Onsdag!!

Igår lunchade jag med Lina och Nettan. Flygande jacob blev det. Sååå gott!! Var mysigt att umgås. Efter det gick jag och Lina och flummade på stan och födrev våran tid lite.
Sen träffade jag Robin och tog bussen hem med honom för att kika på hans nya lägnehet. Jätte fin verkligen. Sen låg vi på soffan med varsin öl och massa godis hihi.

Sen skulle jag åka hem och då följde Pian med mig till Jämjö. Här busade vi med Samuel som vanligt och så kom vi på att det var "den" dagen så vi fick köpa lite gott =) Hihi.

Idag kommer kusinerna Alex och Hannes förbi en runda. Ska bli så roligt. Var jätte längesen nu. Sen har jag faktiskt inget annat planerat idag. Enda dagen jag är här nere som jag inte har det. Underbart! Känner att jag behövde en sån dag nu. Har varit fullspeckat schema sen jag kom ner. Men det är skönt att ha lite att göra också. Kommer kännas tungt att åka hem på söndag igen. Men det ska samtidigt bli skönt att komma igång och jobba igen!! Menmne ett par dagar till är jag ju faktiskt här =)

Eleonore

Shopping idag igen!

Igårkväll var Hany här och vi hade så mysigt även om vi båda var riktigt bakfulla och trötta haha. Vi myste ner oss i soffan med chips och dipp och tyckte lite synd om oss själva =P

Idag har jag varit på stan med Pian, toty och Hany <3 Jätte mysigt. Blev ett par stövlar, lite smycken till nyår och födelsedagspresent till syster. När vi gått klart åkte jag med Älsklingen och Carro till Rödeby en runda och sedan åkte Nicke och jag till Jämjö. Här har vi legat och myst i soffan hela kvällen och nu åkte han nyss hem.

Imån ska jag luncha med Nettan och Lina och efter det blir det en tur med Pian till Robin. Ska bli spännande att kika på den nya lägenheten =)

Nu ska jag nog äta och lite och sen mysa ner mig i soffan. Ska bli såå skönt!!

Eleonore

Mellandagsrea igår. Bakfull idag!?

Igår hade jag, syster och Pian en heldag på mellandagsrean. Och då menar jag verkligen en heldag. Var helt slut när jag kom hem.
Köpte en skjorta, tröja och slips till älsklingen. Sen köpte jag en väst och tröja till Samuel. Och till mig själv blev det en stor pösig mys tröja, en tshirt, plånbok, fondation, strumpor, trosor och skor. Kommer inte ihåg om det var ngt mer men blev jätte nöjd med alla mina köp!!

På kvällen blev det vin hemma hos Lina och efter et Nivå. Galet roligt hade vi. Drink efter drink!! Vill inte veta hur mkt jag gjorde av med men kul hade vi verkligen. Var fortfarande full när jag vaknade i morse. Mådde riktigt dåligt när jag kom hem. Menmen som jag brukar säga, själv göra själv ha!

Idag kommer Hany hit. Det ska bli mysigt. Var längesen vi sågs nu. Och ikväll ska jag passa Samuel för syster och Johan ska ut och käka med vänner. Så vi får väl se vad moster Ellie hittar på för bus med lille Samuel =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka spola av mig bakfyllan.

Eleonore

Juldagen!

Idag har jag varit på middag hos svärföräldrarna i deras nya hus. Det var verkligen jätte mysigt. På vägen dit hände ngt lite otippad. Älsklingen körde ner oss i diket. Vi gled lixom ner i diket så det blev ju ingen skada på varken oss eller bilen så vi skrattade mest åt det hela och jag kunde förstås inte låta bli att retas med Älsklingen. Men Nicke och hans pappa fick ge sig ut och dom fick upp bilen rätt så snabbt. Lite drygt bara att diket var fyllt med vatten så bilen blev som en liten basäng =P Menmen det slutade i alla fall bra.
Som sagt sen åt vi middag och efter middagen fick jag en massa julklappar. En mössa, halsduk, tröja, mysbyxor, nitskärp och hårspray. Blev jätte glad för allting =)

Sedan skjutsade Nicke in Carro till stan och sen mig till Jämjö. Så snällt så. Erik följde också med. Var så kul att träffa honom =)

Nu har jag precis lugnat ner mig efter en väldigt irriterad stund. En kombination av hungrig och trött är inget bra för mig. Men nu har jag fått mat i magen och är inte lika irriterad i alla fall. Känner mig väl rätt stressad också över allt jag ska göra när jag är här nere. Även att jag stannar hela nästa vecka också så är det många man ska hinna träffas och umgås med. Men det ska nog lösa sig.

Nu ska jag väl bara mysa ner mig i soffan och sen försöka komma i säng i skaplig tid så man orkar upp till mellandags rean imån!! Ha en trevlig kväll allihopa!!

Eleonore

God jul!!

Nu är jag trött och mätt efter en hel dags julfirande. Jag, syster, Johan och Samuel började dagen med att öppna våra morgonpresenter som tomten lagt i våra julstrumpor :) Jag fick en jätte snygg klänning från Gina som jag haft på mig idag och som jag även tänkte ha till nyår!!

Sen kom pappa och Sussie runt tolv tiden och då var det full fart i köket för att få all julmat klart. Och vilket julbord vi har haft. Allt man kan tänka sig. Underbart gott verkligen!!

Efter Middagen kollade vi på kalle anka förstås och jag blev lite besviken när jag upptäckte att jag höll på att somna i soffan. Jag får helt enkelt inse att jag blivit äldre och att Kalla anka inte längre är höjdpunkten på julafton haha.

Sen har det varit massa julfika och godis och självklart så kom ju tomten. Samuel var så söt och tog tomten i handen och visade han fram till granen där alla paket låg haha. Den lille hade ju väntat hela dagen på att få öppna paketen. Och paket det fick han vill jag lova. Massa fint. Lego i mängder, och en bondgård, pussel, målaböcker, målafärg, kläder, bilar och jag kommer inte iåg allt var det var. Det var så kul att se han bli så glad för allt. Han tyckte speciellt om ett mat sätt som han fått av mig och Nicke. Problemet var bara att han trodde det var riktig mat och försökte äta på det haha.

Själv hade jag nog varit rätt snäll jag med. Fick som sagt klänningen i morgon present. Sen fick jag en till klänning, doft ljus med doft av min favorit, liljekonvalj!! Sen fick jag en mascara, en liten box med rouge och ögonskuggor, nattlinne, en jätte söt tavla med bilder på mig och Samuel och sen fick jag en Jätte stor tavla med en bild avmålat av mig och Nicke. Riktigt häftig var den och likt var det också. Blev verkligen jätte glad för allt!!

Har verkligen haft en toppendag idag med nära och kära. Och här sitter jag nu helt färdig. Kommer somna som ett litet barn ikväll vill jag lova.

Hoppas att alla har haft en underbar julafton och får en fortsatt bra kväll!!

Eleonore

   
   

Karlskrona imån!!!

Idag har jag packat klart inför min tripp till karlskrona. Blev en proppfull (stor) resväska plus en proppfull handväska. Fattar inte hur jag lyckas men den här gången ska jag faktiskt stanna nästan två veckor, sen tar ju julklapparna en hel del platts också.

Idag har vi ätit en jätte god tonfisk sallad med ris. Mums!! Innan vi skulle handla gick vi till ett jätte mysigt berg ovanför trädgårdsföreningen (en jätte fin park) och kollade på utsikten. Underbart! Och på vägen hem efter vi handlat gick vi ett annat håll hem där vi gick och kollade på massa fina hus. Så idag har jag fått se lite nya ställen i Linköping =)

Nu känns det bara som en evig väntan till tåget hem. Ca 20 timmar kvar. Längtar så mkt hem. Har även pratat med Tommy idag om att jag ska hämta min säng där när jag är nere. Det är en 1.20 säng så jag tänkte att Nicke och jag skulle åka upp med den nu när vi har lite julledigt. Är riktigt trött på att sova i en 90 säng haha. Men allting går för den man älskar =)

Nu ska jag fortsätta äta chips och kolla på "Du är vaed du äter" ;-)

Eleonore

Sista jobbdagen!!

Idag blev det sista jobb dagen för min del. Skulle egentligen jobbat imån med men eftersom alla andra skulle åka hemmåt idag så kände jag att jag också kunde ta mig en ledig dag imån =) Då har jag en hel dag på mig att komma på allt jag glömt handla inför jul haha plus att jag tänkte börja packa lite smått också. Tåget till karlskrona går inte förren klockan tre på onsdag men det är skönt att börja packa i tid för jag kommer alltid på en massa jag glömt.

Innan jag började jobba idag följde älsklingen med mig in till stan för att byta mina stövlar jag fick här om dagen av honom. Jag ville ha likadana bara de att på dem jag fick var det en liten sliten fläck på. Men nu har jag bytt till mig ett par nya som fläckfria =)

Köpte också lite små plock idag, de sista julklapparna till min syster. Det var mest lite skoj saker att lägga i morgonstrumpan så jag tror faktiskt att jag är helt klar nu. Men som sagt jag har hela dagen på mig imån att komma på de jag glömt.

Nu ska jag ta en cigg och sen ska jag slå in det sista julklapparna och sen tror jag faktiskt det blir sängen tidigt. Var längesen jag var såhär trött så tidigt på kvällen och det känns faktiskt riktigt skönt!!

Eleonore

Söndag!!

Idag är det söndag och fjärde advent kom jag precis på. Ska snart gå till jobbet och efter den här dagen jobbar jag bara två dagar till och sen åker vi till karlskrona. Jag undrar egentligen om det är julen eller karlskrona jag längtar mest till?? Saknar min familj och alla vänner. Ska bli roligt att kunna stanna lite längre i Karlskrona den här gången eftersom jag inte börjar jobba förren den 4/1. Kommer nog sakna jobbet lite också faktiskt. Alla våra flummiga samtal haha.

En riktigt trevlig fjärde advent på er allihopa <3 <3

Eleonore

Snott från Hany <3

SENASTE:
1. Dryck: Cola
2. Telefonsamtalet: Pian 
3. SMS: Simon 
4. Sång du lyssnade på: Oh sussie
5. Gången du grät: Ett par veckor sen 

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Ja 
7. Har någon varit otrogen mot dig: Inte vad jag vet 
8. Varit kär?: Ja 
9. Förlorat någon speciell person: Ja 
10. Varit deprimerad: Ja 
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Ja 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Svart
13. Vit 
14. Grå 

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Ja
16. Fått ditt hjärta krossat: Nej
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja =)
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Säger bara barskolan 09!!!!
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Det har jag vetat länge <3
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Va??
21. Kysst en kompis: Hehe aa 

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat : Ingen aning
23. Hur många barn vill du ha: 2
24. Har du några husdjur: Tyvärr inte men har haft i hela mitt liv
25. Vill du ändra ditt namn: Nja inte dirrekt
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Slog ihop en fest med NickePicke
27. Vilken tid vaknade du idag: Vaknade vet jag inte men gick upp runt halv tolv
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Kollade på zombieland
29. Någonting som du längtar till: Karlskrona!!!
30. Senaste gången du träffade din pappa: Ngn månad sen ungefär
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Bo större
32. Vad lyssnar du på just nu: Ljudet från TV:n
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Yes
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att jag är trött men inte vill sova

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Eleonore
37. Singel/upptagen: Förlovad
38. Stjärntecken: Vädur 
40. Grundskola: Ramdala och Jändel
41. Gymnasie: Törnströmska
42. Högskola: Inte än 
43. Hårfärg: Brun 
44. Långt eller kort: Rätt så långt
45. Längd: 1.63 cm

46. Vad gillar du gällande dig själv: Att jag kämpar på trots att allt är på botten ibland

47. Piercings: I ögonbrynet och näsan
48. Tattoos: Än så länge bara i nacken
49. Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
51. Operation: Har aldrig haft ngn
52. Piercing: Ögonbrynet
53. Tatueringen: Nacken
54. Bästa vänner: Peman
55. Sporten du spelade: Karate tror jag kom först
56. Husdjur: Katt
57. Vaccination du minns: Stelkrampssprutan
58. Konsert: Tror det var ngn hits for kids gala i Karlskrona haha
59. Förälskelse: Min första riktiga var nog Kim i femman
60. Alkohol du drack: Vodka (misstag)

JUST NU:
61. Äter du: Ingenting
62. Dricker du: Ingenting
63. Är du på väg att: Kolla på film
64. Lyssnar du på: Fortfarande ljudet från TV:n
65. Väntar du på: Att min film ska "bli klar"

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Ja!
67. Vill du gifta dig: Ja!
68. Karriär i åtanke: Ekonomiskt oberoende kanske??

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Ögon
70. Kramar eller pussar: Både och
71. Kortare eller längre: Längre
72. Yngre eller äldre: Äldre
73. Romantisk eller spontan: Spontan
74. Snygg mage eller snygga armar: Spelar ingen roll
75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar
76. Känslig eller inte: Känslig
77. Ragg eller förhållande: Förhållande
78. Opratig eller pratig: Pratig

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Jepp
80. Gjort något sjukt spontant: Jo de ;) 
81. Tappat glasögon eller linser: Nej
82. Haft sex på första dejten: Kan man väl säga
83. Krossat någons hjärta: Tyvärr
84. Har någon krossat ditt hjärta: mm
85. Har du blivit arresterad: Nix
86. Dissat någon: Aa
87. Gråtit när någon dött: Ja
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Hehe lite kanske

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Jag försöker
90. Mirakel: Klart
91. Kärlek vid första ögonkastet: Ja faktiskt
92. Himlen: Jag tror på "ngt" som den typiskt svensk jag är
93. Tomten: KLART!!!
94. Att kyssas på första dejten: Om det känns rätt så
95. Änglar: Klart dom finns

SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Ja när man var liten haha
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Kanske
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Kärleken

Underbar dag på stan med älsklingen <3

Vi kom tyvärr upp rätt sent idag för vi har båda haft en väldigt sömnlös natt tyvärr. Har vridit och vänt på oss hela natten och haft jätte svårt att sova. Hoppas den här natten blir bättre.

När vi väl kommit upp var det dags för stan och nu är jag äntligen klar med alla julklappar. Blev förståss mer än jag tänkt mig som vanligt. Typiskt! Men jag tror i alla fall att alla blir nöjda och glada. Men egentligen är Huvudsaken tycker jag,  att man har en mysig dag med nära och kära!!

Älsklignen och jag skulle egentligen inte köpa några julklappar till varandra men det höll vi oss inte till. Eller inte han i alla fall. Fick ett par jätte snygga "uggs" (fejk) som jag önskat mig och ävven en vezzano väska som jag inte önskat mig. Är sååå glad!! Stod inne på accent och funderade på om jag skulle köpa väskan men när jag beslutade att inte göra det så köpte min älskling den åt mig. Älskar dig min prins <3 <3
Hittade tyvärr inget till min älskling förutom en stock snus som han blev väldans glad åt!!! En väldigt smart julklapp till ngn som snusar haha. Ska försöka hitta ngt lite roligare till dig älskling på mellandagsrean!!!

Har verkligen haft en toppen dag med massa mys på stan med min älskling. Du är det finaste jag har. Och kvällen består av mer mys och kärlek <3 <3

Bara 5 dagar kvar till jag kommer hem till alla mina underbara vänner och familj <3 <3

                                    

Mina fina julklappar!!!

Eleonore

Snöööö!!!!

Igår hade jag en toppen dag. Var hemma hos Zandra och baka de pepparkakor =) Vi brände bara en plåt haha. Jag åt en hel del pepparkakor och deg vilket gjorde väldigt ont i magen efter en stund. Jag fick till och med lite julstämning när vi stod där och bakade och lyssnade på julmusik. Riktigt mysigt!!!
Sedan var det dags för jobb. Blev inte en så kul kväll för Zandra, är verkligen ledsen förf din skull och jag finns här om det är ngt!!!

Nu är vintern verkligen här. Vi ha en massa snö här i linköping. Så härligt!!! Kommer kanske bli en vit jul i år??

Eleonore

Toppenkväll igår!!

Igår blev det party. Jag, Simon och Emanuel samlades hemma hos Zandra för att förfesta. Det blev sanning och konsikvens, massa flum och bus med den lille kisen. Måste säga att jag älskar din lägenhet Zandra!!!
Sedan bärde det av till Bullen som hade inflyttningsfest. Träffade min gamla teamledare axel =) Det var rätt så mkt folk där så ljudnivån var kanske inte den lägsta så efter att securitas kommit och klagat blev det utgång.
Det bärde av till HG som är ett studentställe och det innebär att är du inte student måste du gå in med en som är det. Blev lite problem eftersom inte hälften av alla på festen hade liukort men det löste sig till slut ändå =) Blev en lyckad kväll med dans, detta glaset det ska vandra, och möten med märkliga människor. Tro det eller ej med jag träffade faktiskt en av jesus lärljungar. Ni hade förstått om ni var med!!
Efter en kanon utgång åkte jag, Zandra och Simon in till stan för att käka kebabb. Sjukt gott fast jag egentligen inte äter kebabb. Inne på pizzerian blev det catfight och det slutade med att fyra poliser kom =P Så det kan gå. Vi satt bara och skrattade åt allt.
Sen blev det taxi hem till baby och jag somnade som ett litet barn.

Tack alla för en riktigt lyckad kväll <3 <3

Idag ska jag bara slappa. Tänkte gå och äta frukost till att börja med haha. Trevlig helg!!

Eleonore

<3 <3 <3

Varför saknar jag dig så mkt helt plöttsligt?
Visst jag saknar dig varje dag som går men det känns som att jag kommit in i en period där jag inte kan sluta tänka på dig.
Jag drömmer om dig, jag tänker på dig, jag saknar dig hela tiden.
Önskar du var hos mig. Jag är avundsjuk på alla andra för att dem har ngt jag inte har, när jag istället borde vara lycklig och uppskatta allt det jag istället har.
Tusen frågor men inga svar.
Ingen ide att ställa dessa frågor för jag vet att jag inte kommer få några svar.
Jag vet bara att jag älskar dig och kommer alltid att göra.
Jag tror att anledningen till att jag egentligen tänkt så mkt på dig sista tiden är för att jag haft en rätt tuff period.
Jag har flyttat från min hemstad och startat ett helt nytt liv.
Det är inte alltid så lätt och jag längtar hem väldigt mkt.
Kanske du varit med mej extra mkt nu då? Som ett stöd? Jag tror faktiskt det 
Älskar dig <3 

Eleonore


Man mår som man förtjänar dagen efter!

Hade verkligen jätte roligt igår på julfesten. God julmat åt vi och drinkar blev det en hel del av. Stämningen var väldigt trevlig och allt blev jätte lyckat. Vi hade stället till klockan ett så efter det drog vi vidare till ett annat uteställe där vi dansade och härjade resten av kvällen. När allt stängde gick Zandra och ajg och köpte pommes och satte oss och snackade i en busskur i typ en timme haha. Jag började sedan gå hemmåt men var så jävla trött att jag tänkte jag skulle ringa en taxi. Efter att ha ringt 118118 och blivit kopplad till en taxi tog det evigheter innan den kom så jag fick ringa igen och då kom en. Hade egentligen gått snabbare att gå hem men va fan, man tänker inte så smart när man e full. Väl hemma somnade jag som en stock efter att ha berättat om hela kvällen på typ 2 min till stackars Nicke =P

Är alldeles för bakfull för att jobba idag tyvärr. Känns lite dåligt faktiskt menmen. Får se om vi går bort till julmarknade lite senare och kolla läget om vi orkar. Annars blir det nog en rätt så lugn dag.

Tack lla för en kanonkväll igår!! Bilder kommer upp snart =)

Eleonore

Julhandlat idag!!

Idag gick jag tidigare till stan för att påbörja min julhandling. Hittade massa fint till lille Samuel så nu är han helt klar. Blev även lite till pappsen och syster så nu är det inte mkt kvar. Nicke och jag köper nog inget till varandra i år utan istället blir det nog en mysig middag på "vår" restaurang när vi är nere i karlskrona och så kanske vi hittar på ngt annat. Tycker det känns mkt mer värt än att vi bara byter pengar med varandra.
Tänker inte skriva vad jag handlat eftersom min kära syster kanske går in på min blogg och tjuv kikar haha.

Efter min julhandling var det dags för jobb. Gick bra, jag håller mitt snitt i alla fall men Robin däremot var galen på jobbet. Han sålde väldigt mkt, ska tjuvlyssna på honom ngn dag och höra hur han bär sig åt haha.

Nu på kvällen eller rättaresagt natten har jag slagit in alla julklappar. Önskade då att Pian var här eftersom hon är tusen gånger bättre på att slå in paket än vad jag är haha.

På lördag blir det lite till julhandling med Nicke Picke och på kvällen blir det julfest med jobbet. Ska bli riktigt kul!!
På söndag är det julmarknad i gamla linköping så den ska nicke och jag gå på innan jag börjar jobba. Det ser jag verkligen fram emot!!

Nu ska jag göra mig redo för sängen och sen somna till Narnia =)

Eleonore

Onsdag!

Redan onsdag kväll nu. Dagarna tycks springa iväg trotts att jag inte gör ngt vettigt med dem, förutom att jobba då. Men jag jobbar ju bara fyra timmar om kvällarna och idag har jag sovit bort hela dagen så det blir väl omöjligt att somna nu ikväll.

Blev kvar i stan ngn timme efter att jag slutat jobba. Vi står alltid och babblar en massa efter jobbet och sen följde jag med Simon föra att hämta hans cykel trotts att det var motsatta hållet mot vad jag skulle haha sen krävde jag att han skulle följa mej tillbaka så det blev en omväg för båda två. Sen pratade vi mkt om vad vi ska sattsa på i våran kriminella bana, hoppsan det fick jag ju inte nämna högt =P Vi kommer nog på ngt snart ;)

Nu har jag precis ätit mömus som är det nya ordet för smörgås och sen har jag druckit varm oboy. Mums! Har även förhört min kära pojkvän på hans tenta han har imån. Lycka till älskling <3 <3

Ska nog hoppa in i en varm dusch nu. Är fortfarande inte riktigt upptinad efter min promenad hem från jobbet. Det är riktigt kallt ute nu och helt vitt av all frost. Riktigt vackert!!

Eleonore

RSS 2.0