TURKIET IMÅN =D

Har inte skrivit på ett par dagar nu. Har sovit i Jämjö hos syster två nätter nu. Vi har haft det så mysigt. Har fått massa fina presenter till resan. En neccesär fylld med bra saker till både nicke och mig som schampo, balsam, tandborste, deo, lotion, ansiktsmasker mm. En skit snygg bikini fick jag med, uppladdningsbara batterier till kameran och även pengar som lite hjälp till resan, som jag också även fick av Ida och Conny och Hampus. Tusen tack, ni är underbara!!!

En av dagarna var vi i parken med Samuel. Jag och Johan men inte Emelie för hon skulle åka och hämta deras två nya kattungar =) Bilder från parken får ni se på facebook.
Kattungarna var såå söta. Samuel blev helt överlycklig. En Molly och Wilma blev det =) Så vi har busat med dem en hel del och försökt få dem att känna sig hemma och trygga. Det tar nog ett par dagar innan de känner sig helt lugna.

Och så är det dags att åka till Turkiet imån med älsklingen =) Åå vad jag längtar. Hoppas allt går rätt till nu så det inte går snett. Men det ska nog gå bra allting. Jag har nog allt lite resefeber hehe =P Men det hör till.

Nahe nu ska jag väl börja packa för så långt har jag inte kommit än. Har varit på Stan med Lina hela förmiddagen. Det var jätte kul och vi avslutade med god mat på Nivå =) Köpte mig två nya skor, ett par svarta och ett par vita vanliga tyg skor, en lila klänning på Gina, ett par shorts till älsklingen, öronhängen och lite solkrämer och grejer. Är jätte nöjd!!

En rad till min prinsessa blir det förståss också eftersom hon fyller år idag!! Älskar dig hjärtat och ett stort grattis<3 <3 <3 <3

Eleonore

Överraskningsmiddag för Pian =)

Ikväll har jag, Jessie, Hannah, Sarah och Karro haft överraskningsmiddag för Pian som fyller 19 på fredag =) Grattis i förskott älskling!!! Vi åt räk och kräft sallad med pasta och pasta sås och till efterrätt kex och tårta :) Det blev jätte lyckat och Pian blev verkligen överraskad hihi.

Innan idag var Pian och jag på stan och jag hade svårt för att inte försäga mig haha. Vi hade jätte mysigt och jag köpte ett par jeans, två bandanars och två skålar och till nicke blev det tre baslinen, strumpor och badtofflor :) Pian hittade också jätte mkt fint!!! Sen blev det en härlig fika på 3g också :)

Har varit en toppen dag och tack alla som varit med idag!!

Toty du var saknad idag älskling <3 <3

Eleonore

Hej!

Har inte skrivit på ett par dagar nu. Har inte haft så mkt att skriva om faktiskt. Har jobbat lite, träffat Pian lite, umgåts med Nickes syster, gått på stan (utan att hitta någonting) jobbat lite till,haft mys med älsklingen och idag varit hos mormor.

Alltid lika mysigt att hälsa på lilla mormor. Det blev mycket fika och prat om gamla minnen. Älskar min mormor och älskar stället hon bor på. Det har varit som mitt andra hem under hela min uppväxt. Min syster och jag har så mkt härliga minnen därifrån från alla vinter och sommar lov. Alla lekar man lekte, kojor man byggde, bus man gjorde. Underbara barndomsminnen. Saknar dem tiderna väldigt mkt ibland. Menmen det är inte mkt att göra åt, tiden rullar på hela tiden och det finns inget man kan göra för att sakta ner tempot.

Turkiet med älsklingen om 6 dagar. Börjar faktiskt inse att vi ska åka snart. Har inte haft så mkt tid att tänka på det. Det ska bli så otroligt underbart. En hel vecka tillsammans med massa sol, bad, god mat, spännande äventyr och slapp vid polen!! Kan knappt vänta!! =D

Hoppas alla har haft en toppen helg!!

Eleonore

Hej!

Igår när jag var på stan med syster, Samuel och Emelies kompis ringde det från jobbet så jag blev tvungen att åka och jobba. Det var sjukt mkt att göra så jag jobbade från klockan två till nio ungefär. Är van vid att jobba 2-3 timmar över lunchen så det blev en omställning haha.

Blev att jag sov i Jämjö för jag orkade inte ta bussen hem så det blev myskväll med lite vin och ostbricka =) Det är aldrig fel!!!

Idag har jag jobbar över lunchen och sen åkte jag hem till stan. Nickes syster Carro e här och hon har lagat grymt god mat till oss. Lax och nypotatis och lite sånt. As gott verkligen!!! Tackar!!! Själv har jag städat och plockat och sen har Lina varit här en runda me men nu skulle hon hem och nana eftersom hon jobbar natt. Så det får bli en dejt en annan dag istället =)

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Leka med Pian kanske?? =)

Ha en trevlig kväll allihopa!!

Eleonore

Samuel och syster <3

Jobbade idag över lunchen och sedan gick jag hem till syster som inte var hemma men däremot var Samuel och Johan hemma. Jag och Samuel tog bussen in till stan och jag var först lite nervös eftersom jag aldrig åkt buss själv med honom men den lille sötnosen var hur duktig som helst. Sen gick vi hem till mig och Samuel fick middag och sedan gick vi till Emelies jobb när hon slutade för vi skulle handla lite ihop. Sedan hem hit igen och så lagade vi middag, snitzlar och pommes, mums!!

Efter middagen gick Jag, Emelie och Samuel ut i parken. Älsklingen var aldeles för mätt och trött för att följa med. Vi hade det helmysigt. Gungade och lekte i sandlåda men de han älskade mest var rutchikanan (ingen aning om hur det stavas?!) Han åkte och åkte och åkte och skrattade hur mkt som helst haha. Underbart kul!!!

Nu har vi varit hemma en stund och lille Samuel ska snart nana. Sen ska vi bara mysa ner oss i soffan allihopa =)

Kommer sakna er så mkt när jag flyttar. Så länge jag inte har ett jobb kommer jag att hälsa på hela tiden men när jag väl får jobb kommer det ju bli mer sällan =( Vet att du alltid kommer finnas kvar syster men är mest orolig för Samuel. Han är liten och förstår inte på samma sätt. Älskar er mer än ord kan beskriva <3 <3



   

Eleonore

Bakfull, jodå!!

Östersjö igår. Allt började jätte bra och vi hade grymt kul och trevligt jag, Pian, Lina och Linnea. Sen gick det som det gick och det slutade inte så där bra precis men inget jag tänker skriva om här.

Nu sitter älsklingen, Rikard, Daniel och Sebastian här och spelar ps3 och dricker öl. Dom har hållt igång ungefär en timme och dom ska fortsätta till sena natten haha. Blir östersjö för deras del idag. Hoppas för deras skull att vädret blir bättre. Hörde riktigt ordentlig åska nyss =/ Inte så kul. Inte kul för mig heller som sak vara själv sen efter dom åker vid två tiden. Har börjat bli väldigt åskrädd.

Jaojao är väldigt seg idag och känner mig verkligen bakfull. Drygt men klart man har sig själv att skylla!! Så fort killarna sticker ska jag slänga mig på soffan och bara lata mig framför Tv:n hela dagen. Underbart!!

Eleonore

Karlshamn ikväll!!!

Igår var en trevlig dag.

var med Lina och fikade på Coffee house, lätt det nya favorit fiket!! Fikan slutade med att vi beställde vin hihi och hade jätte mysigt och snackade skit och sen kom Rille med och det blev såklart flummigt =)
Efter det gick jag bort till Pian och vi satt o kedjerökte och pratade en massa. Var längesen vi träffades så det var verkligen jätte mysigt <3 <3

Ikväll blir det Karlshamn med Ruweni, Lina och Linnea =) Ska bli riktigt kul!!! Längtar längtar längtar!! Östersjö here we come ;-)

Ska lägga mig och vila en stund nu så jag orkar med kvällen =)

Eleonore

Hej o hå!!!

Har inte jobbat på ett par dagar nu..Skönt =)

I tisdags kom Emelie in till stan och vi gick och kollade om presenter till Malin som fyllde 25 igår. Grattis!!!
Jag köpte en ny telefon =P Behövdes verkligen eftersom min förre fungerade bara när den kände för att.
Sen gick vi till PM och då kom älsklingen upp med och vi käkade asgod mat.

Följde sedan med Syster till Jämjö och sov över där. Eller sov och sov, jag sov inte en sekund på hela natten. Slummrade inte ens till lite. Antagligen för att ajg sovit så mkt natten innan. Så Alex och jag pratade i telefon och fördrev tiden eftersom han inte heller kunde sova. Tur att Emelie gick upp vid halv sex så jag fick lite sällskap =)
Sen pallade vi oss bort ett gäng och grattade Malin och överraskade med frukost och grejor. Hon blev jätte glad.
Sen åkte vi in till stan för Emelie och Johan skulle med ha nya telefoner. Blev även en galss på glaciären. Då var lille Samuel lycklig =)
Resten av dagen ägnade jag sedan mest åt att försöka hålla mig vaken och det gick bra fram till ca klockan sju då jag somnade som en stock. Vaknade vid typ halv elva men då gick jag bara in till sängen och det var inga stora problem med att somna om.

Just nu håller jag på att tvätta.. Har inte så mkt planer för dagen mer än att jag nog ska träffa Syster Lina i eftermiddag och ta en fika. Kanske Ruweni har tid med en dejt också? =)



Min nya telefon =)

Eleonore

Man måste skratta så blir allt lite roligare!!!





 
Är jäätte seg idag. Har sovit typ11 timmar, inte bra haha. Kommer vara uppe halva natten istället. Idag vill jag bara va. Bara slappa och göra vad jag själv vill. Så härligt. Just nu kollar jag roliga klipp på youtube. Björn Gustavsson är ju bara så störtskön!!! Brevduvan är inte heller fel haha!!!

Kolla och skratta lite du med så blir allt lite roligare =)

Eleonore

Kärlek <3 <3





























<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3





Hej o hå!!

Har jobbat idag och sen vid tre skulle älsklingen och jag vara i Rödeby och ta spruta. Vaccinerade oss eftersom vi ska åka utomlands. Jag gillar inte sprutor men det var inte så farligt =)
Efter det gick vi upp en snabbis på stuan och sen hem. Har sorterat en massa papper och sånt för jag vill ha så mkt ordning som möjligt inför flytten.

Flyttan ja. Har funderat mkt. Mkt som snurrar. Klart jag vill flytta och jag kunde inte bli gladare när Nicke kom in. Men jag kommer ändå sakna Karlskrona och alla som finns här även om jag ibland hatar Karlskrona. Kommer sakna havet som fan. Och familjen. Och vännerna. Alla mysiga promenader och alla shoppingrundor med tjejerna. Allt kommer bli så tomt =(

Usch jag pratar om det som om det vore jordens undergång. Som sagt klart jag vill flytta och jag tror verkligen det kommer bli jätte bra. Jag vill i alla fall försöka. Skulle det inte funka, att jag inte trivs eller inte får ett jobb så är det ju bara att flytta hem. Och jag kommer ju hälsa på här hemma så ofta jag bara kan. Det lovar jag!!

Eleonore, mkt i huvudet idag.


Hasslöfestivalen igår!!!

Hade riktigt roligt. Nicke och jag kom dit vid fem tiden och d¨å var gänget redan där. Lina, Jonne, Tobbe, Johan och erik. Träffade även mamma Nettan och så Rille och Simon som Lina och jag satt och festade med =)
Det var riktigt härlig stämning och goa människor. Blev mkt skratt och flum vill jag lova =D
Måste verkligen åka dit nästa år igen. Lätt det bästa på länge!!!

Idag har jag jobbat ett par timmar och det var ganska segt med tanke på min bakfylla haha. Men Micke och Donny som jag jobbade med idag är alltid lika glada och flummiga haha så det går bara inte att vara seg då.
Här näst blir det bakfylle mat och sedan slappa. Kanske träffa Lina en stund lite senare =)

Hoppas alla har haft en kanon helg!! Det har jag verkligen haft.

Eleonore

Linköping nästa!!!!

Älsklingen kom in =D På sitt förstaval som var kulturvetenskap i Linköping!!! Är så glad för dig min älskling och så stolt!!! Så nu blir det flytt för oss båda!! Så spännande. Äntligen vet vi. Har haft sån klump i magen som nu äntligen har släppt. Åååå vad lycklig jag är. Nu gäller det bara för min del att hitta ett jobb där uppe men det ska nog lösa sig. Man får hoppas på det bästa, anstränga sig och vara frammåt så ska det nog gå bra =)

Det känns förstås tungt att flytta i från allt och alla här hemma. Vänner och familj =( Men det går alltid både tåg, bussar och flyg så det är ju inte precis så att man sitter fast. Kommer hälsa på så ofta jag kan!!

Annars idag har jag jobbat och sen har jag varit och solat med Lina. Efter det tog vi en mysig fika på Coffee house och sen blev det en runda hem till Pian och Micke =) Satt och snackade lite skit och sendan gick jag hem och nu har både jag och älsklingen bara gått runt och varit lyckliga över att han kom in. Jag hoppas verkligen att allt kommer gå bra och att jag verkligen får ett jobb. Jag måste ju söka ngt bara där jag börjar tidigast i september då eftersom jag åker på barskolan. Menmen som sagt är man bara frammåt så går det. Linköping är ju större än Karlskrona med så det är ju säkert lättare att få jobb där även att det är stor arbetslöshet i hela Sverige. Men större stad innebär för hoppningsvis större möjligheter =)

Idag är jag lättad och väldigt lycklig!!

Eleonore

Mysig dag!!!

Jobbade lite idag på dagen. Var inte alls mkt att göra. Sen mötte jag upp syster Emelie och vi hade en helmysig dag på stan. Vi köpte en massa kläder till lille Samuel som är hemma och sjuk =( Stackaren. Och en leksaksbil, hoppas han blev lite piggare när han fick den =) Sen gick vi och fikade på 3G och så solade vi med. Det var verkligen jätte mysigt. Älskar dig syster mer än ord kan beskriva. Sen fick ju självklart jag ett ryck och köpte mig en radiostyrd båt hahahaha. Så knäppt. Min ursäkt var att Samuel ska få den sen när han blir lite större =P

Sen var det allsång i Hoglands park som jag, Ruweni, Micke och Lina gick på. Det var trevligt faktiskt men jag var inte kvar så länge.

Senare på kvällen bärde det av till Stumholmen med Pian och älsklingen för att provköra min nya båt haha. Det var faktiskt skit kul =P Barnet i mig kom verkligen fram. NickePicke och Pian hade också väldigt roligt med det faktiskt haha.

Sen satt jag och Pian nere på deras gård och bara pratade en massa skit. Vi har inte setts på typ en vecka (Galet lång tid) Så det var verkligen sklönt att prata av sig lite. Älskar dig mitt hjärta. Lekte en massa med Coffie med. Han är så himla mysig. Jag hade med velat ha en hund men det är helt fel i tiden just nu. Men kanske ngn gång i framtiden.

Har haft en jätte härlig dag med nära och kära.

       

Eleonore

Shaa!!!

Gick upp i skaplig tid idag faktiskt även att jag inte skulle jobba.
Har gått på stan med Lina och Nettan och köpta mig ett par mörkgråa addidas mjukisbyxor, ett rött naglack och underkläder. Det var jätte mysigt på stan. Älskar er båda <3 <3

Senare på eftermiddagen efter att jag och älsklingen hade ätit var jag lite rastlös så jag åkte till Rusta där jag köte nya stolsdynor till kökstolarna, en ny matta, glas, diskställ och lite dukar. Det gjorde sig bra i lägenheten =) Alltid kul att förnya lite och sådana småsaker kan verkligen göra stor skillnad.

Skulle egentligen solat med Lina nu på kvällen med men orkade inte så det får bli en annan dag i veckan =) Måste hålla mig lite brun och fin känner jag.

Pratade precis med min prinsessa Pian och hon var verkligen jätte förkyld. Stackars älskling. Hoppas verkligen du blir bättre snart gumman så vi kan leka. Det var för längesen nu <3 <3

Min Toty saknar jag också väldigt mkt. Det är tomt utan dig hjärtat =(

Eleonore

Söndag igen!!!

Jahopp då var det söndag igen. Veckorna bara springer iväg.
 
Har varit skönt att jobba denna veckan. I fredags sov jag över i Jämjö för jag pallade inte ta bussen hem. Nicke och pappa kom dit också så åt vi middag ihop. Det var jätte mysigt. Sen satt vi och kollade på Arn två, dem filmerna är verkligen jätte bra tycker jag.
Sen jobbade jag lördagen och på kvällen skulle jag träffa Hannah så jag hoppade av vid galgamarken för att hon var där så skulel vi gå tillsammans in till stan. Vi gick när det regnade och åskade som mest så vi var som två dränkta katter när vi kom hem =P Men kul hade vi i alla fall men det var rätt läskigt att vara ute när det small till så mkt ibland. Sen hade vi mysigt här på kvällen och två av Nickes kompisar, Erik och Martin var här med och det blev lite festande och så. Jätte trevligt hade vi och det var jätte kul att umgås med min lilla Hany, det var längesen nu. Älskar dig massor gumman.
Idag har jag också jobbat men det var rätt lugnt. Nu sitter jag har och drar mig från att städa haha. Men det behövs. Sen ska jag nog bara slappa resten av kvällen. Nicke är i Rödeby och firar sin farfar som fyller år idag så han blir nog borta ett tag till.

Hoppas alla har haft en trevlig helg!!!

Eleonore

Hej Hopp!!!

Gick upp halv sju idag och började tvätta. Både älsklingen och jag var riktigt trötta eftersom vi kommit i säng sent och sovit ungefär bara fyra timmar. Jag började jobba vid tolv och innan det gick jag upp på stan och köpte ett par jätte snygga jeans till älsklingen som jag kollat på länge. Dom är väldigt ljusa och så är det lite slitet i dem. Han blev verkligen jätte glad när han kom hem från jobbet och fick dem. Dom passade perfekt =)

På eftermiddagen har jag legat med syster Lina på stumholmen men eftersom vi missat de bästa soltimmarna bestämde vi oss för att gå och sola solarium haha =P Rätt så knasigt faktist en underbar dag som denna men vi fick mkt färg i alla fall =)

Har kollat på "Min stora kärlek" nu på tv. Det är verkligen en film med ett bra budskap. Man ska aldrig dömma ngn för hur dem ser ut men männsikor gör så lätt det eftersom utsidan av en person är det man ser först. Men man ska inte göra det. Det är insidan som räknas och då spelar det ingen roll hur man ser ut.

Messade med en tjej igår som också ska till Mallorca. Hon bor i Örebro och jag ska nog åka upp till henne dagen innan vi åker till Mallorca eller samma dag och sen göra sällskap med henne till Arlanda. Det känns väldigt tryggt och så kan man lära känna varandra med lite innan resan =) Det kommer bli toppen!!!

Nu ska jag krypa ner i sängen. Hoppas alla har haft en bra dag i solen!!

Eleonore

RSS 2.0