Myspys på stan!!

Idag har älsklingen och jag gått på stan. Det var jätte mysigt. Han köpte sig en ny jacka eller rock kanske man ska säga, ett par byxor och ett par skor. Allt var kanon fint!! Själv letade jag efter ett par jeans men hittade inga jag fastnade för. Det ska ju vara stuprörs jeans nu och jag är inte jätte glad för de men jag får väl snart ge med mig haha. Blev lite hår färg för min del i alla fall så jag ska se om jag orkar färga håret ikväll annars får det bli en annan dag. Var i alla fall en kanon mysig dag på stan!!! Älskar min älskling <3 <3

Nu ska vi snart laga lite middag och sen blir det nog bara mys vid TV:n antar jag. Är helt slut efter vår shoppingrunda. Sånt tar på krafterna =)

Eleonore


Nickes nya jacka =)


Fredag igen!!

Vaknade sent idag. Satt uppe halva natten och spelade harpan haha. Har fått det på hjärnan nu =P Tråkigt spel som fan egentligen men har blivit lite beroende haha.

Ska snart hoppa in i duschen och sen ska vi gå och handla lite. Inga dirrekta planer för helgen. Blir väl sätt lugnt. Sitter och lyssnar på Aisha så jag gör väl som så att jag delar med mig av den istället för att skriva så mkt mer.

Eleonore


Ny blogg design =)

Tusen tack till Ruweni som gjort min nya blogg design. Blev verkligen kalas nöjd med den!!

Idag har jag jobbat och nu är jag ledig imån och lördag sen jobbar jag söndag igen. Trivs verkligen jätte bra på mitt nya jobb. Ska bli skönt att ha lite helg nu ändå men inte för att jag har så värst slitsamt jobb då jag bara jobbar 4 timmar haha men ändå =) Det känns lixom bättre med helg när man jobbat en vecka.  

Nu sitter Nicke och jag och myser vid tv:n till inside man. Riktigt bra film men jag ska nog ta och kolla lite på lost på datorn tror jag. Följde faktiskt den serien innan men slutade kolla då det började spåra ur och jag inte fattade någonting haha. Men början är i alla fall bra =)

Bara en vecka kvar sen kommer jag Karlskrona!!! Saknar alla massor massor massor!!!! Speciellt min lille Samuel. Älskar dig min lilla prins så mkt. Han blir verkligen större och större för varje gång jag är nere trots att det bara är en månads mellanrum mellan gångerna jag är nere så är skillnaden så stor. Det händer ju så mkt så snabbt när man är så liten. För er som inte vet då så är det min systerson på 2 år jag pratar om =) Önskar verkligen jag kunde vara med mera men det är inte så lätt på det här avståndet. Därför tar jag vara på varje sekund med honom och syster när jag väl är nere <3 <3
Ska förstår träffa mina älskade vänner och resten av familjen när jag åker ner. Ska bli så roligt men som sagt nu är et bara en vecka kvar!!

Hoppas alla får en kanon helg. Det ska jag ha!!

Eleonore

Tjenare!!

Nu var det ett par dagar sedan jag bloggade.

Har jobbat min första dag idag på mitt nya jobb så lite har det hänt sen sist. Jobbar för DMC nu och då ringer jag runt till folk och snackar pension. Låter kanske inte kanon kul men det var det faktiskt och trots att det var min första dag gick det kanon bra =) Så jag är verkligen jätte nöjd med detta och jag hoppas det fortsätter lika bra!!

Det var väl egentligen det enda nya jag hade att berätta =P Och mkt mer kommer jag inte på att blogga om haha. Ska nog hoppa in i duschen och sen kanske rota fram en sevärd film om nicke picke och jag kan komma överens om ngn då vi inte riktigt har samma filmsmak =P

Ha det gott allihopa!!

Eleonore

Nu e det slut på veckan det e dags för fredags myyyyys!!!!

Hej på er alla. Nu har det klarnat lite i huvudet sen sist jag skrev. Var på mina två arbetsintervjuer i onsdags eller rättaresagt en blev de då han glömde infomera mig om det ena jobbet haha. Men jag tyckte det räckte med den informationen jag fått så jag var nöjd ändå och som jag fattat det så var de två jobben väldigt liknande varandra så spela roll!! Efter intervjun ville han att jag skulle komma tillbaka idag och vara med ett par timmar för att se hur jobbet gick till. Det var väldigt trevlegt och jag gick med en kille runt hem till människor och jobbet går ut på att erbjuda dem bättre elpriser och just nu jobbade de mkt med e-on. Det verkade som ett trevligt och intressant jobb och de ska ringa mig nästa vecka och säga om jag fått det eller inte. Hade gärna tagit jobbet men den enda haken är att dels så kan jag inget om el haha men visst det får man ju lära sig men sen är det också det att lönen är endast provision. Säljer man kan man tjäna goa pengar visst men säljer man inget så tjänar man inget heller. Så det känns lite otryggt menmen vi får se hur det blir. Har ju en sista jobbintervju eller snarare informationsmöte på måndag med som jag tänkte kolla in.

Känner lite också att jag trivs mkt bra på mitt nuvarande jobb på IM. Problemet är bara att jag gått ner mig lite och inte värvar lika bra som innan men känner jag att inget av de andra jobben jag varit på intervju hos är ngt för mig ska jag fan skärpa till mig och börja värva bättre igen så jag kan jobba kvar där.  

Igår bloggade jag inte men då gjorde jag heller ingenting. Gick upp sent och hade en riktig slapp dag. Skönt som fan. Och idag var jag ju då med på det där jobbet och nu på kvällen har jag och älsklingen haft lite fredagsmys och nu sitter vi vid varsin dator och är allmänt osociala =P Haha. 

Har blivit lite inne på tradera med. Ngt nytt. Pian har lärt mig som är expert på det där haha. Så jäkla enkelt sätt att tjäna pengar på. Varför låta fina saker/kläder ligga och skräpa i garderoben när ngn annan kan ha glädje av dem lixom?? 

Resten av helgen blir nog lugn. Har inga dirrekta planer så bloggar jag inget så är det bara för att jag ligger och slappar bort hela helgen =P 

Önskar alla en toppen helg!!

Eleonore 

Förvirrad och trött!!

Känner mig väldigt förvirrad och trött idag men jag antar att ni förstod det efter att ha läst min rubrik.
Sökte lite nya jobb i söndags. Olika försäljningsjobb allihopa och igår ringde tre stycken och ville jag skulle komma på intervju så idag var jag på min första. Eller det var väl inte dirrekt en intervju, snarare ett informationsmöte. Jobbet gick i alla fall ut på att sälja olika tjänster via telefon till olika företag. Låter ju väldigt simpelt med det lät väldigt komplicerat när jag väl satt där och lyssnade. Men i alla fall skrev jag upp mig på utbildningen som är imorgon, torsdag och fredag. Jag ska alltid skynda in i saker och ting och ångrade mig ganska fort och sen så vill jag även gå på mina två andra intervjuer imån så jag ringde upp och sa att jag ångrat mig och ska tänka över saken ett tag. Det är inte hela världen om jag inte går på den här utbildningen eftersom nästa utbildning är redan i november.

Så imån har jag två till intervjuer eller vi slog ihop det till en eftersom båda sitter i samma hus och arbeterna är väl ganska så lika varandra som jag förstod det. Dessa jobben gick också ut på att sälja någonting till olika företag men inte via telefon utan face to face. MKt mer än de vet jag inte så det ska bli spännande och se vad det är för ngt imån.

Idag efter intervjun så jobbade jag men gick hem i halvlek. Kände mig rätt så mkt ur fokus så det var lika bra det. Är mkt i huvudet just nu. Har mkt funderingar på vad jag egentligen vill göra med mitt liv och jag vill alltid att saker och ting ska gå fort fram. Får ta tag i mig själv och lugna ner tempot lite. Saker och ting tar helt enkelt den tid det tar. Inget jag kan göra så mkt åt.

Nu ska älsklingen och jag börja med maten. Står potatismos och fiskbullar på menyn idag!!

Eleonore

Bra dag!!

Har haft en jätte bra dag idag. Började dagen med att gå på stan med Älsklingen och och Martin och Thomas som är på besök från Malmö och Karlskrona =) Dom är på fest ikväll med temat "billig" så vi gick och klurade lite på stan och då kom jag på den geniala iden att klä ut Nicke till Hora =P KLockret så vi köpte peruk och lite annat som behövdes. Så nu på kvällen har jag fixat i ordning honom. Riktig förvandling haha och fick nyss höra via sms att det blev succe =)
Själv köpte jag mig en tröja på BikBok när vi var på stan. Hade ett presentkort där på 200 kr som jag fått av Nicke men tröjan jag hade kollat in kostade 400 kr. Men idag var det 50% på massor i butiken, bland annat min tröja så då blev jag super glad =)

Nu sitter jag mest och slappar. Tänkte städa upp här och sen ta en varm dusch och bara va. Kanske vara lite serriös också och skicka iväg mitt cv till lite olika telefonförsäljnings jobb jag kollat upp.
Pallar nog inte gå bort till festen. Det får bli en annan gång istället =)

Trevlig lördagkväll på er allihopa!!

Eleonore

Fredag!!!

Har haft ett par depp dagar nu men nu är jag tillbaka på rätt spår igen =)
Jobbade idag och chefen var med för att peppa oss och trots regnet och kylan höll vi humöret uppe. Värvade tyvärr bara en men det är absolut bättre än ingenting. Får ta och rycka upp mig lite så jag värvar flera men det ska nog inte vara ngt problem =)

Fredag då och inga planer. Har faktiskt inte alls mkt att skriva om. Värdelös bloggare jag är jag vet!!! Återkommer när jag har ngt kul att skriva om.

Eleonore

Tisdag

Har jobbat idag och nollade. Tråkigt tråkigt men det tar jag igen imån =)

Handlade med älsklingen efter jobbet så nu har vi massa mat hemma haha. Har mest levt på pommes och korv sista tiden så nu kan vi laga lite redig mat istället =)

Nu kom vi nyss in efter en liten runda ute. Gick inte att vara här inne för brandlarmet gick. Tjöt som jag vet inte vad här inne. Fruktansvärt ljud. Brandkåren har varit här men det var nog falskalarm. Vi såg ingenting någonstans i byggnaden i alla fall. Skönt det.

Ikväll ska jag kolla på en film jag hört ska vara jätte bra. Changeling heter det. Ska bara mysa ner mig ikväll och hoppas bli lite bättre. Känner att en förkylning är på gång. Usch vill inte så jag ska försöka att ta det lilla lugna så det inte blir värre.

Har inte mkt annat att blogga om så jag tackar för mig!!

Eleonore


Tebax i Linköping igen!!

Har haft en toppen helg i Karlskrona men planeringen gick inte riktigt som planerat =P

I lördags städade vi klart lägenheten, tusen tack till Lina och Ruweni för hjälpen!!! Kändes rätt sorgligt att stänga igen dörren. Vi har så mkt minnen därifrån. Menmen nu är det klart i alla fall. 
Hann inte åke med Nicke till hans familj utan jag, Totty och Ruweni tog en fika på stan och sen kollade vi runt lite i affärer. Hade längtat efter mina prinsessor så mkt.

På kvällen var det ju middag hos syster och det blev verkligen lyckat och gott. Vi åt räkmackor till förrätt, fläskfile inlindat i bacon och hasselbackspotatis och svampsås till varmrätt och till efterrätt blev det kladdkaka med after eight choklad. Underbart gott. Emelie e riktigt bra på att laga mat!!!

I söndags gick jag på thairestaurang med Nettan och Lina. Också underbart gott. Var verkligen mysigt att umgås <3 <3 Efter det skulle jag och Nicke egentligen åka hem men då visade det sig att alla tåg var fullbokade så vi fick ta ett tåg hem idag istället. Så igårkväll sov vi hos hans familj och kollade på Johan Falk hela kvällen =)

Och nu är vi tillbaka i Linköping. Inga planer för kvällen. Bara packa upp och fixa lite.

Hoppas alla haft en toppen helg!!

Eleonore

Hemma i Karlskrona!!!

Hemma igen. Skönt =) Överraskade syster igår kväll och hon blev jätte glad. Underbart att träffa Samuel också!!

Idag blir det nog en rätt lugn dag hos syster. Vi har varit på vårdcentralen i morse med lille Samuel som är sjuk i feber och även krångel med halsen. Stackars lille snutten, är nästan alltid sjuk.
Pappsen kommer ut lite senare och kanske det blir en liten dejt med Ruweni senare också =)

Imån ska Nicke och jag städa klart våran lägenhet här nere. Kommer nog bli lite jobbigt. Saknar den lägenheten väldigt mkt faktiskt. Mkt minnen där.  Och sedan ska jag umgås med tjejerna och efter det nickes familj och på kvällen ska vi käka middag här hos syster med pappa och sussie också =) Ska bli skönt att få äta riktig mat för en gång skull. Blir mkt skräp mat där uppe i Linköping haha.

Söndag blir det nog lite middag med Mamma Nettan ock Lina. Ska bli toppen!!!

Får väl se hur pass bra min planering håller. Mkt man ska hinna med när man väl är ock hälsar på. Märker hur mkt jag saknat alla när jag väl är här. Känns skönt att vara hemma igen men på söndag blir det tillbaka till Linköping igen eftersom jag nu har ett jobb jag måste tillbaka till =)

Skriver mer i helgen!!

Eleonore

Toppen onsdag!!

Hade en bra dag på jobbet, värvade två stycken idag. Det roligaste svaret jag fick då jag frågade ett par om de hade tid några minuter var "Nej vi är gifta" Hur kan man svara så? Skrattade för mig själv en bra stund åt det efteråt.

Efter jobbet blev det sibylla och sedan bowling och jag var faktiskt inte så dålig som jag trott haha. Hade riktigt kul och det var längesen jag bowlade med. Efter de gick vi till en liten mysig krog och tog oss varsin öl eller cider för min del och snackade massa skit om allt och ingenting. Sedan gick vi till donken en gång till för dagen innan vi drog oss hem =P Berättade om barskolan jag gick i sommras och då undrade Axel om jag kände ngn Dosse och det var en kille som jobbade i en bar där vi var hela tiden. Snacka om att världen är liten.

Det är verkligen ett toppen gäng jag jobbar med. Triv hur bra som hels. Men hade varit kul om ngn tjej hade börjat också eftersom det bara är killar haha.

Nu ska jag mysa ner mig bredvid älsklingen i sängen =) Hoppas alla har haft en bra dag!!

Eleonore

<3 <3 <3 <3

Saknar er!!!!

Vi har flygit i min säng
Vi har sovit i en gran hydda i alljungen
Vi har varit uppe på öb taken och polisen fick plocka ner oss
Vi har gått härliga promenader i Holmsjö ner till sjön där vi pratade om allt och ingenting
Vi flög ner för backarna i sälen
Vi har myst på Waynes
Vi har haft galna fester
Vi har klätt ut oss till Emil, Karlsson på taket och Pippi
Vi har bråkat en massa
Vi har gråtit en massa
Vi har skrattat sjukt mkt

Tänker på er mina hjärtan. Saknar er. Vi har haft så otroligt roligt ihop. Vill ha er nära mig. Klart vi kommer ses så ofta vi kan och vi kommer alltid ha varandra. Jag kommer alltid finnas för er vad som än händer. Det vi har haft ihop går inte att beskriva med ord. Vänner som er får man bara en gång i livet och jag tänker aldrig släppa taget om er <3 <3


Seg och trött!!

Sover alldeles för mkt!!! Helt klart. Hopplöst att börja klockan ett om dagarna för vad gör jag? Jo jag sover till klockan halv tolv. Verkligen hopplöst. Måste skärpa mig och vända om mitt dygn.
Hoppas på att komma i säng tidigt ikväll för jag är verkligen trött.

Värvade tre stycken idag. Härligt!! Trotts att jag var lite halv seg på jobbet så gick det ändå toppen =)
Imån efter jobbet blir det bowling med hela gänget. Ska bli kanon kul trotts att jag suger på bowling haha.
Känns bra att ha fått ett jobb och jag känner att jag börjar komma igång nu.
Har lärt känna lite människor och även staden börjar jag hitta i. Jätte skönt faktiskt. Man behöver verkligen rutiner.

Annars inget nytt. Har inte så mkt roligt att blogga om tyvärr.
Kanske blir bättre imån kväll för då kan jag berätta om hur många gånger jag gjorde bort mig på bowlingen ;-)

Nu ska jag käka lite middag. Blir pommes och kyckling idag. Mums =)

Hoppas alla haft en bra dag!!

Eleonore


Måndag!

Har jobbat idag och värvade två stycken =) Hade en bra dag på jobbet.

Så mkt mer har jag itne gjort haha. Käkat pizza med älsklingen =) På en måndag, fy på oss!!

Har pratat med Ruweni i 50 minuter. Vi hade massor att prata om, helt galna konstiga saker haha. Älskar dig snuttan massor massor massor!!!

Blev klippt av min kära pojkvän igår haha. Galet men helt tokigt blev det inte =P Vi fick bort det slitna i alla fall men helt jämt är det kanske inte haha men inget som syns om man har uppsatt ;-)

Ikväll blir det bara slapp som vanligt. En bra film och mys i sängen =)

Hoppas alla har haft en bra månsag!!

Eleonore

Bra dag på jobbet och underbart med fredag!!

Värvade 3 stycken idag =) Kändes riktigt bra!! Känns väldigt bra också när jag tänker på att det jag gjort idag faktiskt hjälper flera föräldralösa barn som har det svårt. Det är verlkigen ett fint jobb!!

Och så är det fredag eller lördag egentligen eftersom klockan passerat tolv. Skönt med helg. Har bara blivit mys och slapp framför Tv:n ikväll. Inte helt fel.

Har pratat med min Ruweni och Totty idag. Saknar er prinsessor =(
Saknar alla! Familjen och vännerna. Hoppas på karlskrona nästa helg verkligen. Hade varit så kul.

Inga planer för resten av helgen faktiskt. Får ta det som det kommer, brukar bli bäst då =)
Hoppas alla får en toppen helg i alla fall!

Får inte glömma Ett stort grattis till Mikael som fyller år idag!!!!!!!!!! =D

Eleonore

Tillbaka i bloggen igen =)

Det var ett bra tag sen nu kära blogg och en hel del har hänt.

Efter att jag slutade blogga eller rättaresagt började min paus så har jag varit i Magaluf i 3 veckor på bartenderskola. Tre helt underbara och helt galna veckor vill jag lova. Har lärt mig enormt mkt, festat på tok för mkt, praktiserat på nattklubb och skaffat vänner för livet. Minnen för livet helt klart och jag kan verkligen rekomendera det här till er alla. Åk till Magaluf och utbilda er till bartenders!!!!!

När jag kom hem kom mkt tårar fram. Både av glädje och sorg. Tråkigt att säga hej då till alla men lycklig av att träffa min älskling som mötte mig på flygplatsen. Det var mkt dubbla känslor men jag kan säga att jag och några tjejer från barskolan redan haft en liten reunion och mer blir det på barskolans reunion kryssning mellan stockholm och riga i november =) Jippeyy!!!!

När vi åkte från flygplatsen var det inte lilla karlskrona vi åkte till utan Linköping där vi faktiskt bor nu eftersom Nicke pluggar här. Så från våran stora fina lägenhet i karlskrona på 75 kvadrat så bor vi nu i ett litet studentrum på  ca 20 kvadrat. Det tar på krafterna vill jag lova men älskar man varandra så går det =) Man får helt enkelt göra det bästa av situationen. 

Har även fått jobb här uppe. Jobbar nu för IM (Individuel Människohjälp) Där jobbet går ut på att gå runt på stan och försöka värva människor. Intressant jobb kan jag säga och mkt roligt men rätt svårt. Man stöter på en väldig blandning på människor haha. Teamet jag jobbar med är ett grabb gäng och mkt trevliga =) Hoppas detta jobbet ska gå vägen för det är väldigt skönt att ha ngt att göra. Känns också riktigt bra att jobba med ngt som verkligen kan hjälpa så många andra människor. 

I karlskrona har jag tyvärr bara varit en gång sendan jag kom hem till sverige men har planer på att åka ner nästa helg. Bodde hos syster när jag var nere och det var verkligen riktigt skönt att ses igen. Samuel hade jag också saknat fruktansvärt mkt så det var skönt att få hålla honom i min famn igen. Hos er är jag hemma!! Min älskade lilla familj <3 <3
En fika med Lina blev det förståss som jag också saknat massor. Vi hade mkt att prata av oss om. Älskar dig massor!! 
Mina  änglar Ruweni och Totty lekte jag självklart med och dom var ute i Jämjö och hälsade på och vi spelade kort och tjockade oss =). Älskar er. Alltid vi mina änglar <3 <3
Lite dejting med Robin blev det också och jag vill säga att jag är enormt stolt över dig hjärtat!!

Det var härligt att vara tillbaka och det var skönt att träffa familj och vänner. Det betyder mkt och det känns jobbigt att inte kunna göra det när jag vill längre. Kan inte bara åka ut till Jämjö en eftermiddag när jag har tråkigt och jag kan inte bara dra iväg ett sms mitt i natten och gå ner till KP och sitta och kedjeröka med min Ruweni. Jobbigt =( men det måste gå helt enkelt. Ibland utsätts man för svåra val i livet och ibland måste man våga ta lite större kliv för att komma någonstans. Hade varit skönt om det var lite närmre bara. Att det där steget inte var sådär jätte stort.

Annars rullar allt på här uppe i Linköping. Nicke har visat mig staden och det är faktiskt jätte fint här. Mysiga spår nära oss att gå på kvällarna och gamla linköping ligger jätte nära här och det är helt idylliskt.

Nahe mer än så blir det inte för idag. Har lite skrivkramp, var ju som sagt ett tag sedan jag skrev men nu är jag tillbaka igen och jag hoppas på att hålla fast vid det =)

Hoppas alla får en trevlig torsdagkväll!

PS- En liten extra rad till min Ruweni idag som har opererat näsan idag och nog är lite ur fokus just nu. Älskar dig snuttan och är glad för din skull. Tänk vad fint det kommer vara när dina plåster försvinner. Men i mina ögon är du alltid fin. Glöm inte det älskling <3 <3

Eleonore


RSS 2.0