Toppen dag!!!

Dagen började med ett besök från pappsen och vi rökte lite vattenpipa ihop haha =P

Sen har jag städat och plockat som vanligt på dagen och sen slutade älsklingen redan vid tre idag =) Så då käkade vi middag och sedan gick vi upp på stan och då hänge även min andra älskling Pian med. Syster Lina hakade även på en liten stund med =) Jag hittade massa fint!! 3 trosor, en söt liten ljusrosa topp, ett par skor i jeansfärg, ett par beige/bruna haremsbyxor (Har varit jätte emot dem för jag tycker inte det är snyggt men har ändrat mig helt. Dem var riktigt snygga på), ett halsband av bruna och guldiga stenar och ett matchande armband och så två vanliga enkla klänningar en i svart och en i vitt. Jisses vad mkt det blev haha. Jag var på riktigt shoppinghumör idag. Älsklingen köpte sig lite kalsonger och ett par skit snygga badbyxor och princess Ruweni hittade tyvärr ingenting. Men vi hade verkigen en toppen dag på stan och älsklingen höll humöret uppe trots att han inte gillar att gå på stan =)

Ngt väldigt tråkigt hände också när vi gick på stan. En tjej skulle gå ut från HM och gick in i dörren och spräckte typ överläppen och svimmade. Det var riktigt läskigt. Pian och jag rusade fram och försökte få kontakt med henne men det gick inte så bra så Lina ringde ambulans och sen kom en polisbil förbi och stannade till och kollade hennes puls och lite så. Det var nog ingen större fara emd henne egentligen men det var väldigt läskigt när det hände. Hoppas hon är okej nu. Hennes mamma kom sen och så åkte hon iväg med ambulansen. Många människor stannade till och frågade hur läget var för dem var sjuksköterskor och sånt. Det tycker jag verkligen är jätte bra men många idioter stod bara och kollade för att dem typ var nyfikna eller nåt. Förstår mig inte på sånna människor.

Dagen på stan avslutade vi med en mysig fika på 3G och då kom Michael och gjorde oss sällskap =) Det var mkt trevligt och det blev mkt skratt.

Nu är Erik här och vi har precis ätit god hallonpaj hihi. Ska sortera tvätten nu för jag tänkte hinna tvätta lite imån på morgonen innan jag börjar jobba. Ska jobba hela veckan nu. Ska bli rätt skönt faktiskt.

Eleonore


Shaa!!!

Idag har jag jobbat och det var jätte kul. Kom ganska mkt folk så det fanns gott om saker att göra hela tiden.

Efter jobbet åkte jag till pappa för att duscha eftersom vi inte hade ngt vatten i stan men då fick jag reda på att vattnet kommit igång i stan igen så då åkte jag hem istället.

Tog med mig lite fler filmer från barndommen som pappa hittat som jag suttit och kollat på nu. Vi har verkligen filmat en massa kul. När jag rider och tävlar (Även min älskade Toty är med när hon hopptävlar hihi då var vi inte stora) Och det är filmer från karaten, en gamal klassträff, min skolavslutning i trean, när vi är ute på sjön, när jag trillar av en häst och det ser ut som att jag bryter nacken =P , en uppvisning jag hade på ett ridläger jag varit på med islandshästar och massa annat. Det kommer både tårar och en massa massa skratt när jag kollar på dessa filmer. Det känns konstigt att höra mig själv på banden att kalla ngn för mamma. Var så många år sen jag gjorde de så jag har lixom glömt själva känslan och lyckan att kunna kalla ngn mamma. När jag hör mig själv säga det på banden och ser mamma framför mig så får jag tillbaka den känslan. Visst det var väl så självklart att ha ngn att kalla mamma men det är ändå ngt speciellt med det.

Har kollat upp lite resealternativ idag till Stockholm eftersom det är där ifrån jag åker till Mallorca och som det ser ut nu så blir det tåg upp. Är bara lite rädd att jag kommer virra bort mig haha men det ska nog gå bra. Får byta tåg två gånger innan jag kommer till Stockholm och sedan är det buss sista biten till Arlanda. Ååå jag börjar få resefeber haha. Men först är det Turkiet med älsklingen. Det har jag inte den minsta resefeber för. Bara en STOR längtan!!!!!!

Nu ska jag fixa lite här hemma och kanske plugga lite fler drinkar om jag orkar. Sen blir det nog sängen rätt så tidigt ikväll. Är rätt så trött för jag var uppe ungefär vid åtta idag och det är verkligen inte min kropp van vid.

Eleonore

Varmt varmt varmt!!!

Igår var en riktigt slapp dag. Älsklingen och jag gick upp rätt sent och sen gick vi ooch handlade lite och gjorde inte så mkt under dagen. PÅ kvällen kom Erik hit och i ungefär 2 timmar kämpade vi med att få igång en skräckfilm på tv men till slut såg vi på en som hette "The unborn" Riktigt bra var den. Det krånglade först med TV:n och den vi hadde hyrt funkade inte och ja, det blev en hel del skratt och irritation men till slut fick vi se en riktigt bra film =P

Idag sov älsklingen och jag till klockan ett. Vi var ju uppe halva natten så det är ju inte så konstigt. Nicke har hjälpt mig att plugga lite drinkar idag. Känns skönt att komma igång med det. Börjar få lite resefeber nu hehe. Det är ju inte så länge kvar.

Imån ska jag jobba för första gången i sommar haha. Blir bara ca 3 timmar över lunch men blir det mkt folk så blir det nog en hel del att göra. Men det är ju skönt att inte behöva jobba så länge haha. Men trivs verkligen att jobba där på värdshuset.

Idag skulle min älskade mamma fyllt 49 år och jag vill bara skriva ett stort Grattis till dig lilla mamma.
Du finns i mitt hjärta alltid och jag älskar dig oändligt mkt <3 <3 <3

Eleonore

Hej och hå!!!

Är hos pappa nu och fortsätter att jobba med båten men nu har jag tagit en liten paus. Emelie och Samuel är också här och just nu hör jag att Samuel är lite grinig för han vill lyssna på ankliv på min telefon haha. Den lille fisen.
Pappa har även hittat fler filmer från när vi var små. Bla. när Zacko var valp och lite från när vi var ute på sjön. Det är så underbart att äntligen få se dessa filmer igen.

Igår var en helmysig dag. Gick en liten runda på stan med Pian och sen gick vi och tog en fika på 3g. Räkmackor blev det =) Sen på kvällen kom hon och Micke bort en runda och vi rökte vattenpipa och kollade på csi miami. Det märktes på Pian att hon blev trött efter ett tag eftersom hon skrattade åt precis allting haha. Det gjorde i och för sig jag också =P

Blir kvar här hos pappsen ett par timmar till och sen om det finns tid och ork ska jag försöka hinna med och träffa Robin en runda. Annars blir det bara mys med älsklingen. Känns som att det skulle behövas nu för jag är rätt så trött i hela kroppen.

Blir kanske en till blogg ikväll.

Eleonore

Årets första dopp!!!

Nu har det verkligen varit underbart väder hela veckan!!!

Idag har jag varit i Holmsjö med Lina och vi och Nettan har legat och solat vid bredasjön hela dagen. Har verkligen varit underbart. Tog till och med årets första dopp. Först tyckte jag det var iskallt men efter att ha doppat kroppen kändes det riktigt skönt. Konstigt egentligen, när man var liten badade man redan i April och nu har vi redan paserat midsommar.
Har fått en massa färg idag men än så länge är jag mest röd =P Längtar tills det har lagt sig så man får den där härliga solbrännan ;-)
Passade på att ta med mig lite saker från Holmsjö när jag för en gång skull var där och vi gosade även lite med kisungarna och hästarna och självklart hundarna =) Min kise Manson såg jag tyvärr inte =( Men lille Grim var så fin så och det var mysigt att kela med honom lite. Man blev väldigt sugen på att rida igen.

Nu sitter jag här och är proppmätt. Älsklingen och jag har precis käkat potatis, svampsås och biffar. Riktigt gott. Och snart kommer älsklingens mamma och sen ska vi nog bara slappa resten av kvällen.

Jossan har även varit här en liten runda idag med. Var längesen vi sågs så det var kul att se henne och få prata lite =)

Imån blir det antingen mer solande och badande eller också blir det en runda hem till pappsen för att fortsätta med båten =)

Ha en trevlig kväll allihopa!!

Eleonore

Tjabba!!!

Idag har det varit en riktigt härlig dag. Underbart varmt och skönt!!!

Hade lite ärenden på stan idag och när jag kom hem lagade älsklingen och jag mat. Det blev korv, fiskpinnar, stekt potatis och spenat. Mums =) Längesen jag åt de.

Nu på kvällen har jag varit hos pappa. Emelie och Samuel har varit där hela dagen och dom var kvar när jag kom med. Sen började jag igång med båten. Har lovat att hjälpa pappa med den eftersom han ska sälja den och den har stått ganska länge så det är lite att fixa. Hann i alla fall rensa ut hela båten på grejor som låg där så det blev jätte fint =)

Imån blir det Holmsjö på dagen. Var längesen jag var där nu. Ska åka upp med Lina dit och vi ska sola och bada, eller i alla fall sola =P Det ska bli skönt. Ska även kolla över vad jag har för saker kvar där hemma och ta med mig lite.

Som jag skrivit innan, har typ aldrig ngt interessant att blogga om nu för tiden men jag tycker ändå att det är skönt att skriva av sig lite =)

39 dagar kvar till Turkiet med älsklignen <3 <3
53 dagar kvar till Mallorca!!!!

Lääääängtar!!!!

Eleonore

Varit i Jämjö hela dagen!

Nu kom jag precis hem från Jämjö. Har varit där hela dagen och det har varit lika mysigt som alltid.

Först när jag kom dit och Emelie hade slutat jobba så gick vi och handlade lite fika och sedan hämtade vi lille Samuel på dagis. Efter det var vi ute ganska länge eftersom det var underbart fint och varmt väder. Samuel badade i sin lilla uppblåsbara pool och blåste även en massa såpbubblor, eller rättare sagt sköt iväg dem. Innan jag åkte dit köpte jag en liten "såpbubblesnurra" till honom som man doppar i såpa typ och sedan trycker man på en knapp så att bubblorna skjuts eller snurrar iväg. Han älskade den verkligen =) Jag med haha. 

Sen gick vi in och efter vi ätit middag lekte vi inne och så kollade vi på lite film och bara myste. Älskar min syster och lilleman så otroligt mkt. 

Pratade med min prinsessa Pian på vägen hem om hur hennes första dag på jobbet var. Fan vad nice att du trivs hjärtat. Är verkligen hur glad som helst för din skull <3 <3 

Ska nog själv börja jobba lite nu i veckan för hoppningsvis. Blir på värdshuset i Jämjö där jag jobbat två sommrar i rad. Hoppas det blir mkt folk där i alla fall så det blir lite att göra. Skönt också att inte bara sitta hemma. Även att det kanske inte blir så mkt så är det alltid ngt. 

Nu ska jag sitta lite vid datorn och sedan mysa med älsklingen och sen blir det nog sängen för vår del. 

Eleonore 

Shaa!!!

Igår var en riktig slappar dag. Tvättade hela förmiddagen och visst, det var ju rätt duktigt haha. Men sen köpte jag, nicke och Rikard skräpmat och satt och åt och så var jag borta hos Pian och snackade lite skit och satt och kedjerökte. Kvällen tillbringade jag och Nicke frammför TV:n och kollade på film. Härlig bakfylledag.

Idag har det varit underbart fint väder hela dagen men vad gör jag?! Jo jag sover ända till klockan kvart över två haha. Slappt eller vad. Men alla snackar jämt om att man ska ta vara på de soliga dagarna men va fan, det kommer väl fler?!

Sen har jag plockat lite här hemma som vanligt, gått och handlat med Nicke och Rikard och sen käkade vi midsommar mat haha. Nypotatis och sill, mums =)

Nu på kvällen har jag och Pian varit ute och gått. Vi gick till T bryggan och satt och snackade massa skit. Bla om hur fåglar tänker och vad de där små prickarna man ser i luften är för ngt haha. Älskar dig snuttan. Håller med dig om de du sa, våra stunder för oss själva när vi är ute och går och bara är, dom kommer jag sakna i framtiden <3 <3

Vi pratade även om våran saknad av våran älskade Totty som är nere i Såneland och jobbar. Älskar dig gumman så otroligt mkt <3 <3

Eleonore

Midsommarafton!!!

Nu har älsklingen och jag kommit hem från en hel dag midsommaraftons firande. Tänkte blogga lite om min super härliga dag innan jag hoppar i säng =)

Klockan ett så började vi och då hemma hos Michael. Mer än Michael så var det jag, älsklingen, Jonne, Martin, Johanna, Linnea, Thomas, Erik, Tobbe, óch senare på kvällen kom Nyberg och hans kompis Gabbe.

Vi åt god midsommarmat och lyssnade på reggie musik medans vi åt och ganska snart så åkte snappsen och sånghäftet fram haha.

En stund efter maten så gick vi ut och spelade lite spel och hade kul. Älsklingen brottades med Jonne vilket slutade med att han (älsklingen) stukade sin fot. Stackarn men det gick ändå bra att gå på den så det var nog inte så farligt. Sen känner man ju inte av det lika bra med alkohol i kroppen så jag hoppas för hans skull att det inte känns värre imån.

Senare på kvällen gick vi ner till studentviken där vi spelade brännboll och jag och Johanna vadade runt i vattnet och det var faktiskt rätt så skönt =)
Sedan blev det grillning och mys vid brasa och ännu senare bärde det av hem till Michael igen för att efterfesta lite men eftersom vi har varit igång sedan klockan ett idag så var älsklingen och jag rätt så trötta så vi gick hemmåt.

Tack alla för en underbar midsommar. Det har verkligen varit toppen <3 <3 <3

(Bilder får ni se på facebook)

Eleonore

Lövmarknaden idag!

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Känns rätt skönt faktiskt. Då blir dagen inte så seg.

Gick upp klockan sju med älsklingen idag och för en gång skull så gick jag inte och la mig igen =)
Vid elva tiden kom pappsen hit med massa filmer på mig och Emelie när vi var små och även filmen från Singapore som vi var i när jag var 11 år. Pappa var på långresa med HMS  karlskrona och då åkte vi ner dit och hälsade på. Har små kollat lite på en del filmer och det är verkligen underbart kul att se. Har inte sett dem på flera flera år. Filmen från Singapore där emot skäms jag lite över haha. Jag ska vara i centrum hela tiden "Pappa pappa filma mig" Hör man ständigt. Menmen vad ska man göra haha.

Strax efter att pappa varit här kom Emelie, Johan, Samuel, Jimmy (Johans kompis) och hans son Neo upp hit och drack kaffe. Det var trevligt och barnen var i full gång att leka med sina ballonger de fått på lövmarknaden. Sedan gick alla upp på marknaden igen utom jag och Samuel eftersom Samuel skulle äta lunch och villa middag.

Vid två tiden gick jag upp på lövmarknaden med Pian och Micke och jag blev som ett litet barn haha. Hittade massa roliga saker. En tröja med Bob Marley, en Bob Marley planch, 6 st tändare, en t-shirt till Samuel som det står "Mitt hjärta slår för moster" på eller ngt sånt där, ett halsband och armband till Nicke och en vattenpipa =D Jisses vad mkt det blev nu märkte jag haha. Men det var det värt och jag är väldigt nöjd med alla mina köp.
Pian var också väldigt nöjd som fick sitt efterlängtade sockervadd =)

Sedan gick jag hem och så åt jag, Nicke, Emelie, Johan och Samuel tacos ihop. Det var underbart gott. Efter det gick jag och Syster upp på stan en runda själva för att hitta ett par sandaler till Samuel. Vi hittade inga fina så istället blev det en uppblåsbar bassäng, en sån liten söt som passar han perfekt och sedan fick han också självlysande stärnor som man sätter i taket. Jag köpte även två tröjor till älsklingen.

Och nu är jag hemma och är trött och nöjd i hela kroppen. Emelie, Johan och Samuel åkte precis hem och själv ska jag plocka i ordning här hemma och sedan luta mig tillbaka i soffan och njuta av min nya vattenpipa ;-)

Hoppas alla har haft en bra dag och hoppas alla får en underbar midsommar <3 <3

Eleonore

Tjoho!!

Idag har jag varit i Jämjö hela dagen. Kläderna jag köpte till Samuel passade jätte bra =) Vi har ätit pankakor *Mums* Och sen så har vi varit ute och blåst såpbubblor, riktigt roligt är de haha. Tror nästan att Emelie och jag tyckte det var roligare än Samuel =P

Sen har jag varit och hadlat lite inför imån. Emelie, Joahan och Samuel ska äta här imån efter alla är klara med sitt på lövmarknaden så det får bli lite tacos. Älskar verkligen det.

Som sagt lövmarknaden imån. Hoppas jag hittar ngt roligt. Måste nästan köpa en heliumbalong i alla fall =P Och Pian ska äntligen få sitt efterlängtade sockervadd haha.

Som sagt finns inte mkt att skriva om nu för tiden så jag tackar för mig.

Eleonore

Shaa!!

Idag hade jag lite ärenden på stan så då passade jag på att köpa lite kläder till Samuel eftersom jag ska dit imorgon =) Det blev ett par svarta mjukisbyxor och en jätte söt sommardress i brunt och vitt. Hoppas det passar på lillkillen.

Sen har älsklingen och jag bara slappat och nu är han iväg med killarna och det skulle snacka ihop sig om midsommar. Hoppas de kommer fram till ngn bra lösning. Börjar ju närma sig nu.

Gjorde en jätte god äppelpaj efter vi ätit middag. Mums!! Det är aldrig fel.

Ikväll tänkte jag bara bänka mig framför TV:n och kolla på massa filmer haha. Har inte så mkt att skriva om i bloggen nu när skolan är slut. Händer inte så mkt haha.

Eleonore

Härlig dag!!!

Började dagen med att gå upp klockan sju och göra frukost till älsklingen =) Ca tio minuter efter att han stuckit till jobbet kom han hem igen eftersom han inte började vid åtta utan vid halv elva haha. Stackaren men lite småkul ändå =)

Sedan somnade jag vid typ elva och vaknade vid två tiden haha, wops. Sen gick Pian och jag upp på staun och vi hittade båda massa fint. Jag köpte ett par vita tyg skor, en grå stor klänning eller tunika eller vad man ska kalla det =P Ett vitt skärp och en lila sjal. Allt till väldigt billiga priser. Då blir man nöjd. Var jätte mysigt att gå på stan idag med min Ruweni <3 <3

Nu ikväll har jag varit hos Syster Lina och vi har pratat en massa gamla minnen. Det var kul och mysigt och det är som vi sa, man tänker inte på allt som händer, allt man gör och hur mkt man förändras. Man flyter bara med tiden och stannar sällan upp. Älskar dig Lina, du betyder massor för mig <3 <3

På fredag är det redag midsommar, fan vad tiden går fort. Har inte ens fått klart för mig vart vi ska vara =/ Menmne hoppas det löser sig i alla fall.

Eleonore

Snart dags för sängen!

Ikväll gick jag bort till Pian och Micke en runda och Pian och jag låg i sängen och åt chips och popcorn och kollade på en jätte bra film som gick på tv =) Det var myspys. Längesen nu!! Älskar dig min Ruweni <3

Sen gick jag och älsklingen ut en liten runda och då lekte vi lite i lekparken i hoglands park haha. Skönt att man fortfarande har ett barn i sig ;-)

Nu är det snart sängen som gäller. Ska bli skönt att krypa ner. Finns det igentligen något mer underbart än att ha ett hem att komma till och någon att somna bredvid som man älskar över allt annat och som man vet älskar en precis lika mkt tillbaka? <3

Sov så gott allihopa!

Eleonore

Söndag igen!

Igår kväll hade älsklingen och jag en underbar kväll. Jag bjöd honom på middag på 2 rum och kök. Rödvinsfondy blev det. Underbart gott!!! Sedan gick vi hem och mös och flummade hela kvällen. Älskar dig Niclas <3 <3

Idag är jag seg som attan. Antagligen för att jag sov ända till klockan ett =/ Sen är det ju söndag med men för en gång skull har jag itne ångest över att en ny skolvecka börjar. Istället har jag ångest över att en ny vecka börjar och jag har inget att göra. Menmen jag kommer nog på ngt.

Annars händer det itne så mkt idag. Vi ska bara ta det lugnt. Borde egentligen vara ute i det fina vädret en dag som denna.

Eleonore

Mysig dag!!!

Idag på staun så köpte jag en luvtröja, tunika, armband och hårsnoddar =) Älsklingen köpte sig ett par riktigt snygga shorts, ett halsband och två armband och sedan gick vi allihopa och fikade. Åt en asgod kycklingbaguette!!!

Efter de gick älsklingen och jag och bokade våran Turkiet resa =D Underbart!!! Längtar så otroligt mkt.. Vi ska bo på ett hotell som heter Alaiye Kleopatra. 1,5 km till stan och 75 meter till stranden. All inclusive och havsutsikt =) Kommer bli en enderbar vecka tillsammans!!

       



Efter det åkte jag till Emelie och gav henne en tshirt, ett linne och en fotlänk bara för att hon är världens bästa syster =)
Sedan följde Emelie med mig tillbaka till stan och vi har haft en riktigt tjockis kväll och kollat på film. Kollade på halva fast and the furius 4 eftersom andra halvan inte funkade haha. Vi blev rätt så irriterade men sedan satte vi istället på brokeback mountain.. Underbar film!!

Har varit en hel mysig dag och kväll.

Nu ska jag fortsätta vid TV:n till Robin hood haha. Ha en fortsatt mysig fredagkväll allihopa!

Eleonore

Hejhej!!!

Pratade med syster inatt. Ett ganska känsligt samtal. Älskar dig så mkt Emelie och ingen kommer någonsin ta din plats. Ingen kommer någonsin stå mig närmre än du. Blod kommer alltid vara tjockast. Visst har jag många i mitt liv som betyder otroligt mkt för mig. Men som sagt, det finns ingen som kan ta den platsen som du har <3

Nu ska snart jag, älsklingen och Carro gå upp på staun. Lina kommer även upp sen me. Ska kika runt lite och sen tänkte jag åka ut till Jämjö och överraska syster.

Ikväll hade jag och Ruweni planar på att festa men får se om jag orkar. Som det känns nu så kommer jag nog inte göra det. Är verkligen sliten från allt festande nu =P Menmen vi får se frammåt kvällen =)

Eleonore

Syskonkärlek <3



Denna bild är en bild på äkta syskon kärlek.
Ville bara lägga upp den och säga hur mycket jag älskar min syster Emelie.
När denna bild togs grät vi båda lika mkt, både av kärlek, saknad och lycka.
Denna bild betyder. Emelie, du betyder.
Så som du håller om mig på denna bild lovade du mig en gång att alltid hålla om mig.
Du lovade att aldrig släppa taget och det har du inte heller gjort.
Du har funnits vid min sida när jag än behövt dig och jag lovar dig att alltid finnas där för dig.
Det finns ingen som förstår mig som du gör.
Det finns ingen jag har så mycket minnen tillsammans med som jag har med dig.
Du är min syster och vi har ett förflutet ihop men också en framtid.

Älskar dig mer än jag kan beskriva med ord. Inte utan min syster <3

Nu är studentdagarna förbi!

Har festat tre dagar i rad. Känner mig rätt sliten. Igår hade vi grymt kul. Var med Pian och tittade när Carro och Jessie gick ut på trappan. Sedan var vi hemma hos Carro och åt studentmiddag, efter de hos Pians kompis Olof en snabbis och på kvällen hos Jessie där vi festade fram till utgång. Grymt rolig kväll verkligen och ute flummade jag och Pian järnet och vi dansade och träffade massa folk ute. Tack för en toppen kväll. Träffade även Totty sista halvtimmen och jag vet att jag var rätt dryg =P Full och glad var jag i alla fall. Pratade sönder älsklingen på vägen hem när han gick och mötte mig haha. Menmen det var verkligen en toppen kväll.

Idag har jag kollat på Oliwia Twist hela dagen och bara slappat. Börjar få ångest nu fakitskt över att skolan är över. Känns riktigt konstigt faktiskt över att man aldrig ska gå tillbaka dit. Börjar lixom fatta det nu. Men det känns bra också att jag har klarat av det. Men det har varit en trygghet som inte längre finns kvar. Denna sista tiden går inte att beskriva med ord hur rolig den har varit . Tack alla som funnits med och gjort den här sista tiden till en av de bästa tiderna i mitt liv.

Eleonore

Fy fan vad vi är bra!!!!!!!!!


Studenten 09!

Då var det över. I alla fall det största med studenten. Själva student dagen. Det var en av det mest underbara och känslosamma dagarna i mitt liv och jag ska berätta för er om den från morgon till kväll.

Dagen började med att jag gick upp klockan halv sju och hade då sovit ca 5 timmar. Jag var jätte trött men det gick snart över när jag insåg att det då var 9 timmar tills vi skulle gå ut. Satte igång att göra mig i ordning och klockan 09.00 hade vi champanjefrukost hemma hos Debbi. Det var jätte mysigt och även Louisas klass var där så det var mycket BF elever =)

Runt halv elva började vi dra oss ner mot stan där vi gick runt och skrek och tjoade och bara mådde underbart bra och klockan 11.00 var det fotografering och jag, Pian och Tove fick rusa allt vi hade för att hinna dit haha. Men vi han i alla fall =)

Vid 12.00 var det studentlunch med lärare som spexade och det var riktigt kul. Precis innan vi gick in och skulle käka så var det riktigt drag och alla skrek och sjöng. Det vi åt var potatissallad och kyckling, vanlig sallad och sedan glass. Väldigt väldigt gott. Och lärarna hade klätt ut sig och hade en liten show för oss och vi skrattade riktigt mycket. Visste inte att vissa lärare kunde släppa loss så mycket haha.

Sedan var vi i klassrummen med våran underbara mentor Matilda. Vi fick varsinn skiva av henne och på denna skiva är det en film från när vi var i alljungen andra året på gymnasiet. Ska bli riktigt kul att kolla på den sen. Sedan fick Matilda lite blommor av oss och även halsband och örhängen från pilgrim som var jätte fina. Tårarna kom när hon öppnade paketet och det gjorde även mina kan jag säga. Hon har varit ett stort stöd och en underbar mentor under dessa 3 åren.

Runt 15.00 gick vi in i aulan och nervositeten var stor nu och adrennalinet på topp. Massa stipendium som skulle delas ut och kören sjöng vackert. Ett stort grattis till Totty som fick stipendium!! Grymt bra jobbat hjärtat!!! 

Sedan var det dags att gå ut. Rektorn förklarade här med att vi tagit studenten och vår klass var först att gå ut (se blt ;-)
Sekunderna innan dörrarna öppnas och vi springer ut på trappan går inte att beskriva med ord. Flera tusen människor står och väntar där ute. Jag hörde inte smack vad klassen sjöng så jag bara skrek av lycka. Jag var nervös, lycklig, gråtfärdig, allt på samma gång. Som sagt det går inte att beskriva den känslan. Och jag kommer aldrig få uppleva det igen.

Ruweni gjorde även en underbart söt grej sekunderna innan vi gick ut på trappan. Vill inte skriva det här men du vet vad jag menar prinsessan och det betydde otroligt mkt för mig <3

När jag hittat familjen och släkt och alla som var där gick vi mot bilen som jag, Pian och Tove skulle åka och då hängde blt efter och frågade massa frågor och ville ta kort =) Roligt.
Trots att det regnade hela dagen så var det uppehåll precis när vi skulle köra runt i stan. Underbart!!! Det var riktigt roligt att åka runt där och skrika och sjunga och alla människor som kollade på en tänkte säker tillbaka på hur kul det var eller så längtade dem tills det var deras tur.
Ett stort tack till pappsen som orkade köra runt och lyssna på våra skrik och hesa röster haha <3

Sedan vid sex - tiden var det dags för studentmiddagen som jag hade hos Syster Emelie, Johan och lille Samuel i Jämjö. Tusen tack syster för allt jobb du la ner. Du är mer än underbar och jag  älskar dig sjukt mkt. Vi åt typ exotisk planka med potatissallader, potatisgratänger, vanliga sallader, kassler, kyckling, rostbiff och massa olika frukter. Grymt gott var det. Och tilkl efterrätt åt vi bakelser och en massa kakor..Haha man kände sig något tjock efter all den maten.

De som kom på min student som jag vill tacka för alla fina presenter och underbart sällskap är då Emelie, Johan och Samuel, pappa, Nettan, Tommy, Lina, Linus, Elias, Fabror Göran, Kusin Alex och Jasmine, Martin, Älsklingen såklart, Carro och deras föräldrar Matz och Zita, Maria och hennes sambo, Johans föräldrar Yvonne och Nanne, Ida och hennes Mamma. Det blev en toppen studen och tack allihopa. Extra tack igen till Emelie som verkligen fixat allt, Ida som hjälpt till med maten och även Idas mamma och också Emelies kompis Malin som hjälpt till med efterrätten.

I present fick jag pengar, hur mycket blommor som helst och kort, massa gosedjur, en tavla, ägg från fabror Görans höns haha, kompisalbum, pressentkort, smycken (två öronhängen och ett armband), badgrejor, ljusstakar, kaffemuggar, bestick, smyckehängare och massa dricka. Är verkligen super nöjd.

Nu har jag skrivit det längsta inlägget på länge haha men hade mkt att berätta om och än är det inte slut =P

På kvällen blev det utgång med Totty, Karro och Sofia. Träffade även en massa klasskompisar ute och andra studenter. Först när vi kom till piraten så var det itne så mkt folk där. Kändes lite trist med vi dansade och höll igång. Efter typ 20 min ville jag ut och röka och då helt plöttsligt bara ramlade det in folk och det blev hur mkt som helst. Hade grymt kul hela kvällen verkligen!!! Fick även ett glädje ryck så jag studsade runt på dansgolvet bland alla i klassen och skrek och sjöng och skrattade. Då kände jag mig lycklig!!

Ikväll och imån och antagligen helgen blir det en massa festande. Har mkt att fira nu!!! Får väl se hur myckat man orkar med bara haha. Men först idag ska jag palla mig ut till Jämjö och äta den goda maten från igår haha.

Ha det gott alla så ses vi kanske ute ;-)

Eleonore- Mycket blandade känslor men den största är ändå lycka!!

Studenten imån!

Studenten imån, studenten imån, studenten imåååån!!!! Jag har sagt det många gånger högt för mig själv men jag fattar det fortfarande inte.

Har varit i Jämjö hela dagen och hjälpt till att fixa i ordning inför morgondagen. Dukningen och allt blev verkligen toppen!!
Sen nu ikväll har jag bara stirrat runt och varit nervös. Har även fixat och donat med varsin present till Pian och Totty =)
Älsklingen försöker lugna ner mig men jag går på högvarv nu haha. Pian har varit här en stund med och jag fick prata av mig all stress och nervositet haha.

Nu är verkligen skoltiden slut. Över!? Vart tog alla år vägen? Jag mins lågstadiet som om det var igår och imån är det sista dagen i skolan, om man då inte väljer själv att plugga vidare. Inga lektioner, inga raster, inga lov, inga betyg, inga lärare, inga klasskamrater... Jag vill inte!!! Haha jo det vill jag. Men man kommer sakna allt så mycket. Kommer till och med sakna de drygaste lärarna som man hatat i 3 år. Kommer sakna att ha en klass att gå till och jag kommer till och med sakna pluggandet på något konstigt sätt.
Vill skriva ett tack till klassen för dessa tre åren. Det är minnen för livet.

Imån gäller det. De sägs vara en av de bästa dagarna i ens liv. Jag både hoppas och tror att det kommer att bli en helt underbar dag som man aldrig kommer att glömma.

Eleonore

Bakfull!!

Igår när jag var på stan med Pian köpte jag två klänningar =) En vit med guldknappar längs ena sidan och en i leopardmönster. Blev jätte nöjd med mina köp. Det var jätte mysigt att gå lite på staun <3

Sedan på kvällen åkte Pian och jag ut till Sarah där även Hannah var och så förfestade vi lite innan klassfesten som var hos Emma på Hasslö. Vi hade jätte kul hela kvällen och vår mentor Matilda och lärare Marie var även där en stund =) Verkligen jätte lyckat blev det!!

Sen drog vi in till stan och då blev det piraten hela kvällen. Vi hade verkligen skit kul och dansade och tjoade hur mycket som helst. Blev också en hel del dricka för min del men va fan, man tar ju bara studenten en gång ;-)
Det var även massa dryga militärer ute från andra länder men dom såg vi till att hålla oss ifrån.
Tack allihopa för en toppen kväll!! Man märker nu att man verkligen kommer sakna klassen. Dom har varit ens trygghet i tre år nu och även att den är väldigt indelad och vi inte alltid funkar ihop så tycker jag om alla väldigt mycket <3

Så idag mår jag som jag förtjänar kan man väl säga haha. Hade knappt ingen röst när jag vaknade men den har börjat komma tillbaka nu. Ikväll ska jag bara ta det lugnt i alla fall. Ska ut till Jämjö imån och fixa och dona inför måndag. Fattar inte att det är två dagar kvar nu. Helt sjukt. Är nervös och det är så mycket blandade känslor. Men det kommer nog bli som alla säger, en av de bästa dagarna i ens liv.

Eleonore

Klassfest ikväll =)

Idag är jag uppe tidigt. Känns skönt. Ska gå på staun och shoppa lite med Pian vid elva tiden =) Ska bli kul och nu var det längesen jag köpte ngt haha tycker jag i alla fall =P

Ikväll blir det klassfest hos Emma på Hasslö!! Det ska bli jätte roligt. Hoppas de flesta i klassen kan komma. Är lite nervös för att gå ut bara ikväll för det är typ 4000 militärer här från olika länder så det lär ju vara röj på stan. Menmne bara vi håller ihop så =)

Annars ska jag inte göra så mkt idag =) 3 Dagar kvar nu. Fan var pirrigt det börjar bli nu!!

Eleonore


Nyvaken!

Idag gick jag upp vid åtta på morgonen eftersom jag, Ida, Emelia och Samuel skulle åka till mormor vid nio. Allt var bra med lilla mormor och vi fikade och pratade. Det var mysigt. När jag kom hem fixade jag i ordning här hemma och sedan lagade jag hemagjorda biffar och pommes till älsklingen kom hem. Det var gott =)

Nu har jag precis legat och sovit i 2,5 timme. Har verkligen varit sjukt trött idag så¨det var skönt att sova lite. Ska nog sätte mig och kolla på en film snart och sedan hoppa i säng för natten haha.

Hoppas alla har haft en bra dag i allt solsken, hagel och regn.

Eleonore

Trött och nöjd!

Idag var det lite klassfest med kladdkaka hos Matilda =) Mysigt. Sedan gick alla ner till Långö för att spela volleyboll men inga nät var lediga så då åkte jag till Pappsen istället och fortsatte med trädgårdsarbetet vi påbörjade igår och även Syster och Samuel var med =) Det var mysigt och det blir verkligen jätte fint. Så inatt lär jag somna gott. 7 timmar var vi ute och fixade i trädgården. Men det¨är härligt med den friska luften och gå barfota i gräset. Men uppskattar det så mycket mer nu när man bor i lägenhet.

Imån ska jag en runda till lilla mormor på förmiddagen =) Ska bli roligt. Saknar min mormor. Det är tråkigt att det inte blir av att man åker upp oftare med det är inte lätt när man inte har körkort och det inte går några bussar dit =( Men man uppskattar det mer när man väl ses. Älskar dig mormor <3

Har precis betalat andra delbetalningen nu till min Mallorcaresa =) Jag börjar inse nu att jag faktiskt ska åka. Men jag försöker att inte tänka för mkt på det eftersom jag måste koncentrera mig på studenten nu =)

Har ganska fullt upp denna veckan. Som sagt mormor imån, sen på torsdag har jag lite ärenden och sen ska vi handla allt inför min student och i helgen blir det väl massa festande kan jag tro och söndag ska vi fixa och dona hela dagen inför min studentfest =) LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!

Nahe nu ska jag hoppa in i duschen och sen kanske det blir en promenad med Ruweni senare ikväll?? =)

Ha det gott allihopa!

Eleonore

RSS 2.0