Man måste lära sig leva med det!

Idag på jobbet gick det sådär. Var rätt så seg men sånna dagar har vi alla. Är i alla fall nöjd med min prestation den här månaden. 15 jobbdagar kvar nu och sen är det dags för Karlskrona igen och då är det jul. Herregud!!!!

Det finns saker jag gjort i mitt liv som är oförlåtliga. Saker jag tvingat mig själv att lära mig leva med. Det svåraste är att kunna förlåta sig själv men det är ngt man måste göra för att kunna gå vidare och sedan därifrån lära sig leva med det. Det finns också människor eller egentligen bara en människa som jag aldrig kommer kunna förlåta. En person som gjort mig och mina nära så fruktansvärt illa. Jag hatar den här personen av hela mitt hjärta. Människor säger till mig att hatet äter upp en innifrån men hur kan jag låta bli att hata den här människan? Jag vet vad jag måste göra och när jag väl gjort det kommer jag för hoppningsvis kunna gå vidare och glömma. Jag är bara inte redo än.
Det finns vissa saker som vissa personer har gjort i mitt liv som jag aldrig kommer att glömma och kanske inte kommer kunna förlåta, men jag kan dock förlåta personen, bara inte det dem har gjort.

Lär dig livets stora gåta, älska glömma och förlåta.

Jag kanske kan glömma och förlåta till slut men aldrig lära mig att älska. Hur ska man kunna älska någon man en gång hatat så mkt?

Ibland känner jag att jag inte förtjänat att bli förlåten för vissa saker jag gjort men jag är tacksam för jag blivit det. Kanske jag borde göra samma sak? Jag önskar jag kunde men mitt hjärta är allt för kallt inför dem som en gång gjort mig illa.

Identitet iskall-Det var jag en gång och en del av det kanske aldrig försvann och kanske aldrig kommer att försvinna?



Eleonore


Första advent!

Jisses vad fort tiden går. Redan första advent! Har haft en kanon dag. Först var vi hos lilla mormor och åt lite middag och fikade. Var jätte mysigt. Det var allt för längesen jag träffade henne. Tråkigt att det blir så men det är inte så lätt när man inte har körkort. Borde ta tag i det. Synd att det kostar skjortan bara. Menmen det kommer det med.

Efter mormor åkte vi till pappsen och Sussie där vi blev bjudna på middag nummer två =) Super gott, kyckling med potatisgratäng och grejor. Mums!! Vi hade verkligen jätte trevligt.

Nu har vi varit hemma i snart 2 timmar. Vi har städat och Emelie har beställt disneyfilmer till lilla Samuel. Längtar så mkt till jul men samtidigt börjar julångesten komma. Mkt dubbla känslor såhär kring jul men jag tror faktiskt det kommer bli jätte bra.

Ikväll blir det mys till en film vi hyrt, eller mys och mys det var visst en skräckfilm vi hyrde haha. Det blir nog bra!!

Den här helgen har bara sprungit iväg och imån åker jag redan till Linköping igen =( Men bara tre veckor till jag kommer ner igen =) Det går fort. Ska jobba fram tills dess och sen börja med min julhandling!!

Tack alla för en toppen helg!

Eleonore

Karlskrona!!!

Kom till Karlskrona igår vid halv tolv tiden och blev då mött av både Emelie, Samuel och Pian =) Mysigt värre. Vi gick på stan hela dagen och shoppade och så gick vi till mcdonalds där Samuel busade runt. På vägen hem stannade vi till i Lyckeby för att storhadla och sen på kvällen kom Lina ut till Jämjö och käkade tacos med oss och umgicks!! Blev verkligen en toppen dag och lika underbart att träffa alla igen som det alltid är!!!

Den här dagen har varit precis lika underbar. Har passat Samuel hela dagen så vi har lekt med Pian och Tove och så åkte vi ut och tittade på Toves hästar och vi har till och med ridit. Det kändes riktigt skönt att vara tillbaka på hästryggen igen. Var ett bra tag sedan nu jag red. Lille Samuel fick också rida. Han var så nöjd så och jätte duktig var han. Pian fick vi också upp på hästryggen haha. Stolt över dig gumman och du var verkligen jätte duktig!!
En riktigt kanon häst du har där Tove. Hur mysig som helst.

Samuel Har varit så duktig och på bra humör hela dagen. Så härligt. Han somnade som en stock i bilen på vägen hem efter flera timmar i stallet. Nu på kvällen har vi bara myst i soffan och kollat på svampbob och ätit lördagsgodig och nu kom Emelie och Johan hem för en stund sedan.

Ska lägga mig tidigt ikväll. Är helt slut. Det tar på krafterna att vara barnvakt men det är ändå alltid lika roligt. Älskar mig Samuel massor!!

Tack mina prinsessor för en kanon dag!! Älskar er <3 <3

Imån blir det besök hos mormor för att fira första advent. Var längesen jag träffade lilla mormor nu. Kommer bli jätte kul!!

Eleonore


Hej!

En halvtimme kvar till jag ska palla mig iväg till jobbet. Har ingen lust. Eller visst det är jätte kul att jobba speciellt när det går så bra men det är vägen dit jag inte har ngn lust att gå haha. Får ta och införskaffa mig ett busskort snart.
Annars har jag inte gjort så mkt idag. Nicke och jag försöker vända tillbaka våra dygnt men det går inte så bra. Gick upp halv tolv idag och det är tidigt för att vara jag. Måste fan skärpa till mig med de.

Längtar till Karlskrona nu. Bara 3 dagar kvar =D Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Eleonore


Jobbig dag!

Idag har varit en riktigt jobbig dag. Har ont i huvudet för jag har gråtit så mkt. Har väl egentligen inte haft ngn dirrekt anledning till det heller. Har nog bara haft en hel del i huvudet ett tag nu och nu släppte det. Man behöver låte det komma fram, förr eller senare gör det de i alla fall. Har bara inte orkat känna och ta på allt jag haft inom mig. Därför kommer allt på en gång istället. Man kan inte dölja vad man känner för länge. Det skadar bara en själv.

Ska försöka piggna till lite nu och ha en mysig kväll med älsklingen. Tack för ditt stöd idag baby. Du har varit underbar men det är du alltid. Tack för att du orkar vara stark för oss båda när mina krafter tar slut.  Jag kan vara glad som har en så underbar pojkvän <3 <3

Eleonore

Det här händer bara inte!

Är så jävla förbannad just nu. Eller jag vet nog inte riktigt vad jag är egentligen. Det är bara så jävla fel. En person som orsakat så mkt skada, kan den här personen inte bara ge upp? Det är inte över än inte på långa vägar. Jag hatar dig så jävla mkt. Du bara förstör och förstör och förstör. Varför? Varför får det aldrig vara bra? Jag är så jävla trött på att ställa den frågan. Men det får ju fan inte vara bra. Aldrig! Helt jävla sjukt. Ge mig kraft ngn för ibland undrar jag hur länge man orkar? Hur mkt ska en männsika orka ta? Och hur mkt kan en människa egentligen förstöra? Jävligt mkt har jag nu lärt mig. Man ska inte lita på människor så är det bara.

Eleonore

Livet rullar på!!

Hej på er. Livet här i Linköping rullar på fint. Det går kanon på jobbet och det känns väldigt kul. Idag innan jag började jobba gick jag och NIcke in till stan och tog en mysig fika och kollade sedan efter lite julklappar till Samuel. Längtar till jul nu!!

Bara en vecka och två dagar till jag åker ner till karlskrona nu =) Längtar!! Kollade tågpriserna nyss och det var inge roligt. Men det är ju ett tag till så det hinner säkert ändra sig. Annars får jag hoppas på en sista minuten.

En jobbdag kvar och sen är jag ledig i två dagar ska bli härligt =) Ja jag har väl inte så mkt att blogga om egentligen men ha det fint allihopa!!

Eleonore

Söndag!!

Har varit lite serriös idag och varit ute och gått en runda. Det var skönt att rensa tankarna lite efter nattens jobbiga drömmar. Vad betyder det? Jag förstår inte. Saknar dig så det gör ont ibland. Du var allt för mig <3<3

Saknar karlskrona väldigt mkt också. Min underbara familj och mina underbara vänner. Ibland känns allt bara jobbigt.

Ska palla mig iväg till jobbet snart. Kom på att jag börjar klockan två idag och inte fem. Men rätt skönt att komma hem tidigare ikväll i alla fall.

Hoppas alla har haft en kanon helg och får en bättre dag idag en det känns att jag kommer få. Är väldigt mkt ur fokus idag.

Eleonore


Skogspromenad!!

Idag har älsklingen och jag varit på en liten skogspromenad så tänkte att jag delar med mig av lite bilder från den eftersom det var längesen jag la upp bilder här på bloggen =)











Älskar dig <3


Det här är jag, min familj och mina vänner!

ALLMÄN FAKTA!

Namn (fullständigt):
Emma Aina Eleonore Ekström
Födelsedag: 1990-04-16
Bor: Linköping
Hemstad: Karlskrona
Civilstatus: Sambo med Niclas
Religion: Kristendom
Mobilnummer: Inget jag lämnar ut här =)

DET HÄR ÄR JAG!

Den allmäna faktan har ni nu fått höra och vem är då jag egentligen? En 19 årig tjej som är rätt så nyinflyttad i Linköping. Jag bor här i ett litet korridorsrum med min älskade pojkvän och vi går varandra på nerverna ganska ofta då vi nu bor så trångt men vad gör man inte om man älskar varandra och vill vara med varandra. Jag har jobb här som "telefonförsäljare" och jag är riktigt bra på det så passa er ;) På fritiden gör jag inte så mkt. Är mest ute och går i skogen eller på stan, plockar här hemma och myser med Nicke. Har inte skaffat mig ett så vidare stort umgänge här uppe än men det kommer. Jag gillar att mysa med tända ljus och avslappningsmusik likaväl som jag gillar att göra Karlskrona osäkert med mina vänner när jag väl är nere på besök. Jag är nog en helt vanlig tjej egentligen med tusen funderingar om livet och framtiden men samtidigt tycker jag det är viktigast att leva i nuet!

FAMILJ!-En liten beskrivning av mina lilla kära familj <3

Niclas
Min sambo Nicke Picke. Vi har varit tillsammans sedan 10 Maj 2007 om jag inte mins helt fel :S Det där med datum är inte så lätt att komma ihåg efter ett tag och egentligen tycker jag inte det spelar så stor roll heller. Niclas är världens bästa pojkvän. Jag menar det verkligen. Han har allt en tjej kan önsa sig. Både på insidan och utsidan ;) Han behandlar mig som sin prinsessa och han älskar mig som mest även när jag förtjänar det som minst <3 <3

Emelie
Min kära syster som är tre år äldre än mig och har en liten son på 2 år som heter Samuel. Emelie och jag har gått igenom mycket tillsammans. Många jobbiga saker och mycket jag aldrig trott vi skulle klara. Idag kan jag på ett vis vara tacksam över det för allt vi gått igenom har bara gjort oss starkare och den kontakten vi har idag och de band vi skapat skulle inte för allt i världen gå att bryta. Visst bråkar vi väl som alla syskon gör men vi kommer alltid ha det där speciella. Det där som bara vi har och ingen annan kan förstå. Du känner mig till 100% och med dig behöver jag aldrig låtsas. Jag älskar dig Emelie och du vet, Aldrig utan min syster <3

Samuel
Min lille ögonsten. Jag är då Samuels moster och jag skulle göra vad som helst för honom. Jag är nog väldigt överbeskyddande mot honom speciellt när vi är själva men det är bara för att jag aldrig någonsin skulle förlåta mig själv om något hände honom. Jag älskar att busa och leka med honom och det bästa jag vet är att se honom lycklig och höra hans lyckliga skratt som verkligen kommer från hjärtat när han är riktigt glad. Det är kul att vara med i hans uppväxt och se hur han ständigt utvecklas och blir större och större. Han är den finaste lillkillen som finns och jag älskar dig ibland så det gör ont min lille prins <3 

Pappa
Då var det min kära pappa då. Vi har väl egentligen en helt normal pappa-dotter relation idag trots att det har varit väldigt upp och ner tidigare. Men då är det viktigt att inte blicka bakåt utan att man tar vara på det man har idag. Min pappa jobbar inom marinen så man har haft många fina middagar och roliga utflykter på båtar när man varit liten. Min pappa älskar havet. Skulle han inte jobba med det han gör skulle han nog inte trivas. Ungefär som att ta bort vingarna frå en pilot skulle jag tro. Älskar min pappa väldigt mycket och han är en person i mitt liv jag verkligen är stolt över <3

Tommy och Nettan
Tommy och Nettan är då mina "bonusföräldrar" skulle man kunna säga för att göra det enkelt. Två underbara människor, inget snack om saken. Dom tog mig till sig som en egen dotter och tog hand om mig utan att tveka en sekund. Dom har hjälpt mig många gånger i tuffa tider och jag hade inte varit den jag är idag utan er <3 <3

Lina
Så var det syster Lina sist men inte minst. Lina är då egentligen inte min biologiska syster men i mina ögon spelar det ingen roll. För mig har du alltid varit som en "riktig" syster och det veT jag att jag varit för dig med. Det är många gånger du stöttat mig, som jag fått gråta mot din axel och du mot min, många roliga och galna stunder har vi haft tillsammans. Du är speciell Lina. En underbar och stark människa som inte ger upp samtidigt som du vill finnas till för alla andra. Du har alltid funnits där för mig och jag kommer alltid finnas där för dig syster <3 <3


Vänner!-En liten bestkrivning av mina älskade vänner <3

Pian och Totty
Mina prinssor som jag har fantastiska minnen tillsammans med. Galna fester, tokiga skolminnen, underbara flumstunder och massa massa mer. Jag har alltid roligt med er och ni får mig alltid på bra humör. Vi är så lika men samtidigt så olika individer och det är nog de som gör att vi passar så bra ihop. Vi är som gjorda för varandra. Jag tror det var menat att vi skulle träffas och jag vet att vi alltid kommer hålla kontakt. Det kanske blir så som vi sa en gång. Att vi i framtiden sitter där och fikar. Jag som trebarnsmamma och dagisfröken, Totty som jurist eller Advokat och Pian som en härligt färgglad fotograf eller designer haha. Det hade inte förvånat mig. Förutom att jag gärna haft ett mindre barn och lite bättre yrke ;) Alltid vi tre prinsessor <3 <3

Hany
En mycket nära vän som jag känt sedan lekis. Våran kontakt har varit upp och ner men vi har alltid funnits för varandra. Vi har haft mkt kul ihop. Kommer du ihåg my little ponny? Haha vilka äkta fjortisar vi var då. Underbara minnen. Kommer altid finnas där för dig snuttan även om vår kontakt inte är den bästa nu. Du vet att jag inte sviker <3 <3

Peman
En barndomskompis som alltid stått mig nära. Träffas mkt sällan nu men det blir så. Man glider ifrån varandra med tiden men när vi väl ses har vi lika bra kontakt ändå. Spelar ingen roll om det tar en vecka eller ett år innan vi ses. Jag har alltid känt ett ansvar för Peman eller Emelie som hon egentligen heter. Ett slags syskon ansvar. Kanske för att jag själv aldrig haft ngt småsyskon. I alla mina barndomsminnen finns Peman med och det är ngt jag är mkt tacksam över <3 <3

Märker nu att jag skrivit väldigt mkt och till er som läst allt får jag tacka så mkt för ni besöker min blogg och är nyfikna på vem jag är och även personerna i mitt liv. Skulle kunna skriva mkt längre om alla jag älskar men ni som inte fått en rad här ni vet att ni betyder ändå. Så jag får tacka för mig för den här gången.

Eleonore

Torsdag!

Mår mkt bättre nu tack och lov. Mne ångrar ändå inte att jag inte ska med på kryssningen. Har ingen lust att dricka en massa när jag precis varit sjuk. Kommer bara bli värre då. Har inte jobbat ikväll utan ska vila upp mig till topp till Söndag istället då vi inte jobbar fredagar och lördagar.

Så vad har jag gjort idag? Bra fråga! Stigit upp, pratat i tele, rökt, pratat i tele, kollat tv, umgåst med älsklingen, pratat i tele osv. Inget vettigt alls egentligen haha. Haft lite myspys med älsklingen nu på kvällen också och det var väl ganska vettigt förutom det onyttiga vi åt haha.

Pratade med Carro (Nickes syster) nu precis. Galet underbar tjej det där. Var längesen vi hördes så det var väldigt skönt att snacka lite. Älskar dig gumman <3 <3

Har mkt funderingar kring jul. Ska bli så mysigt att fira jul med syster och min lille Samuel. Ska nog försöka ta mig en runda på stan till helgen och köpa hans första julklappar =) Ååå vad det ska bli mysigt!!

Ska nog skriva en liten quiz till mig själv om mig själv nu haha men den kommer i ett annat inlägg =)
Har aldrig gjort det utan bara snott alla andras så det ska bli intressant och se hur det går.

Eleonore

Ingen Kryssning =(

Har beslutat att inte åka med på reunionkryssningen eftersom jag inte är helt frisk än. Visst jag är på bättringsvägen och skönt är väl de men känner inte att jag vill åka på en färja i 36 timmar när jag inte är på topp. Känns bara som onödiga pengar plus att jag kommer dra ner stämningen. Menmen inget att göra åt. Får komma på nästa lilla reunionträff istället.

Idag har jag typ sovit hela dagen. Behövdes känner jag. Ska nog stanna hemma från jobbet imån med och sen jobba på söndag istället. Hoppas jag är helt fit for fight då ;)

Ikväll händer inte mkt. Ska försöka att bara ta det lugnt för annars är det så typiskt mig när jag väl känner mig lite bättre att göra en massa saker och så blir jag sämre igen. Det vill jag verkligen inte så jag ska bara slappa.

Älskar dig och finns här för dig vad som än händer.
"Dom" behanldlade dig så fel och skötte hela situationen på helt fel sätt.
Men låt "dom" inte trycka ner dig för du vet lika väl som jag att dom gjorde fel.
Alltid vi <3 <3

Eleonore

Sjuk =(

Bloggade aldrig klart om min helg i karlskrona.

I söndags firade vi förstås fars dag. Pappa kom ut till syster och vi åt jätte god älg gryta. Hur gott som helst!! Sedan fikade vi och umgicks bara. Det var en toppen dag. Efter det skjutsade pappa in mig till stan för jag hade en liten dejt med Lina =) Vi gick ut och gick en runda och pratade av oss och så slappade vi framför tv:n. Alltid lika skönt att träffa dig syster.

På måndag morgon tidigt som attan tog jag bussen till kalmar och bytte sedan där till tåg till Linköping. Sov typ hela vägen. Skulle jobba på kvällen men så blev det inte. Har åkt på en riktigt fryg förkylning och i natt har jag mest legat vaken och hostat. Så jävla tråkigt. Kan inte jobba ´, känner mig så dålig då. Vet inte ens om jag kan pka med på reunionkryssningen som är på fredag. Skulle ju egentligen åka upp tilkl stockholm på torsdag menmen. Vi får se om jag blir bättre men just nu ser det inte så ljust ut =(

Ska bara bädda ner mig i sängen tills jag blir frisk!!!

Eleonore

Taget av Pian som tagit det av Hannah =)

ALLMÄNT:
Namn: Emma Aina Eleonore Ekström
Piercingar: Näsan, ögonbrynet och öronen
Tatueringar: En i nacken
Längd: Ca 165 (tror jag)
Skostorlek: 39 =/
hårfärg: Mörkbrun
Är du kär i någon: Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans: Inte dirrekt men saknar Karlskrona
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Förhoppningsvis min pojkvän haha
Vilket schampo använder du: Olika men just nu barnängen
Vilken parfym använder du: White mysk
Vad är du rädd för: Spindlar och att tappa greppet om allt
Gillar du att tvätta: Nej inte precis en favvis
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jag gillar kicken man får av den

SENASTE:
Film du hyrde: Johan Falk!
Film du köpte: Kulla mannen?
Låten du lyssnade på: Only hope
Låten du hade på hjärnan: God help the outcast
Låten du laddade ner: Only hope
Personen du ringde: Hannah
TV-program du tittade på: Bumbibjörnarna =P
Personen du tänkte på: Niclas

FAVORIT:
Mat: All mat min syster lagar =)
Låt: When the children cry
Sak att göra: Flummiga saker
Sport: Rida
Dryck: Cola och mer
Kläder: Mjukis
Film: Många men senast har det varit de 3 första Johan Falk filmerna
Bil: Elenor i gone in 60 seconds ;)

ANTAL:
Gånger du varit kär: Många men bara en gång på riktigt :)
Gånger ditt hjärta brustit: Flertal
Hjärtan brustit på grund av dej: Tyvärr så har det hänt 
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Ja det har väl hänt några gånger kanske :) 
Ärr du har på kroppen: Några små

SENASTE:
Bok du läste: El choko som jag hållt på att läsa i snart ett år haha
Personen du fick mail av: Johan Grönblad
Personen du fick brev av: Ingen aning¨
Personen du fick sms av: Nicke


ÖVRIGT:
Vad har du gjort idag: Blivit fotograferad med familjen av Pian :)  
Var det kul: Ja jätte!!!!
Hur tidigt stiger du upp: Olika
Gillar du att slåss: Ja med nicke =P 
Vad ska du göra ikväll: Mysa med syster

Är du seriös: När jag vill 
Vad är du allergisk mot: Inget
Var har du ont: Ingenstans
Använder du hårspray: Det händer
Kan du stå på händer: Ja med stöd haha
Favoritserie: two and a half men
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Det går väl för sig :)
Är du glad nu: Blandade känslor
Var du glad igår: Igår var jag riktigt lycklig
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Nej
Vad dansar du till: Det som spelas
Stockholm är: En stad jag ska till nästa vecka
Göteborg är: Underbart fin stad
Kan du sjunga: Verkligen inte
Mer värt än guld: Mycket
Spaghetti eller makaroner: Båda
Ett land jag helst vill besöka: Skottland
Ska bli skoj: Reunionkryssning nästa vecka
Ska inte bli skoj: Att åka hem från Karlskrona i övermorgon :(
Sparar till: Inget just nu
Väntar på: Inget särskillt 
Pålägg som gäller: Macrill och leverpastej!
Dagens dryck: Cola!

Eleonore


Lördag!!!

Gårdagen var kalas. Passade samuel ett par timmar på dagen och det gick jätte bra. Vi var ute och busade runt i lekparken. Älskar min lillkille så mkt. Skönt att få lite tid själv med honom när jag väl är nere.

Senare på kvällen åkte jag in till stan för att festa lite med mina prinsessor. Det blev mkt skratt och flum. Vi kollade på massa gamla bilder och lyssnade på gamla hit låtar haha. Älskar er tjejer så otroligt mkt. Galet rolig kväll. Först blev det playbar och efter det blev det piraten för min och Tottys skull. Kände att jag var tvungen att besöka gamla piraten nu. Och det hade inte ändrat sig mkt. Roligt hade vi i alla fall. Dans och flum som bara in i den =) Inte så kul för plånboken dock men vad fan, pengar e inte allt!!!

Idag klev jag upp ur sängen klockan tolv. Hoppsan. Bakfull var jag också vill jag lova. Pian kom runt ett tiden för att fotografera oss alla så hela familjen blev samlad =) Blev kanon fina bilder verkligen. Lite tråkigt att vädret var så trist bara men det är ju inte dirrekt något man kan göra åt. Ska bli spännande att få se alla fotografier sen när det är redigerat och fixat =) Tusen tack prinsessan <3 <3

Nu har jag kollat lite på barnprogram med Samuel och mest slappat. Är jätte trött. Blir bara mys och gos i soffan ikväll med kära syster. Skönt!! Orkade tyvärr inte åka ut till Robin ikväll men en liten snabbis han vi i alla fall ses idag =)

Imån blir det att fira fars dag. Ska bli trevligt och senare på kvällen blir der en liten dejt med syster Lina. Ska bli myspys. Men bloggar mer om det imånkväll!

Eleonore 

Äntligen i Karlskrona!!!

Det här har varit en märklig dag måste jag säga. Började dagen med att gå upp klockan SJU??? Kan ni fatta att jag var uppe så tidigt? Helt otroligt. Hade dock inte så mkt val då mitt tåg gick klockan nio. Älsklingen följde mig till tåget och det snöade härligt på vägen dit. Fick såna julkänslor så medans vi satt och väntade på mitt tåg gick jag och köpte oss varsin lussekatt. Jisses vad gott det var!!!

Mitt tåg var i tid eller okej två minuter försenat haha visste ni förrästen att är ett tåg försenat en minut  i Tokyo så får man hela sin biljett gratis. Galet!! Synd det inte är så i sverige. Menmen mitt första tåg gick i alla fall till Hössleholm och där skulle jag byta till ett tåg som gick dirrekt till Karlskrona. Trodde jag i alla fall. Var tydligen ett till byte i Kristianstad men det gick vägen i alla fall. Är annars expert på att virra bort mig när jag reser på egen hand och jag blir lätt nervös men nu har jag åkt tåg så mkt att jag börjat lära mig. 

Väl framme i Karlskrona blir jag mött av min prinsessa Ruweni och söta coffie!! Så skönt att ses igen. På vägen hem till Pian ringer min telefon men den har ju varit sönder rätt länge så när jag har den ihopfälld så har jag inte kunnat svara. Jag tog upp mobilen och kunde plöttsligt se numret ändå. Var inget nummer jag kände igen. Provade att öppna upp telefonen och det FUNKADE att svara!!! Galet vad glad jag blev. Undrar egentligen hur länge det har funkat haha. Säkert jätte länge utan att jag vetat de. Men i alla fall jag svarar och då ringer dom från något jobb jag sökt men jag hörde aldrig riktigt vad dom sa. Och inte brydde jag mig särskillt mkt heller eftersom jag har ett bra jobb nu som jag trivs med så jag tackade nej. 

När vi väl kommer hem till Pian blir jag lite osäker så vi kollar upp numret på hitta.se och tror ni inte att det var från RESTAURANGEN i Linköping där jag sökt ett servitris jobb som jag verkligen hoppats på. Fan med men som sagt jag är väldigt nöjd med mitt nuvarande jobb och jag trivs verkligen och det är ju det viktigaste. Servitris jobb dyker det upp hela tiden och med tanke på att jag jobbat med det tre somrar i rad så vet jag itne riktigt om jag hade tyckt det varit så kul att jobba med det nu igen. Jag är bra på det jobbet jag har nu och som sagt jag tycker verkligen det är jätte kul.
Sen satt vi mest och myste och snackade skit och rätt vad det är så ser jag att Pian får upp KAMERAN på min mobil. Jag blev jätte förvånad eftersom den heller inte har funkat på länge. Så jävla gött. Min mobil är som ny =)
Vi gick även ner till tågstationen igen för jag tänkte köpa biljett tillbaka till Linköping så jag har det klart och jag hade hittat ett billigt tåg klockan 06.15 på måndag morgon men när vi väl stod vid biljettautomaten skulle det förståss KRÅNGLA. Det gick inget tåg 06.15 trots att det stod på nätet att det skulle göra det?? Kollade upp detta igen på nätet när vi kom hem och då var det visst en buss som gick 06.15 och inte ett tåg haha. Så då var de löst i alla fall =)

Åkte sedan hit till jämjö och här har vi ätit jätte god mat och jag har busat och myst med lilla Samuel. Känns skönt att vara hemma igen. Nu har vi inga dirrekta planer för kvällen. Bara mys och bus och när lillen har lagt sig ska vi kolla sista Johan Falk filmen.

Blev en lång blogg idag. Ovanligt för att vara mig. Kände att jag behövde skriva av mig lite. Kommer skriva mer om min helg här nere. Har lite planer med nära och kära. Känner att det kommer bli en toppen helg!!

Eleonore

Karlskrona imån!!!!!!!!!!

Fick en dålig start på dagen. Vaknade helt enkelt på fel sida. Menmen så blir det ibland. Har egentligen inte gjort så mkt idag emr än att jobba. Gick kanon!!!
Har packat också inför min tripp till Karlskrona =) Ska bli så skönt att komma hem!

Skriver mer om vad jag hittar på där nere för nu har jag inte vidare mkt att skriva om.

Eleonore

Måndag!!

Gick upp vid tolv idag. Lite senare än jag hade planerat menmen. Blev jätte glad när jag kollade posten och såg att avin kommit till min jacka som jag köpt!! Letade upp stället på hitta.se där jag skulle hämta jackan eftersom jag inte hittar så bra här uppe haha men det gick bra i alla fall. Klädde på mig och började gå och efter en bit upptäcker jag att jag har mina badtofflor på fötterna =P Lite snurrig var jag allt så det var bara att vända och ta på sig ett par riktiga skor. Hämtade tillslut min nya jacka och den passade verkligen jätte bra =)

Lite senare gick jag ut och gick en runda och pratade med Robin. Det var ett tag sen vi hördes och stackaren var sjuk. Hoppas du snart blir bättre. Saknar dig vännen!!

Efter min promenad började jag med maten så den var klar lagom till Nicke kom hem från skolan och efter vi käkat gick jag till jobbet. Det gick bra att jobba och jag vann ännu en tia lott som jag nu skrapat och tro det eller ej men jag vann en ny lott =) Efter jobbet pallade jag mig ner till tågstationen för att köpa tågbiljett till Karlskrona. Skönt att ha det klart nu. Bara tre dagar kvar =)

Kom även på idag att jag ska på reunionkryssningen nästa vecka. Stockholm-Riga-Barskolan-Here I come!!! Ska bli kul som fan! Hoppas Angelica och Hanna pallrar sig hem från gran canaria bara så dom kan hänga med.

Nu ska Nicke och jag kolla lite lost och sedan nana. Har tvätt tid imån klockan sju så det blir en tidig morgon.

Eleonore

Söndag!

Känns inte alls som söndag idag, bara för att jag har jobbat antar jag. Gick kanon på jobbet. Sålde bäst av alla =) Vi hadde en liten tävling och jag vann en tia lott och på den vann jag en ny lott men självklart blev det då inte vinst =P Man lär sig aldrig haha men o andra sidan förlorade jag heller inget =)

Nu ligger jag o slö tittar på lost. Nicke är och pluggar hos Jonne. Så duktig så. Ska väl palla mig in i duschen snart och sen krypa ner och nana. Men först hinner jag nog med ännu ett lost avsnitt ;-) Haha.

Eleonore

RSS 2.0