Party igår!!

Igår var jag riktigt sugen på att festa men det gick inte så bra att få ihop ngn fest. Sen helt plöttsligt bestämdes allt på 2 minuter och då blev det stressigt. Det blev i alla fall party med Pian och Totty hemma hos Totty. Riktigt flummigt som alltid när jag är med er mina prinsessor. Senare på kvällen blev det Piraten och Playbar och galet kul hade vi. Mkt dans och flum och träffade även mångaman känner ute. Kvällen kunde inte blivit bättre förutom att jag kanske borde druckit en aning mindre haha.

Måste också tillägga att VIVI vantarna ägde!!!!!

Fick sedan skjuts hem av underbara Ted. Slumrade visst till en stund där i bilen =P Kom hem väldigt sent eller tidigt kanske passar bättre? Och idag när jag vaknade kände jag mig ungefär som att jag var levande död. Inte nog med bakfllan så har ju självklart förkylningen blivit värre med. Inte jätte smart att festa när man är förkyld. Så idag har inte varit en kanon dag dirrekt.

Har varit hos Hany nu en stund ikväll och vi har bara suttit och myst och pratat och jag har tyckt synd lite om mig själv haha. Älskar dig snuttan <3 <3

Imån är det då arbetsintervju klockan tio på morgonen. Hoppas för allt i världen att jag inte blir sämre eller typ får feber eller nåt nu under natten. Inte så roligt att gå dit och snörvla en massa. Menmen det märker jag imån hur jag känner mig.

Tack alla för en toppen helg!!!

Eleonore


Här går det fort!

Mitt liv svänger så häftigt att jag knappt själv hinner med. Är nere i Karlskrona nu igen. Har ju sökt ett jobb här nere och igår kväll ringde dom så jag ska på intervju måndag morgon =) Hoppas!!!!
Vet inte alls hur det ser ut nu eller hu länge jag stannar. Beror ju helt på hur det går på måndag. Men gå det som jag hoppas är jag nog snart karlskrona bo igen =)

Älsklingen och jag har kanske inte pratat jätte mkt om det här men det räcker för mig att vi båda älskar varandra. Då vet jag att det kommer funka. Man måste våga och chansa lite ibland <3 <3

Ikväll ska jag bara gosa med Samuel. Är fortfarande förkyld och snurrig i huvudet så det får bli det lilla lugna ikväll. Är rätt party sugen om jag ska vara helt ärlig så imånkväll hoppas jag att jag e fit for fight ;)

Eleonore

Gamla minnen!

Har suttit i telen med Pian nu i 1.5 timme och vi har klagat av oss till varandra och sedan kom vi in på en massa gamla minnen. Älskar dig gumman och allt vi gjort ihop. Saknar verkligen den gamla tiden ibland. Den tiden kommer alltid vara en del av mig. Tiden då allt var så spännnande och man levde en timme i taget. Vi poetade som vi kallade de haha. Åå herre Gud vad vi höll på. Allt var så flummigt och inget var på allvar. Allt var okej att göra. Det fanns inga gränser. Vi dalade på allt och då menar jag verkligen allt haha. Det var en galen tid som alltid kommer finnas med mig. Ibland skulle jag kanske vilja återuppleva en dag från den tiden men jag skulle aldrig vilja leva det livet igen. Allt var inte roligt. Det hände mkt som var riktigt fel som man inte förstod då. Men jag ångrar ingenting. Jag ser det som erfarenheter. Man måste kunna skratta åt de som varit annars deppar man bara ihop. Jag är glad att jag varit med om den tiden för det har skapat mej till den jag är idag.

Yesterday is history

Min ångest är över nu. Underbart. Men är typ förkyld och hängig. Helt tjock i hela huvudet. Inte kul. Så idag blir det inget jobb för min del utan jag får köra på söndag istället. Hoppas jag blir bättre till lördag med för då är det party i planeringen.

Mina tankar om att flytta till Karlskrona håller jag också fast vid. Känns skönt att jag har bestämt mig nu. Det är som sagt där jag vill vara och där jag hör hemma. När jag flyttar vet jag itne än. Har inte planerat allt fullt ut än men som det ser ut nu blir det nog att jag bor hemma hos pappa ett tag. Kommer kännas konstigt att flytta hem igen men det är ju bara tillfälligt.

Eleonore



Kommer ihåg den dagen. Riktigt knas =P


Ångest!

Det var längesen jag kände såhär. Illamående och allt bara snurrar. Kan inte tänka klart. Det kryper i hela kroppen av en obehaglig känsla. Tårarna tränger sakta fram. Det gör så ont. SÅ ont!! Nu vill jag bara försvinna. Få smärtan att försvinna. Helvete. Kom inte tillbaka till mig. Varförs försvinner det bara inte? Den har lämnat mig så länge men nuj är den här igen. Ångesten. Den kan verkligen plåga. Vill bara slita ur den från mitt hjärta.


.

Ett tag sen jag bloggade nu igen. Är tillbaka i Linköping igen och har kommit igång med jobbet lite smått. Är lite nytt att lära sig men går sakta men säker frammåt.
Det var riktigt jobbigt att åka hit igen. Hade riktig separations ångest vill jag lova. Men nu känns det okej när jag kommit in i jobbet lite och träffat allihopa. Men tror ändå inte jag blir kvar här så länge. Det är i Karlskrona jag vill vara och så är det. Nu har jag provat på det här och det är inget jag ångrar. Trivs jätte bra i den här staden men i Karlskrona är mitt hem. Där kan jag och känner till allting. Där har jag min familj och mina vänner.

Annars inte så mkt nytt. Händer inte så mkt i mtt liv för tillfället. Det rullar på och jag försöker ta en dag i taget.

Eleonore

Sämsta bloggaren har ni här!

Har blivit värdelös på att blogga sista tiden. Har bara inte haft ngn ork till det. Är i Karlskrona just nu i alla fall men ska till Linköping på söndag och jobbet börjar jag på måndag och Nicke börjar sin skola. Har tagit det rätt så lugnt sen jag kom ner hit nu sist. Umgåts med familj och vänner. Alltid lika skönt. Idag hade jag en heldag på stan med syster Lina och jag köpte en väldigt rosa tröja haha. Vi gick båda och tröstshoppade för pengar vi inte hade =P

Har inte mått ngt vidare bra nu. Vet inte riktigt vad det varit med mig. Ångest.. Har känt mig lite bättre nu idag faktiskt när jag myst med Lina och haft annat att tänka på.

Ikväll blir det nog lite lek med Gustav och Ted och imån ska jag på Hampus barnkalas =) Och sen imånikväll blir det mys med Pian. Ungefär så ser min helg ut. Ska försöka att blogga snart igen!!! Men har ju faktiskt inte jätte mkt intressant att skriva om =P

Eleonore

Jag vet, jag är sämst på att blogga!

Blir kvar i Karlskrona veckan ut. Vet inte riktigt när jag börjar jobba men åker i alla fall tillbaka till Linköping på söndag för att älsklingen börjar skolan på måndag. Saknar min älskling lite eftersom vi är på helt olika håll när vi är här i Karlskrona så det var ett tag sen det bara var han och jag <3

Igår lekte jag med Ruweni och Totty. Det var längesen det var vi tre. Vi hade jätte mysigt, satt och fikade och kollade datorn och pratade massa strunt. Älskar er tjejer <3 <3

Idag har jag haft tråkigt så jag har storstädat hela systers lägenhet medans hon har pluggat. Hon har börjat läsa pedagogik nu på distans så hon har sina lektioner via datorn. Rätt coolt när hon visade mig hur det fungerar haha. Och Samuel är på dagis så han kunde jag inte heller leka med så det blev som sagt en storstädning istället!

Har inte så mkt planer för veckan faktiskt. Ska bara ta det om det kommer hade jag tänkt. Har funderat mkt idag kring att börja plugga, eller det har jag gjort ett bra tag nu. Så jag tänkte söka lite olika till höst terminen här i karlskrona så får vi se hur jag känner då. Söka kan man ju alltid göra. Blir tufft att bo så långt ifrån Nicke Picke bara ifall jag skulle komma in på ngt och bestämma mig för att flytta hem igen men jag älskar honom och då vet jag att vi kan få det att funka. Menmen det är ju ett tag till så det hinner säkert hända mkt på vägen.

Eleonore


Det var ett tag sen!

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar. Nicke och jag åkte ju upp till Linköping men åkte tillbaka efter 2 dagar. Var lite strul på mitt jobb och Nicke börjar inte sklan förrän den 25 så vi hade inte så mkt där uppe att göra så då åkte vi hem till familj och vänner igen.

Har inte gjort ådär jätte mkt sen jag kom ner. Har tagit det rätt så lugnt. Tattuerat mig har jag gjort. Blev verkligen jätte nöjd. Bild finns på face!!!

Vet inte varför jag bloggar just nu för jag har inget vettigt att skriva. Är inte alls på humör idag. Mår riktigt kasst. Vet inte vad det är med mig.

Eleonore

??

Jag springer
Men ser inte mitt mål
Jag stannar upp och vänder mig om
Jag ser tillbaka på de jag sprungit ifrån
Jag frågar mig själ, vart är du påväg?
Inget svar, så där står jag
Ska jag fortsätta springa eller vända om?


Sista dagen i Karlskrona!

Har haft en jätte mysig dag förutom att jag varit bakfull. Åkte in till stan i skaplig tid och träffade Asse. Sååå längesen sist. Var så roligt att ses. Har saknat dig massor hjärtat. Det blev michels för vår del. Gyrostallrik! Underbar bakfyllemat. Vi satt där en timme och jag hade inte ens fått i mig halva tallriken haha. Var så seg. Sen kom Pian och vi blev kvar en timme till. Efter det blev det fika på PM haha. Vilka stekare!!!

Ikväll ska jag packa ihop mig. Har bokat biljett imån så klockan 11.40 blir det hemfärd. Känns jobbigt nu när jag varit här nere så länge. Kommer mycket tankar och funderingar men inga riktiga svar. Känner mig förvirrad just nu. Separations ångesten börjar krypa sig närmre. Men jag vet att jag är stark! Men det är bara de att här nere har jag mitt liv. Den här staden kan jag. Här finns alla som står mig nära. Och i Linköping där har jag den jag älskar mest i hela världen. Min trygghet och den jag vill dela mitt liv med. Usch jag ska inte tänka så mkt. Jag säger som jag alltid gjorde innan. Det löser sig!!

Eleonore


Min gamla blogg!

Kopierade två inlägg från min gamla blogg!

Idag har ångesten sköljt över mig.
Vill få den att försvinna..Men hur gör man? Orkar inte gå och må dåligt. Speciellt inte när jag egentligen har så otroligt mycket att vara lycklig över.
"Jag lägger på mig masken och spelar ball..Och efter snart ett år Identitet Iskall"
Inte bara ett år..Har nog haft den identiteten väldigt länge. Men det blir så. Jag lägger på mig en mask, en roll. Jag ler på utsidan. Jag skrattar falskt. Jag visar mig stark och oslagbar men..
"Alla ser hur du försöker hålla inne tårarna som innuti bara rinner"
8 oktober 08

För övrigt funkar livet ganska bra. Jag har mått mycket bättre den senaste tiden. Inte lika mycket ångest vilket är helt underbart att slippa. Kanske är på bättringsvägen. Tänk en dag kanske ångesten försvinner helt ur mitt liv. Känns lite konstigt eftersom den på sätt och vis är en del av mig. Men den delen uppfylls sakta av något mycket bättre och starkare och en dag tror jag att de där bra stöter bort ångesten helt. Hoppas innerligt på de.
26 oktober 08

Här ser man ju i alla fall att min ångest var på bättringsvägen. Jag kan inte förstå vem jag en gång var. En liten rädd och osäker tjej fylld av svek och ångest. Jag känner inte den tjejen längre. Ibland blir jag påmind om henne, i vissa situationer eller tillfallen. Det jag en gång hoppades på har idag blivit sant. Till stor del i alla fall. Idag kan jag säga att jag mår bra!! Utan att fejka det. Visst får jag ångest ibland och visst käns livet åt helvete ibland. Men det gör det väl för alla? Det jag har lärt mig är att hantera de situationer där allt känns åt helvete och vända min tanke och tänka positivt istället. Tack alla för det stöd ni varit för mig. Vänner, familj och andra nära oc kära. Utan er hade jag inte klarat mig.
Idag känner jag mig stark!

Eleonore


Gode Gud Vikka Sjuka Mäniskor det finns!

Tänkte chocka Pian med en tidig blogg idag me. Fast nu är faktiskt klockan tio!!

Igår var Stefanos här hela dagen. Vi hade riktigt roligt hela dagen. Säger bara: Gode Gud Vikka Sjuka Människor det finns =P Det var skönt med en heldag och riktigt flummigt blev det förståss. Mkt också för att jag bara sovit 4 timmar på natten och höll mig vaken på redbull haha.

Ikväll ska min syster ha lite födelsedags party. Ser fram emot de jätte mkt. Vi har laddat upp ordentligt ;) Gästerna blir Elin, Jimmy, Ida, Conny, Malin, Jocke, Pian, Robin, NickePicke, Josse, Micke, Kanske Stefanos och kanske Carro. Vet inte om det blir fler men det märker vi i så fall =) Lille Samuel ska sova hos sin morfar inatt. Myspys!

Nu ska vi städa och fixa och dona. Trevlig helg på er alla!!

Eleonore


Blogg för Tisdag, Onsdag och idag =)

Tisdag:I tisdag flummade jag, syster och Ida iväg i bilen ner till Kallinge och Ronneby för att kolla brölopsklänning. Tyvärr var ena affären stängd men vi hade kul ändå. Ida och jag stötte på en liten spännis med igelkottsfrisyr inne på Willys som var väldans kundvänlig haha!!!
Sen åkte vi in till qarma i stan för dom hade ringt hem till Johan och sagt att dom kan få hem Emelies klänning som hon vill ha. Då blev vi alal glada =D Fick se klänningen där inne men i en anna storlek. Men Gud var fin den var. Helt underbar. Sen valde vi även ut tärnklänningar, också jätte vackra!!
Senare på kvällen begav jag mig iväg i en sladdande bil med Gustav och Kim och det blev flum, fjant och paradise hotell under kvällen =)

Onsdag: Igår åkte jag, Nicke, Emelie, Samuel och Johans föräldrar upp till lilla Mormor. Vi tog en fika och pratade och umgicks. Alltid så mysigt att hälsa på men får alltid lite dåligt samvete för att jag inte kan göra det oftare.
När vi kom hem från mormor väntade stefanos här hemma och det var inte igår vi träffades!! Min lilla Hagget ;) Vi ska leka idag med. Tvådagar i rad?! Jisses hihi.
Senare på kvällen blev det en tr till Hanny. Vi hade jätte roligt. Det blev mkt skratt och också en hel del prat.
Dom orden du sa till mig hjärtat värmde mer än du kan förstå. Älskar dig<3 <3

Idag fyller min kära syster år så ett STORT GRATTIS till dig Emelie. Vi har sjungt lite nu på morgonen för henne =) Senare idag blir det en runda till Lyckeby där vi ska inhandla lite för partyt imån och så kommer ju Stefanos hit och sen har jag inte mkt planer idag. Bara mysa med födelsedagsbarnet =)

Eleonore

Måndag!!

Idag åkte jag in till staun och tog en fika med Lina och Elias. Så mysigt så. Blev en kycklingwrap med gouacamole och en appelsinjouse för att reta elias haha. Det var en väldans trevlig stund med mkt skratt!!
Efter fikan tog Lina och jag oss en runda på stan och jag köpte en tröja som jag inte borde. Men den var ju såå billig =) Då kan jag ju inte låta bli!!

Blev tyvärr ingen lek med Hany eftersom det blev tajt med tiden för pappa hämtade mig i stan och så åkte vi tillsammans ut till Jämjö för att han skulle äta middag här. Var mysigt att träffa pappsen lite. Har inte blivit av så mkt nu när jag varit här nere.

Nu ikväll är jag själv här för syster och killarna är hos ngn kompis och hälsar på. Så jag har städat lite och sen legat på soffan för jag har varit rikitgt trött. Har även pratat med min prinsessa Pian i en hel timme!!! Älskar dig prinsessan och är till och med lite kär i dig hihi <3 <3

Nu ska jag bara slappa och må bra. Imån blir det nog en tur till Ronneby med syster för att kolla bröllopsklänningar =D Och efter det förhoppningsvis en dejt med Hany!!

Eleonore

Mysdag!!

Idag blev det inte som planerat. Nicke och jag skulle köra upp våran 1.20 säng till linköping idag och då tänkte jag även ta med en massa saker som jag inte behöver här nere denna veckan. Men sen hade släpet frysit fast och gick inte att få loss. Och att hyra ett släp+ bensinkostnade fram och tillbaka till Linköping kostar säkert mer än att köpa en ny säng. Så det får bli en tripp till Ikea när vi kommer upp till Linöping istället =) Det ända jag oroar mig över nu är hur fasen jag ska få upp all min packning på tåget om en vecka. Menmne det ordnar sig nog!

Mådde inte bra när min planering rubbades. Är lite konstig så. Måste ha allt planerat och blir det inte som jag planerat blir jag typ stressad. Men visst var det väl skönt ändå att slippa sitta i en bil hela dagen.

Istället blev det en tur till Robin. Vi har kollat på film, spelat playstation, spelat kort och ätit onyttigt. Jag blev väldans sur när vi spelade eftersom jag bara förlorade =P Men mysigt har vi haft idag. Du betyder så mkt för mig Robin. Du finns alltid där och ställer alltid upp <3 <3

Imån blir det en dejt med Lina och för hoppningsvis även Elias. Och efter det ska jag en runda till Hany och leka lite =) Så ser min planering ut för morgondagen och vi får hoppas den håller i sig så jag inte blir förvirrad haha.

Eleonore

Snott från Hany som vanligt =)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Studenten, Turkiet, Barkolan..Ja en hel del =)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Dom är till för att brytas!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Aa
4. Dog någon som stod dig nära? Morfar =(
5. Vilka länder besökte du? Turkiet och Spanien
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Att Linköping ska ligga närmre Karsrkona =P
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Kommer inte ihåg exakt nu
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag tog studenten och att jag "vågade" flytta ifrån karlskrona och börja ett nytt liv kan man säga.
9. Största misstaget? Vet inte
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej inte mer än vanligt
11. Bästa köpet? Kommeri inte ihåg
12. Vad spenderade du mest pengar på? Det var nog barskoleutbildningen
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Min älskling gör mig alltid glad
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Billy jean, Starkare
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tycker jag hunnit med en hel del!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Oroat mig för saker och ting som jag alltid gör
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen
19. Blev du kär i år? Nej
20. Favoritprogram på TV? 2 and a half men
21. Bästa boken du läste i år? Läser inte så mkt
22. Största musikaliska upptäckten? Ingen aning
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?  Oj kommer inte ihåg
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Slog ihop en fest med Nicke
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej det har varit ett väldigt bra år
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Mig själv
29. Vad fick dig att må bra? Mina underbara vänner och familj
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Joel Kinnaman
31. Vem saknade du? Mammsen¨
32. De bästa nya människorna du träffade? Brudarna från barskolan!!

Goa låtar!!!



Eleonore


Ett nytt år!!

Jaha då var vi inne på 2010 då. Tiden bara springer iväg, knappt att jag hänger med.

Gårdagen blev verkligen jätte lyckad. Käkade underbar älgryta med syster, Johan och Samuel och så blev det efterätt, panacotta tror jag det heter haha. Gott som tusan var det i alla fall.
På kvällen åkte jag in till stan, mötte upp Tove och så gick vi hem till Martin och Johanna där partyt var. Nicke Picke hade åkt dit tidigare på dagen. Det var jätte kul att träffa hela glada gänget igen. Alltid lika roliga samtalsämnen och flummiga påhitt. Var jätte nöjd med allt men saknade förståss min Pian. Men vi han i alla fall ses några minuter och kramas lite!!

Det gångna året har varit ett bra år. Har hunnit med mkt. Studenten, Turkiet, Magaluf, Flytten... Mkt roliga och spännanda saker. Jag hoppas det väntar en massa spännande det här året också!!!

Skulle egentligen åka hem på söndag men nu blir jag kvar en vecka till. Ska inte börja jobba förrän den elfte. Så nu har jag en hel vecka och 2 dagar till att umgås med min kära familj och vänner. Men Nicke och jag ska ändå köra upp våran 1.20 säng till Linköping på söndag så vi har det gjort.

Nu är jag trött. Ida, Conny, Jonathan och Hampus har varit är och barnen sprang runt som galningar haha.
Så nu ska jag mysa ner mig i soffan med syster och kolla på Flickan som lekte med elden för typ fjärde gången haha.

Ett gott nytt år på er alla!!

Eleonore

RSS 2.0