Mkt i huvudet!!

Just nu är det en hel del i mitt lilla huvud. Men jag Gör så gott jag kan för att planera och jag blir bättre och bättre på de :) Idag innan jag åkte och jobbade var jag o syster och kollade på en lägenhet här i Jämjö. Den var väl helt okej, efter en hel del renovering =P Sen har jag jobbat hela dagen och nu på kvällen var vi och kollade på en annan lägenhet i samma trappuppgång och jag kan ju säga att den var mkt bättre :) Och badkar hade den med!!! Var väl lite småfel man kan tjata till sig att få i ordning men jag tyckte verkligen den var helt okej. En etta på 28 kvadrat. Behöver inte mkt större eftersom jag ska bo där själv. Så vi får väl se hur det går med det här men jag tycker nog att det ser lovande ut. Sen tycker ju kanske många jag är lite märklig som vill bo i lilla Jämjö men jag trivs faktiskt här. Litet och lugnt och nära till familjen. Är rätt så tröttt på stan faktiskt och jag är nog allt en liten lant tjej ändå haha.

Imån på förmiddagen ska vi hälsa på lilla mormor. Ska bli så mysigt. Och efter de jobbar jag fram till kvällen och så kommer min baby hem imån med och ska stanna över hela påsken :) Älskar!! Sen har jag rätt så fullspäckat schema denna veckan. Jobb på torsdag och kanske en dejt med Lina den fina på kvällen?? Och på fredag efter jobbet ska vi ha lite påskpyssel med lille Samuel. Lördag blir det påskmiddag med Nickes familj och på söndag blir det kanske påskmiddag med min familj om jag nu hinner med. Så det är full rulle nu. Men som sagt med lite planering går det nog fint :)

Eleonore


Toppendag på jobbet!!

Idag gick det kanon på jobbet. Känns toppen. Gjorde inte så mkt på förmiddagen innan jag började jobba. Tog det mest lugnt precis som jag tänkte göra ikväll. Och imån klockan tolv ska jag kolla på en lägenhet!!! En etta här i Jämjö. Min syster och johan bodde i en likadan lägenhet förut fast i trappuppgången bredvid så jag vet ju redan hur den ser ut, bara färgerna och lite så jag inte vet så det ska bli kul. Ååå längtar längtar längtar tills jag har min lägenhet!!!

Söndag igen!

Jaha då var det redan söndag. Veckorna springer iväg, helgen springer iväg, vad tar tiden vägen???
Idag gick jag bort till björn en liten runda där det låg ett gäng ngt bakfulla haha bla Robin. Tyckte inte det minsta synd om er ;) Själv har jag inte festat på typ 3 månader skulle jag tro. Men det har varit rätt så skönt faktiskt. Har inte dirrekt känt ngt behov och plånboken har varit lycklig över de. Däremot hade det varit kul att göra ngt nån helg. Börjar nästan känna mig asocial. Gör aldrig ngt längre känns det som. Men det blir ju så, alla har sitt på olika håll. Stefanos kom förbi en liten runda nu innan han skulle hem till Växjö. Var kul att träffas även att det blev en liten snabbis. Hoppas vi båda har tid att hitta på ngt kul nästa gång du är hemma eller att jag tar mig råd att åka upp men det har inte varit ett överflöd i plånboken sista tiden.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan igen och kolla på Johan Falk. Joel Kinnaman säger jag bara ;)

Eleonore

Härlig dag med syster och Samuel <3

Mår mkt bättre idag än jag gjorde igår. Så syster, jag och Samuel har varit i Lyckeby och jag har handlat en massa bra att ha grejor till jag ska flytta. Har lite planer på lägenhet och ha ringt runt lite men det är absolut inget klart än men hur eller hur så kommer jag ju flytta så småning om =P Så det är alltid bra att vara förberedd så man inte behöver handla allt på en o samma gång. Har ju också en hel del saker från när Nicke och jag bodde inne i stan men eftersom vi bor på olika håll så blir de ju så att man får dela upp allt så gott de går och köpa till lite som behövs. Åå vad jag längtar tills jag har ngt eget!! Och Samuel fick två jätte snygga skor och ett par täckbyxor. Även en riktigt grym mössa/keps eller vad man ska kalla det. Riktigt cool var han i den i alla fall. Sen stannade vi till hos pappa och Sussi på vägen hem och Emelie, Samuel och pappa var ute och plockade påskris medans jag informerade Sussi och våra planer inför Emelies möhippa :) Kommer bli kanon!! Så jag har haft en jätte mysig dag verkligen och mer mys kommer det att bli. Syster och Johan ska iväg ikväll så jag ska passa Samuel. Kommer bli både lördagsmys och lördagsbus ;)

Eleonore

Tankar

Idag är en sån dag då jag saknar dig väldigt mkt. Trotts så många år som gått så saknar jag dig och det kommer jag alltid att göra. Oavsett hur många år som går eller hur gammal jag blir kommer det alltid komma stunder då jag gråter över att du inte är här. Det handlar inte om att jag inte gått vidare. Men du kommer alltid vara en del av mig. Jag tror alltid att allt som händer har en mening. Eller jag vill tro de i alla fall och jag hoppas det är så det är. Men egentligen ska jag inte tänka på hur livet hade sett ut om du fanns här men ibland kan jag inte låta bli. Men jag vet att de aldrig kommer bli så och jag hade heller inte velat byta bort de livet jag har och alla underbara människor som finns i det. Men vad hade du tyckt om de? Vad hade du svarat om jag frågade ngt? Vad hade du gjort om jag gjorde så? Jag tänker många gånger vad du skulle göra i olika situationer för du gjorde alltid så rätt. Du var en så underbar människa och du var så otroligt stark. Utan dig hade jag itne varit den jag är idag. Du la grunden för mitt liv och du visade så mkt kärlek. I mina ögon var du så perfekt. Du var en god människa och du trodde alltid got om alla andra.
Jag saknar dig älskade mamma.
Idag är du i mina tankar väldigt mkt <3


Älskar er <3



      

Ni ge mer styrka min älskade familj <3


Fredag!!

Skulle jobbat mellan halv nio och tre idag men ringde nu på morgonen och sjukanmälde mig. Igår på jobbet började jag må illa och kände mig svimfärdig och illamåendet har hållt i sig idag. Känner mig så klen. Fan det här är hopplöst. Är sjuk hela tiden, i alla fall har jag varit de den här vintern. Men nu är våren påväg och varmare väder så kanske det vänder nu?

Så som vanligt blir det en lugn helg för att vila upp sig. Ikväll kommer Jocke, Malin och Rasmus hit på taco kväll. Det ska bli mysigt i alla fall.

Eleonore-På ett irriterande humör med en hopplös känsla!

Tillbaka i bloggen!!

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade. Har tagit en liten paus från de. Sist jag bloggade så mådde jag inge vidare. Hade en liten neråt period och jag är glad över att jag rest mig upp ifrån den. Allt rullar på som det ska i mitt liv och det känns kanon!

Min älskling har varit hemma i lite över en vecka nu och han åkte hem idag. Har varit underbart att träffas igen och bara umgås och mysa med varandra. Vi har även träffat hans kompisar på en filmkväll, ätit Kina med Pian, haft lite spelkväll med hans syster Carro och hennes kille och lite så. Så det har verkligen varit toppen. Det var väldigt tråkigt att säga hej då idag men snart är det påsk och då kommer han ner igen =) Älskar dig min älskling <3 <3

På jobbet rullar det på. Trivs jätte bra och gör rätt så bra ifrån mig med om jag får lov att säga de :) Längar tills lönen börjar rulla in så jag kan skaffa mig en lägenhet. Bor fortfarande hos min syster och Johan men det funkar det gör de ju och jag är väldigt glad att det gör de och att det är okej att jag bor här men det är klart att jag längtar ju efter ngt eget. Men det kommer!!

Några planer framöver har jag väl inte dirrekt. Jobba så mkt jag kan är väl de som står högst på listan. Mkt mer än så är det väl inte. Tar allt som det kommer.

Ja så de har väl inte hänt så mkt sen sist förutom att jag är glad och inte deppig längre och det är ju alltid positivt :) Måste även medela att min syster har skaffat blogg nu med. Hon som var så emot de innan haha. Är stolt över dig att du tagit ditt föruft till fånga ;)

Nu blir det duschen och sen sängen och kanske en bra film!

Eleonore

Inte mig själv!!

Har inte varit mig själv riktigt på ett bra tag. Mkt inombords som tynger mig som jag haft väldigt svårt att prata om och jag har heller inte riktigt kunnat sätta finger på vad det är. Eller har jag kanske inte riktigt vågat sätta finger på de eftersom det är jobbigt att ta på. Men efter en lång pratstund med syster har jag kommit underfund med i alla fall en del av det. Så nu tänker jag sätta mig själv i första hand och inte skjuta på mina problem genom att försöka hjälpa andra eller bara blunda för det. Dags att komma på fötter igen.

Eleonore


Trött!!!

Gårdagen var riktigt mysig. Vi gick ut allihopa och handlade och sen gick jag och syster med Samuel till lekparken. Tyvärr var hela lekparken begravd i snö. Däremot hittade vi en perfekt pulkabacke men ngn pulka hade vi inte med oss men Samuel tyckte det gick alldeles utmärkt att åka på rumpan =P
Senare på kvällen kom Robin hit och vi hyrde film och kollade på allihopa. Riktigt lördagsmys blev det =)

Idag skulle jag egentligen jobba men blir inget av de eftersom jag inte sovit en blund inatt. Förut klarade jag mig på typ 3-4 timmars sömn om natten utan problem men så är det inte riktigt längre. Så nu är jag riktigt trött. Ska lägga mig en stund och se om jag kan sova lite.

Eleonore

Toppen fredag!!

Gick kalas bra på jobbet idag med trots att jag hostat mig genom samtalen. Att hostan aldrig försvinner. Kan det verkligen vara så som alla säger att det är pga rökningen?? Hmm..

Efter jobbet har jag haft en toppen eftermiddag med tjejerna. Vi har gått igenom alla äffärer i hela stan för att hitta ett par serverings byxor till Pian. När vi äntligen hittade ett par som var perfekta så var minsta storleken 44?? What!!? Och Pian, jag vägrar erkänna att det var mitt fel!!!! Vi hittade i alla fall till slut ett par som var helt okej, bara lite förlånga men det går ju alltid att ordna till. Då var Picadelli nöjd =) Och totty hittade sig en födelsedagspresent. En jätte snygg klocka =) Riktigt najs var den!! Kvällen avslutade jag och Totty på 3g med varsin bakad potatis med kyckling och dressing och sallad ;) Inte helt fel vill jag lova!! Tack mina prinsessor för en kanon eftermiddag <3 <3

Och nu väntar en lugn och skön fredagkväll. Blir nog en lugn dag imån med eftersom jag ska jobba på söndag. Känner att jag bara vill koppla av nu då när jag är ledig. Kanske bli lite mys med Picadelli imån bara?

Trevlig helg på er allihopa!!

Eleonore

Kanon dag på jobbet!!

Gick kalas på jobbet idag =D Mår mkt bättre nu faktiskt. Sweeet!! Bara hostan som inte vill ge med sig..

Har inte så mkt att skriva om eftersom jag inte gjort så mkt annat än jobbat idag. Ska hoppa in i duschen snart o sen bädda ner mig till ngn bra film tänkte jag.

Lite planer för helgen har jag också. Imån efter jobbet blir det solning med Totty och sen en runda på staun. Kanske en liten dejt med Robin på kvällen??
Och på lördag ville lille Gustav att vi skulle gå ut. Hade varit nice men får se lite hur jag känner då. Är ju 2 hela dagar kvar =P

Älskar dig av hela mitt hjärta. Alla har sina upp o ner gångar. Så är det och kommer alltid att vara. Men tvivla aldrig en sekund på vad du betyder för mig. Kommer aldrig sluta älskar dig. Är så glad att jag har dig. Utan dig är jag inte hel. Du och jag <3 <3

Eleonore

Dålig dag!!

Vaknade helt klart på fel sida idag. Kanske för att min kära syster väckte mig för att fråga ngt helt onödigt som lika väl kunde vänta tills jag vaknade!!! Då blev jag icke glad!! Sen har det gått upp o ner hela dagen. Irriterad, arg, förbannad, glad, lugn, sur ja ni fattar. Min dag har varit en riktig bergodalbana.

Det var kul idag i alla fall när Jimmy var på besök med sin 12 veckor gamla amstaff Leija. Sååå söt. Vill också ha en hund. Men har tyvätt varken tid eller pengar till det.

Snurrandet i huvudet vill inte heller försvinna. Är nog mkt De också som gör mig irriterad. Vet ju lixom inte varför jag mår som jag mår och det gör mig tokig!! Ska i alla fall jobba imån. Åker hellre dit och försöker än att stanna hemma. Vill komma iväg o jobba lite nu. Det ska nog gå bra.

Har pratat med Totty idag me. Blir nog att sola på fredag o sen en liten tur pa staun. Picadelli kanske vill vara med o leka också?? <3

Saknar min baby också. Har ringt han typ 3 gånger nu på kvällen för att prata om allt o ingenting =P Älskar dig älskling. Vill ha dig här nu <3 <3

Ikväll blir det andra avenyn och sen nana kudden!!

Eleonore

Tisdag!!

Har varit på vårdcentralen idag och kollat läget med min hälsa haha. Har ju en infektion i kroppen men värderna o så var annars bra. Så ska ta det lugnt idag o imån tänkte jag och för hoppningsvis jobba torsdag o fredag..

Började planera lite för systers möhippa igår. Kommer bli kanon. Kan inte dirrekt skriva ngt här ifall hon läser men det kommer. Är ju ett tag kvar men känner att jag måste börja fila lite på de eftersom jag har min 20 års fest att planera för också =) Ååå vad jag längtar!! Men Ida, jag o Malin ska säta oss ner ngn dag och planera ihop möhippan. Kommer bli ett stort gäng som jag har fattat det som men ju fler desto roligare ;)

Oo vilket väder vi har idag. Känns som en riktig vår dag. Snön skulle varit borta med så hade det varit toppen. Men det lär väl dröja ngn månad antar jag.

Tänker på min baby nu som sitter och har tenta. Önskar dig all lycka hjärtat. Vet att du kommer sätta den!! Älskar dig <3 <3

Jahopp nu ska jag väl fortsätta med att göra ingenting ungefär och så ser väl resten av min dag ut =P

Eleonore


RSS 2.0