Valborg!

Två lektioner idag..Sega och helt onödiga om ni frågar mig. Ibland känns det som att lärarna har lektionerna bara för att fördriva tiden men man får inte ut något som helst vettigt från dem..
Efter skolan blev det staun med Ruweni och sedan fikade vi med Micke med =)
Ruweni köpte en as fin klänning som jag måste erkänna att jag blev lite avundsjuk på ;-)
Jag kötpe lite underkläder till mig själv och en tröja och ett kort till min älskling eftersom det är 2 år sedan idag som vi första gången träffade varandra =) men våran "riktiga" 2-års dag är egentligen den 10/5 men som sagt idag för två år sedan vi första gången träffades och det var en utav dem bästa dagarna i mitt liv.  Älskar dig min prins och kommer alltid att göra <3
Ikväll blir det efter många om och men lite grillning på studentviken. Hoppas bara inte det sitter en massa fjortisar där vilket det är stor risk för att det gör. Dock blir det grillning på engångsgrillar eftersom det är eldningsförbud..Drygt!! Vad är valborg utan en brasa?!
Jaojao det blir nog bra i alla fall. Hoppas ni alla får en trevlig valborg och sedan en fortsatt bra helg.

Eleonore

Ps..Ett STORT grattis till min älskade kusin Alex som fyller 20 idag. Älskar dig kusin vittamin!


Shaa

Ingen skola för min del idag. Vi hade två lektioner på morgonen men då skulle jag vara hos tandläkaren. Hade inga hål =)
Sen har jag varit ute och gått en runda i det helt underbara vädret. Hur skönt som helst.
Annars har jag itne gjort mycket vettigt idag faktiskt. Berättade för mormor om min mallorca resa. Hon tycker jag är rolig och väldigt spontan haha. Men hon tyckte i alla fall det verkade vara kul =) Älskar min mormor <3

Annars har det varit en lugn dag..Somnade typ 2 timmar på eftermiddagen..Typiskt haha jag som äntligen lyckats ställa om mitt dygn..

Ett grymt stort tack till min prinsessa Ruweni som har skrivit rapporten till projektarbetet. Älskar dig gumman!!!

Hade inte så mkt att skriva om idag för som sagt har inte gjort så mkt. Hoppas alla haft en bra dag.

Eleonore

Nationellt i engelska idag!

Hade nationellt prov (skriftligt) i engelskan idag. Skönt att ha det över. Kändes faktiskt som att det gick bra men jag skrev ju inte dirrekt någon mvg uppsatts precis hehe. Ämnet var kön i 2000 talet. Man skulle typ skriva om könskillnader och sånt och i min text jag skrev ser det ut som jag hatar män =P Skrev om att kvinnor får sämre löner och att de har både ett jobb på dagen och ett hemma med barn, matlagning osv. Själklart är det inte såhär över lag, att kvinnor har sämre lön och att de gör mer jobb hemma än männen. Men man böhövde ju heller inte hålla med om de man skrev så jag hoppas det blev bra i alla fall.

Känns skönt att ha gjort klart lite arbeten i skolan nu. Visst har ju en del kvar men inte så jätte mycket om jag tänker efter. Känner mig nöjd. Och imån är sista dagen att betala balen. Börjar närma sig nu =) Ska bli så roligt.


jag har alltid tyckt att man ska leva i nuet och inte planera sin framtid allt för mycket. Jag vill verkligen hålla fast vid det. Att man tar en dag i taget och bara gör det som faller en in. Men just nu känns det mest otryggt att inte veta vad som kommer hända. Jag ska inte plugga i höst och jag har itne sökt ngt jobb heller. Den är lite knas faktiskt. Istället ska jag åka till mallorca i tre veckor och för hoppningsvis bli bra på att blanda drinkar och kasta upp flaskor i luften haha. Hur flummigt är inte de?! Jag ser verkligen fram emot det och jag ångrar mig inte en sekund att jag anmält mig till kursen. Men vad händer sen då? Och vad ska jag göra fram tills dess? Själklart måste man ju planera vissa saker men inte hela sitt liv som många gör. Jaojao jag säger som jag alltid gör..Det löser dig. Som sagt vill verkligen hålla fast vid att ta dagen som den kommer. Man ska leva i nuet och inte 10 år frammåt för vem vet om man ens lever då? Nu ska jag inte låta så negativ men det är ju faktiskt så. Man vet inte vad som händer i morgon så därför vill jag leva fullt ut idag.

Eleonore

Shaa

Är på bättringsvägen med ångesten nu. Känns skönt..
Pallade inte skolan idag men har ändå pluggat. Är nästan helt klar med mitt arbete om damp, adhd, autism och tourettes. Känner mig nöjd. Ska plugga lite engelska senare med, har skriftligt nationellt imån..Känns inget bra alls =/
Har även träffat Jossan en runda idag. Vi gick lite på stan och sen var vi hemma hos mig en stund.

Sen har älsklingen och jag varit uppe och fixat med lite på stan. Han har även fått reda på sin semester. Han har en veckas semester när jag tar studenten. Sedan har han semester v 32, 33, 34 och 35 vilket känns lite sådär eftersom jag åker till mallorca i slutet av v 33 och kommer hem v 36..Vi hade ju planerat att åka iväg tillsammans i sommar men det får bli att vi åker vecka 32 då i alla fall =) Sen återstår det att se vart de blir. Tur att vi får lite tid ihop i alla fall.

Ikväll blir det bara plugg typ. Är så skoltrött nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen typ.
Säkert mycket därför också som jag har ångest. Mycket i huvudet och svårt att släppa saker.

Jaojao ha det gott!

Eleonore

Ångest..

Ångest är ett helvete. Den hugger en i hjärtat när man minst anar det. Jag vill bara att den ska låta mig vara. Jag önskar jag visste ett sätt att besegra den. Det känns så fucking svårt att andas idag. En klump av tårar inom mig som jag inte kan få ut. Istället blir mina tårar till blod och går ut som ett smärtsamt gift i min kropp. Helvete vad allt känns svårt. Mycket känslor inom mig jag inte kan sätta ord på eller beskriva mer än att dem gör sjukt jävla ont. Många funderingar och tankar. Idag orkar jag inte. Idag vill jag bara försvinna. 

                   

          Precis såhär jag känner mig idag. Vissen och tårar som blir till blod


Dagen efter

Blev lite party igår med Steffe och Jacke. Hade skit kul och vi spelade gitarr hero och jag lyckades spela på medel haha. Känner mig duktig. Sedan mötte Pian oss uppe på stan och vi gick till Playbar. Jag får väl erkänan att jag blev lite rund under fötterna men så länge det inte blir för mycket och man har kontroll över läget så är det lugnt vilket jag hade =)

Idag har jag bestämt mig för att inte göra någonting alls. Älsklingen är på svensexa hela dagen och hans syster sov här inatt så nu ligger hon och tar sig en tupplur vilket jag med precis har gjort. Kanske inte så liten eftersom jag sov i 2 timmar haha och det känns som att jag skulle kunna gå och lägga mig och sova igen.

Har känt lite ångest idag =/ Var längesen jag gjorde det och jag vet inte ens varför jag känner det. Försöker intala mig själv att jag inte har något att må dåligt över men det hjälper inte. Jag tror att det kan bero på att det varit mycket med den här föreläsningen och det har varit mycket jobbiga känslor som kommit upp och som man fått känna på. Så det är lite tufft faktiskt.

Skriver kanske mer ikväll eller så hörs vi imorgon.

Eleonore

Föreläsning!

Idag så höll ju Pian och jag i en föreläsning då gällande alkohol och droger och de som medverkade i den var Andreas från närpolisen i karlskrona, två kvinnor från fält, Magnus som tidigare varit missbrukare men som nu varit ren i 20 månader och så vi själva med förståss. Ett Stort tack till alla er som ställt upp idag!

Jag har varit grymt nervös inför den här föreläsningen men den blev verkligen helt otroligt bra. Kan inte fatta att den är över nu, det gick så fort. Det blev två föreläsningar, först för alla treor på barn och fritids programmet och sedan för ettorna och tåvåorna. Först började Andreas prata om alkohol och lite statistik och lagar och sådana saker. Sedan pratade fält om vad dem gör när barn finn med i bilden då föräldrarna missbrukar och sedan berättade jag min historia eftersom jag levt med en alkoholist i många år (som idag varit nykter i 3 år vill jag bara tillägga) och det var ganska jobbigt men det kändes skönt att dela med sig och berätta att det faktiskt finns hjälp att få och jag är säker på att många kände igen min historia, mina känslor och min upplevelse med tanke på att det finns 200.000 barn i sverige som lever med en föräldrer som har alkoholproblem. Pian berättade under andra föreläsningen sin historia och saker vi båda gått igenom och varit med om gällande alkohol och droger. Är grymt stolt över dig syster! Du var riktigt duktig!

Det var kul att se hur mkt vår föreläsning berörde många. Speciellt efter att Magnus hade berättat sin historia. Måste bara säga hur stolt och imponerad jag är över Magnus som deltog i detta eftersom han aldrig tidigare föreläst. Men eftersom han vill fortsätta med det så hoppas jag att detta var en bra hjälp på vägen. Men i alla fall, när han berättat sin historia satt personer och grät och tyckte det var så hemskt men samtidigt så otroligt häftigt att han satt där idag och lyckats ta sig ur det. Och det är det verkligen också. Det är otroligt starkt gjort. Lärare blev också imponerad av oss och vår föreläsning och det känns väldigt bra. Och efteråt kom det fram personer vi inte alls känner ens och ville berömma oss och de tyckte det var jätte bra och intressant. Så det känns väldigt kul.

Jag är otroligt nöjd med föreläsningen och det är kul att det blev så mkt bättre än förväntat. Jag hoppas också att de som har lyssnat idag fått sig en liten tankeställare och tänker till en extra gång innan de öppnar flaskan eller prova på ngn drog enbart pga nyfikenhet. För man kan fastna så otroligt lätt. Tro mig, jag har själv varit där och jag vet vad det handlar om och jag är otroligt tacksam att det inte gick längre tid och att jag idag har en helt annan syn på droger och alkohol.
Visst är det okej att vara ute och festa men då ska man också veta hur man hanterar alkohol.

Som sagt är riktigt stolt över oss och otroligt glad över att hela förmiddagen blev så bra!

Eleonore


Stress idag med!

Idag har vi presenterat våra olika projektarbeten för tvåorna på vart program. Efter det fick vi en riktigt dryg uppgift i svenskan =/ Palla.
Sen har jag och Pian träffat Magnus som ska vara med på våran föreläsning imorgon. Hans historia är väldigt gripande och jag tror att det kommer bli väldigt bra. Är väldigt nervös nu inför den.

Känner mig verkligen grymt stressad nu äver skolan och allt som ska göras. Det är en hel del. Fick nyss ett erbjudande om att hänga med till norge nästa vecka i 4 dagar med syster Lina och ett gäng. Hade varit uinderbart skönt att kmma bort lite men just nu har jag varken pengar eller tid till det. Mycket som ska betalas nu, balen och mallorcaresan kommer gå på en del. Och all min lediga tid jag har nu måste jag lägga på skolan. En massa pluggande. Men som jag sagt innan, det som gäller nu är föreläsningen. Sen få jag ta tag i skolan efter det. Men jag har så svårt att bara hålla mig till en sak och släppa allt annat. Jag vet att jag bara borde koncentrera mig på föreläsningen men allt annat ekar i huvudet just nu. Känner mig helt slut. Sen har jag svårt att sätta mig ner när jag kommer hem och bara ta det lugnt. Enda gången jag gör det är typ när jag bloggar men då slappnar jag ju inte dirrekt av eftersom jag skriver om allt som ska göras. Suck! Sen säger alla att man ska tänka på att det inte är så lång tid kvar men då bara växer panikek eftersom man då inser att allt man har att göra, måste göras på väldigt kort tid. Och jag är så hopplös för ju mer jag har att göra ju mindre ork får jag till att göra det. Men på fredag är jag i alla fall ledig men då ska jag nog träffa syster och samuel en stund men den tiden som blir över ska jag lägga på att plugga. Det är ju just det här att man vill hinna med alla vänner och familj också. Jag måste bli bättre på att planera min tid.

Menmen bara stress och dåligt är det inte i mitt liv. Har ju underbara vänner och min underbara älskling stöttar mig mycket. När det blir stressigt och jobbigt så måste man försöka tänka positivt och sen kan man inte göra allt på en gång utan det gäller att ta en sak i taget så löser sig allt till slut.

Längtar till Mallorca. Fick hem lite papper och det idag och det känns verkligen bra och väldigt spännande =) Både hoppas och tror att det kommer att bli ett minne för livet. Sen kommer det också att bli en väldigt bra erfarenhet. Just eftersom jag hamnat i en period i livet där jag inte riktigt vet vad jag vill göra med mitt liv. Kanske upptäcker att detta verkligen är min grej och vill fortsätta att jobba som bartender. Men kanske svårt att få ett jobb i sverige med den utbildningen men då är det ju bara att gå en utbildning i sverige. Eller så upptäcker jag att det inte alls var min grej och inte allt vill jobba med sånt. Men det vet jag ju inte förrän jag har testat på det. Det gäller att våga göra saker och inte vara rädd. Om man bara vågar att sattsa lite som kommer man långt.

Eleonore

Stress!

Idag har det varit en stressig dag. Mkt information i skolan även att det inte varit mkt lektioner. Har varit trött också. Sen har Pian och jag fixat lite med projektarbetet också. Och vi har fått nya arbeten som ska göras plus att vi ska få ngn uppgift i svenskan imån. OCH sen har vi nationella i engelska nästa vecka =/ GAAAH!!!! Orkar verkligen inte. Alldeles för mkt i huvudet nu. Men jag försöker att fokusera endast på vår föreläsning på torsdag. Det är de som ligger närmst och är viktigast just nu. På fredag är vi i alla fall lediga så då blir det plugg för min del och likaså lördag. Ska försöka komma i fatt med en del men som sagt nu är det projektarbetet som gäller. Har suttit och funderat ut lite vad jag ska säga. Det blir nog bra får jag hoppas.

Pappa kom hit en runda innan så jag åkte och handlade med honom så nu har vi i alla fall mat hemma haha.

Vill bara luta mig tillbaka och koppla bort allt. Men det är alldeles för mkt nu. Sen är det småsaker med som att inte glömma bort att betala balen och tider man har att passa och människor man vill träffa. Jag kan vara så dålig på att höra av mig till folk men när det blir såhär mycket så orkar man inte helt enkelt. Man måste prioritera och det som ligger först nu är skolan. Det är inte länge till tills betyget sätts och det gäller att ligga i som fan nu så man hinner klart med allt.

Ska nog gå ut lite sen och rensa mina tankar. Det behövs verkligen just nu!

Eleonore

Hej!

Idag fick jag gå till skolan vid åtta för jag hade stresshanteringsprov. Det gick inget vidare bra =/ Menmen det kan det itne alltid göra heller, men så är det ofta för mig =P Pallade verkligen inte plugga. Har bara projektarbetet i huvudet just nu.
Sedan hade jag lektion igen vid tio i elva där vi bara kollade klart på en film och nu har jag lektion igen om tio minuter. Då har jag mibas och jag hoppas att vi får reda på våra prov vi gjorde förra veckan om örat. Är ganska nyfiken på vad jag fick.

Senare idag ska jag träffa pappsen en runda. Ska bli trevligt. Hade behövt åka och handla med men får se om älsklingen och jag pallar att göra det sen =P

Ha det gott så länge.

Eleonore

Hej!

Idag började skolan vid halv tio men Pian och jag var tvugna att vara där vi åtta för vi skulle träffa två poliser som ska vara med på vår föreläsning vi ska ha på torsdag om alkohol och droger. Jag messade Pian vid halv åtta på morgonen "Vaken?" Inge svar..Messade igen efter tio minuter..Inget svar. Började misstänka att någon försovit såg och mycket riktigt så hade hon gjort det haha. Men vi han ändå i tid, nästan i alla fall =P Sedan gick dom igenom sitt upplägg med oss och det såg j´ätte bra ut. Börjar bli lite nervöst nu. Hoppas verkligen det blir bra på torsdag.

Sedan har jag inte gjort så mycket. Älsklingen slutar snart och då ska vi väl käka lite middag och sen kanske jag åker ut till jacke en liten runda. Får se vad som händer. Älsklingen och jag ska försöka komma i säng i tid ikväll för en gång skull. Var längesen vi gjorde det. Men nu vill man nästan bara vara inne i sovrummet hela tiden för vi har fått nya sängbord och en sängram som är jätte fint =) Är jätte glad för det!!

För övrigt så har jag haft en bra dag idag i solen. Hoppas ni också har haft det.

Eleonore

Serriös bloggare!

Som jag skrev tidigare idag så har jag inte varit särskilt bra på att blogga den sista tiden men jag ska återgå till att bli den serriösa bloggare som jag inners inne är!

Det är mycket som händer just nu. Mycket i skolan och mycket funderingar. Har börjat dippa lite nu och jag har inte haft något positivt tänkande. Orkar inte komma in i en deppig period igen. Jag har ju mått bra så länge nu. Men jag försöker i alla fall. Alla har dåliga dagar och jag hoppas det går över och inte håller i sig så länge.

Jag ser fram emot min Mallorca resa. Det är så otroligt spännande och det kommer säkerligen bli en häftig upplevelse. Men jag tänker ändå tankar som att det inte kommer att bli av utav någon anledning trots att jag har anmält mig och kommit med i en grupp. Klart det blir av!! Varför skulle det inte bli det? Så länge jag inte bangar och hoppar av. Men det ska jag verkligen inte göra. 3 veckor i solen och bli bartender samtidigt =) NiceNice!!


Annars händer väl inte så mycket faktiskt. Längtar efter studenten väldigt mycket och det är svårt att koncentrera sig på skolarbetet när man bara tänker på studenten. Men det finns en hel del jobb kvar innan man nått dit. Det är bara att kämpa nu sista tiden. Det går fortare än man tror.


Eleonore


Tjosan!

Vet att jag varit en dålig bloggare sista tiden. Lovar att skärpa mig!
I helgen har Jossan varit nere från Växjö. Mysigt att ha henne hemma <3
Så i fredags blev det en kort visit till Playbar på kvällen och sedan satt vi uppe och snackade skit hela natten =)
Igår så gick vi en runda på stan och sedan blev det lite fest här hemma på kvällen med Ruweni, jossan, emma och lite annat folk. Trevligt! Sedan gick Pian och jag till Playbar och jag gick i mjukisbyxor?! Haha. Träffade Olle och Jacke och hade jätte kul men jag gick hem ganska så tidigt. Nu sitter Lina här och tjatar på att vi ska gå till glaciären =P Ska nog ta och äta lite frukost först. Och sedan blir det pluggpluggplugg ikväll =/ Tråååååkigt! Men ett måste tyvärr.

Jaojao ha det gott, bloggar nog ikväll!

God morgon!

Jahopp då var man 19 då =) Har fått världens bästa väckning av älsklingen med frukost på sängen och en hammagjord sång haha. Fick jätte fina presenter med. En svart kuvertväska med ett glittrigt spänne på som blir perfekt att ha på balen. Sen hade han lagt i presenter i väskan med. Ett par örhänge som var svart/silvriga ringar, två näspiercingar, ett hårband, hårspännen och ett presentkort på HM =) Blev verkligen hur nöjd som helst. Min älskling är bästast!

Nu ska jag till skolan om typ en timme och ha prov på örat. Har inte pluggat så jätte mycket men jag hoppas det går bra i alla fall. Sen har jag två lektioner till och sedan ska jag träffa Lina som kommer hem från växjö igen.
Ikväll blir det lite kalas med familjen. Det blir mysigt.

Hoppas alla får en underbar dag i den vackra solen!

tjoo

Gick upp vid kvart över två idag. Hur gick detta till? Det kan man fråga sig. Speciellt när jag gick och la mig typ vid tolv inatt. Har alltså sovit 14 timmar. Visst jag har vaknat många gånger men somnat om lika fort. Helt knas. Känner mig helt lustig i hela kroppen nu. Försöker plugga lite men har ingen ro till det. Inget känns okej =/ Ska fan tvinga mig att lägga mig vid tio ikväll och sen gå upp i tid. Nu kommer älsklingen snart hem. Saknar han massor. Vill bara ha en stor kram. Känner mig så liten idag.


Ibland har man flyt!

Nu har jag anmält mig till en barskola på Mallorca =) Har funderat på det länge och nu så gjorde jag det. Blev tvungen att anmäla mig till sista gruppen som var under perioden 27 sep - 17 okt. Lite tråkigt eftersom det är lite sämre väder där då. Men strunt samma tänkte jag och anmälde mig och skickade sedan ett mail att dom gärna fick sätta upp mig som reserv i de andra grupperna. Och en stund senare får jag ett mail att ngn hoppat av i grupp 7 så de bokade in mig i den gruppen som är under perioden 15 aug - 5 sep =D Typ bästa tiden att vara där. Är så otroligt glad och det ska verkligen bli kul. Men ändå lite pirrigt =P Har ju ingen aning om vilka människor som kommer att vara i samma grupp som mig men det kommer man få reda på innan så man kan hålla kontakten. Utbildningen är under 3 veckor och efter de har man stora chanser att få jobb där nere =) Även på andra ställen också och de som jobbar på skolan hjälper en mkt med kontakter och sånt. Shit vad har jag gett mig in på haha. Helt galet. Hoppas bara inte det krockar med älsklingens semester eftersom vi har planerat att resa ihop. Isåfall får han följa med =) Det löser sig alltid. Jag är verkligen galen haha. Men jag tror att det kommer bli 3 helt underbart roliga veckor.


Tjoho!

Ska upp om 5 timmar men hällde i mig massa energidricka innan för att orka sitta uppe och plugga så nu är jag inte alls trött. Kom nyss hem från Pian för att hon slängde ut mig haha!

Idag har vi varit hos mormor och myst. Ätit lite påskmiddag och sånt. Det var jätte trevligt men blev ganska trött och irriterad för att jag var tvungen att åka hem och plugga. Menmen det får gå som det går på nationella. Har i alla fall pluggat nu och det känns som att jag kan att. Undrar bara när jag kommer i säng. Kommer vara död imån =/

Jaojao annas händer inte mkt. Älsklingen och jag har nog kommit fram till att det blir en europa tripp i sommar. Vi har ju pratat väldigt mkt om att resa denna sommaren och en Europa tripp hade varit grymt kul. Finns mkt fint att se. Menmen drömmar och planer kan alltid ändras. Man har inga begränsningar.

Vill leva i nuet. Ta dagen som den kommer. Och visst jag kan gärna planera en liten tid frammåt men inte allt för mkt.
Carpe diem som man säger ;-) Passar mig perfekt!

Grattis älskling!

Igår firade jag påsken uppe i Holmsjö. Jätte mysigt var det och påskägg fick vi också =) Fick tyvärr inte leta upp dom men det hade älsklingen ordnat åt mig när jag kom hem hihi. Blev så glad att jag fick gå på lite jakt =)

Idag har jag firat älsklingen som fyller 24 år. Sjäng för honom och gav honom frukost på sängen och även lite paket förståss =) Sedan satte jag igång med att baka en tårta som vi bjöd på lite senare då hans familj och lite släkt kom. Vi blev båda firade av dem eftersom jag fyller om fyra dagar och vi fick massor med fina presenter. Handdukar, kläder, pengar, lampor, påslakan, äggkoppar, påskägg och lite annat. Verkligen hur snällt som helst. Blev ett lyckat kalas!

Och så firar vi ju även ett års förlovning idag. Så vi har myst nu ikväll med god middag och lite vin. Älskar min älskling otroligt mkt. Förlovade i ett år idag och jag hoppas på många många fler år <3 <3

Grattis älskling <3



         
Kalas med familj och mumsig tårta =)

     
Myspys med älsklingen och vin =)

Dagen efter!

Igår hade älsklingen och jag våran födelsedagsfest och det blev verkligen hur lyckat som helst!
Alla vännerna kom och vi skrattade och flummade och sjöng singstar =)
Sedan drog vi nästan hela gänget upp till Playbar och satt där. Också riktigt kul!! Kom fram ett fjäderfä och började tjabba men hon åkte snabbt ut =) Lustiga människor det finns.
Ett stort tack till allihopa som var med igår och också tack för alla fina presenter! Ni är alla helt underbara!

Nu ska Lina och jag snart upp till Holmsjö och fira påsk =) Det ska bli mysigt. Längesen jag var där nu. Undrar om påskharen kommer? hihi sånt växer jag aldrig ifrån.

Ikväll blir det nog bara mys med älsklingen tror jag. Ska kolla upp vid Ruweni ska göra med =) Sånt måste jag ha koll på haha.

Jaojao Glad Påsk på er allihopa!

Tjoo!

Idag blev det stan med syster Lina som är hemma från Växjö. Det var jätte kul och sedan fikade vi med Elias =) Mysigt verkligen. Träffade även "pappa" Tommy som jag inte träffat på jätte länge. Det ver verkligen härligt att prata lite med honom.

Sedan blev det att följa med Pian när hon skulle pierca sig i navlen haha. Led med dig gumman när jag såg hur ont det gjorde men resultatet blev väldans fint =)

Nu på kvällen har älsklingen och jag kollat på Marley and me. Visste hur filmen slutade eftersom någon råkat säga det =P Men grät lika mkt för det. Grymt bra film .


Imån blir det fest här hemma. Kommer bli grymt kul. Hela gänget samlade. Längtar verkligen massor.


Nu ska jag umgås med min underbara älskling som jag älskar hur mkt som helst!
 (Även att jag varit väldigt jobbig och retsam mot honom idag) hihi!
Ha det gott allihopa!


Hej!

Idag kom jag upp redan vid nio. Kändes skönt. Sedan åkte jag ut till Jämjö och fjantade med Samuel och Umgicks med min kära syster som jag älskar otroligt mkt. Sen gick vi ut till lekparken och Samuel tröttar aldrig på att åka rutjkana (Hur fan stavas det?!) Haha. Sen har jag handlat det sista till älsklingens födelsedag. Hoppas han blir nöjd!

Ikväll blir det kanske en runda till Playbar så jag ska nog vila en liten stund nu för jag är rätt så trött faktiskt. Tjoo!
(Onödigt kort blogg det blev idag haha)

Slapp dag!

Gick upp vid tolv idag och sedan satt jag iklädd min pyjamas framför datorn i 3 timmar och sorterade alla mina bilder.. Sedan kom älsklingen hem och då käkade vi resterna från kina maten vi köpte igår =) Lika gott idag!! Sedan har vi ringt runt till folk angående vår fest vi ska ha på fredag eftersom vi båda fyller år snart. Kommer bli super kul tror jag. Fick även reda på att det är fridace på fredag men tror inte jag är så sugen på statt.. Går nog hellre till Playbar faktiskt =)
Sedan på kvällen gick vi och handlade lite och efter det träffade vi pappsen en stund =)

Imorgon blir det en runda till Jämjö och massa mys och bus med Samuel!!!

Jag fick ju för mig att Älsklingen fyllde år nästa söndag men det är ju nu på söndag. Menmen ingen panik. Har ändå köpt det mesta till honom. Har bara lite kvar men det tar jag nog och köper på torsdag när jag ska gå på staun med Lina som kommer hem från växjö imån kväll =) Det ska bli mysigt.

Sen fredag är det ju då festen och på lördag blir det påskmiddag i Holmsjö och söndag fira älsklingen.

Det är lite att göra denna veckan faktiskt. Och måndag så har vi lite funderingar på att åka upp till lilla mormor en runda. Var längesen nu så jag hoppas vi gör det =)

Jaojao ha det gott allihopa!!

PÅSKLOV =D

Härlig första dag på påsklovet!! Blev väckt klockan halv elva av att telefonen ringde, eller ja inte riktigt väckt för jag var typ halv vaken, men det var i alla fall lilla mormor som ringde =) Brukar inte bli så glad av att telefonen ringer när man ligger och månar sig i sängen men när det är mormor kan man ju inte bli annat än glad =) Älskar dig mormor.

Sen skulle Pian och jag gått en långpromenad idag på förmiddagen med efter som att  "någon" (nämner inga namn ;-) låg och sov så knallade jag iväg på egen hand =) Gick runt saltö längs badplattsen. Älskar verkligen att gå vid havet. Man blir så lugn av ljudet från vågorna.

När jag kom hem så bytte jag om och fixade i ordning mig lite för att sedan gå upp till Waynes och inviga uteserveringen för i år med Ruweni och Micke =) Helt underbart mysigt var det. Efter det blev det en liten runda på stan och sedan gick jag hem.

När älsklingen kom hem kom vi ganska snabbt fram till att vi inte pallade laga mat så det fick bli kina mat haha. Grymt gott!!!!

Nu på kvällen har Pian varit här en runda. Vi har kollat på Ballar av stål, typ världens roligaste program, och sedan gick vi ut en runda och satte oss i Hoglands och snackade om allt mellan himel och jord. Våra drömmar, planer, funderingar... Älskar dig Ruweni. Allt som händer har en mening och vi har inga begränsningar!

Har även sökt in till massa olika högskolor idag. Känner mig ganska serriös faktiskt för en gång skul =P Man ska ju alltid tänka positivt men med tanke på mina betyg så har jag inte särskillt stor chans att komma in någonstans. Visst jag är ju godkänd i allt och några vg här och där men idag räcker inte det så långt tyvärr. Menmen jag har i alla fall sökt nu.

Vi tar verkligen studenten snart. Lite skrämmande men samtidigt väldigt spännande. Vad som helst kan hända och man vet inte ens vart man kommer hamna. Jag önskar att jag kunde få en liten tjuvtitt på hur min framtid ser ut. Jag undrar vad som väntar? Det finns tusen olika möjligheter och istället för att stressa upp sig över det så ska man se det positivt. Det ÄR ju positivt. Man kan bli vad man vill om man bara vågar ta steget dit. Som sagt vi har inga begränsingar så länge vi bara vågar. Ibland får man ta lite risker men det tror jag verkligen det kan vara värt.

Nahe nu ska jag nog snart krypa ner till älsklingen och nana. Ha det gott allihopa och natti natti!!

Tur på havet!












En underbar eftermiddag på havet med min älskade älskling!! Älskar dig enormt mkt <3

Hej!

Gårdagen var jättemysig! Var ute och gick en runda med älsklingen upp till bryggarberget. Underbart vänder och massa flum. Älskar dig mitt hjärta <3
PÅ kvällen myste vi i soffan med en jätte gos ostbricka, levande ljus och tittade på troja. Otroligt gott och mysigt!!

Idag började min dag inte så bra. Inget blev rätt och inget kändes bra. Men sedan för att slappna av lite så gick älsklingen och jag ut en runda, Gick ut till Saltö och satte oss och lyssnade på havet och fåglarna och bara kopplade av. Såå mysigt!

Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag blev sugen på att fiska när vi såg ett par göra det så kanske att det blir det ikväll =) Eller kanske ut en liten runda med Nickes föräldrars båt =) Vi får se helt enkelt.

Har även köpt en ny tröja idag på Gina som jag är väldigt nöjd med =) Hihi alltid lika kul med ngt nytt!!

Hoppas alla får en trevlig dag! <3 Tjo! 


                                                

Tjosan!

Blev ingen stresshantering eller engelska för min del idag. Orkade inte :-/ Igår var jag jätte frusen och hade ont i huvudet men idag är det bättre. Är bara väldigt seg för att jag sovit alldeles för länge. Menmen så kan det vara ibland.
Har inget planerat på hela dagen. Älsklingen slutar om typ 1,5 timme. Underbart skönt. Vill bara gosa ner mig med honom i soffan och bara va. Nästan lite förbjudet när det är såhär vackert väder men det var längesen jag inte hade något planerat på en fredag och jag ser verkligen fram emot hela den här dagen. Men för att ta vara på vädret så kanske vi kan gå ut en runda först och sen gosa ner oss i soffan =)
Imorgon vet jag itne riktigt hur det blir. Pian skulle ju fotta på ett bröllop till min systers kompisar och jag skulle passa Samuel. Men nu ska jag inte de längre och jag vet inte heller om Pian ska fotta. Isåfall har jag inget att göra imorgon heller =) Det är verkligen skönt att ta en slapparhelg ibland. Man behöver det. Man behöver tid för sig själv och bara varva ner och ta det lugnt.

Du fanns där inatt. I min dröm.
 Drömmarna om dig är så verkliga så jag blir lika besviken varje gång jag vaknar
och inser att det bara varit en dröm =(
Det har gått många år men í mina drömmar så ser du precis ut som jag minns dig.
Samma ansiktsutryck, samma utseende, samma leende.
Jag är glad att veta att du fortfarande finns med mig <3 <3


Trevlig helg allihopa!!!

Underbara Underbara sol!

Dagen började med nationellt prov i svenska. Det var ganska svårt faktiskt. Skönt att ha det överstökat!
Sedan blev det en runda på stan med Ruweni i det underbart vackra och varma vädret. Har haft så otroligt mkt vår känslor idag! Köpte lite födelsedagspresenter till älsklingen som fyller år den 12 April =) Hihi.
Efter stan gick jag hem och lagade köttfärsås och spaghetti som blev klart lagom till älsklingen kom hem. Mums!!
Sedan fick jag skjuts av pappsen till amiralen där jag skulle träffa Emelie och handla lite med henne. Hängde sedan med en runda till Jämjö där Samuel var i full gång med massa bus =)

Nu sitter jag här med hårfärg i håret..Kunde inte hålla mig längre med att färga det hehe. Såg ganska risigt ut. Hoppas det blir bra resultat men det märker jag om ca 20 minuter...
Ska se sen om jag kan övertala Älsklingen till att titta på lite Bert hahaha. Tycker han är riktigt rolig haha.

Hoppas alla har haft en lika underbar dag som jag!

RSS 2.0