpa min syster lite. Dom skulle köpa ny TV så älsklingen skulle åka med Johan och köpa en så skulle jag passa Samuel medans syster och pappa åkte upp till mormor och morfar med deras gamla TV. Men det blev ändrade planer så vi åkte istället allihopa till Lyckeby och köpte TV:n. Älsklingen och jag köpte oss en ny matta till TV rummet och tre växter. Blev fint i lägenheten =)
Sedan åkte vi till Max och var lite onyttiga. Beställde inte ett orginalmål som jag gjorde sist haha. Blev mkt skratt den gången.

Sedan hade Niclas och jag planer på bio ikväll men blev inte så. Vi tänkte istället gå en runda upp till vattentornet nu och sen kolla på nån film när vi kommer hem istället =) Myspys.

Jahopp finns väl inte så mkt mer att skriva. Har det gött!


Tomt

Har verkligen haft jätte mysigt med Tove ikväll. Va har ätit bullens varmkorv, skumtomtar och kollat på "Se upp för dårarna" Längesen vi umgicks så. Älskar dig oändligt mycket gumman <3

Sen kom ångesten när jag kom hem. Har mått så jävla dåligt. Vet inte vad det är med mig. Det rinner ngt från mina ögon. Det gör mina kinder våta samtidigt som det bränner i ögonen. Är det de som kallas tårar? Varför? Varför rinner det tårar? Varför gråter jag?

Syster Ruweni kom hit sen. Vi hade mkt att prata om. Sen la vi oss på sängen och vilade. Älskar det. Älskar att bara vara med dig. Älskar dig så sjukt mkt. Kan inte beskriva med ord vad du betyder för mig.

Precis som jag inte kan beskriva med ord vad du betyder för mig kan jag inte beskriva med ord hur jag mår just nu. Kan inte tänka klart och det enda jag känner inom mig just nu är tomhet.

What a wonderful world! Yeah right! Vill du visa mig den underbara väslden så gör jag vad du vill! Tror inte att den finns. Har sett för mkt ondska och upplevt för mkt sorg för att kunna se det goda och bra.

Känslan just nu är fan så tom den kan bli.

Vatt på stan idag!

Blev stan idag med Ruweni, Totty och Hanny i ca 5 timmar. Vi var alla helt slut efter dagens shoppingrunda.
För min del blev det ett par leggings, ett linne, en stickad lång röd/svart kofta med jätte stor krage. Verkligen jätte fin. Ett par streetskor, öronhänge och smink. Nice price var det oxå =)

Sen har älsklingen och jag varit i Lyckeby och storhandlat och nu ska jag snart till Tove tott och ha myskväll. Blir väl att vi slänger oss på soffan och kollar en bra film. E rikigt sugen på dirty dancing. Älsklingen och jag köpte den när vi var i Lyckeby =)

Imån har jag lite och göra. Ska hjälpa syster i Jämjö med lite grejer på dagen. Kan nog ta sin lilla tid faktiskt. Sen blir det nog bio eller ngt annat mysigt med älsklingen på kvällen =) Längesen jag hadde en nykter helg. Men det känns skönt faktiskt. Väldigt skönt.

<3 <3 <3 <3 <3


Nu e julen över!

Har verkligen haft en jätte härlig jul. Började ju fira i helgen med syster, Johan, Samuel och pappa. Sen igår på julafton har jag varit hos familjen i Holmsjö. Har ätit god mat och myst till kalla anka. Har även fått jätte mycket fina presenter. Är verkligen jätte nöjd. Var inte lika kul senare på kvällen då jag pratade med en del som inte alls haft en bra jul. Önskar alla hade fått en bra jul som jag. Men jul är alltid väldigt överskattat. Man ska ta det som det kommer bara.

Blir ingen utgång för mig ikväll. Har ju sagt att jag ska ta det lugnt med festandet ett tag så det är väl bäst att hålla fast vid det. Blir lite mys här hemma istället. Hannah, hennes kompis carro och Totty kommer snart =) Ska bli trevligt faktiskt med tanke på att jag haft en väldigt dålig dag. Har typ känt mig jätte deppig och gråtfärdig och vet inte ens varför. Menmen man har ju sånna dagar ibland bara.

Och syster Ruweni ska ut och göra stan farlig ikväll. Hoppas du får en jätte rolig kväll hjärtat <3

Imån är det staun som gäller. Hoppas jag hittar ngt kul på rean =)

Jaojao ha det gutt!

 Gruppfotto på julafton!






Hej hopp!!

Gick tyvärr inte upp så tidigt som jag hade tänkt mig idag. Ställde klockan på halv nio men låg kvar i sängen och drog mig till halv elva =) Har i alla fall ändå hunnit med det jag skulle idag. Gick förs upp på stan och köpte en till liten julklapp till älsklingen som han faktiskt ska få när han kommer hem =) Sen ringde min pappa och ville ses och ge mig en liten julklapp. Fick lite pengar av honom. Tack så mycket =) Alltid bra att få pengar för då kan man köpa vad man vill. Hoppas jag hittar något fint på mellandagsrean.

Sen har jag städat i ordning lite här hemma och håller även på att tvätta.
Ja det är väl de jag har gjort idag. Ska upp till Holmsjö om några timmar. Får skjuts så slipper ta den dryga bussen. Skönt!

Nu har faktiskt all stress och ångest inför julen lagt sig. Ser till och med fram lite emot julen nu =)

Hörs vi inte innan jul så får jag önska alla en riktigt god jul med god mat och mycket myspys <3

                                                                         Älsklingens och min julgran <3
                                                                                

                                            Älsklingens och min första julgran <3

Ny Blogg =D

Nu tänkte jag skriva mina första rader i min nya grymt fina blogg som mitt hjärta Pian har gjort till mig =) Tack så jätte mkt gumman <3

Först lite om mig själv!

Namn: Eleonore
Född: 900416
Bor: Lägenhet i Karlskrona
Civil status: Förlovad
Älskar: Min pojkvän, vänner, familj
Bästaste vännen: Pian <3
Hatar: Att hata äter upp en innifrån
Gör på fritiden: Går ofta på stan med mina vänner, festar mkt (men ska ta paus från det) Tycker om att mysa i soffan och se en bra film med älsklingen och så är jag även mycket hos min syster i Jämjö och leker med min älskade och helt underbara systerson på 1,5 år =)

Nu lite om helgen!

Helgen har jag haft julmys och julfirande med nära och kära. Blir tvungen att fuska och börja några dagar innan julafton eftersom det tyvärr är som så att alla är så splittrade nu och man vill ju hinna träffa alla. Har i alla fall varit en jätte mysig helg och jag har fått jätte mycket fina presenter =) Är så nöjd så.

Idag har älsklingen och jag klätt vår alldeles första julgran vi har ihop. Den blev jätte fin. Kan tyvärr inte ta en bild på den och lägga upp för jag har inga batterier i min kamera =( Men kommer jag ihåg att köpa batterier imån ska jag göra det =) Sen har det varit lite folk här på kvällen. Mysigt. Pian var här och vi hade mycket att prata om eftersom vi inte pratat på två dagar. Har haft sjukt mycket Pian abstinens. Älskar dig syster <3

Jahopp nu är det snart dags för mig att nana. Tänkte gå upp lite i tid imån och få lite gjort innan jag åker upp till Holmsjö imån där jag ska fira julen i år.

Puss så länge <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0