Statt igår, Bakis idag!

Var med mina änglar Ruweni och Totty igår. Hade hur kul som helst hemma hos mig och vi flummade järnet. Älskar er prinsessorna <3
Sedan skulle vi gå upp till Statt vilket tog sin lilla tid =P Och när vi väl kommer fram får vi stå i kö i evigheter. Tack Jacke att vi fick komma fram till dig =) Och så blev det bråk precis framför oss i kön och vakten stod och skrek och det var almänt kaos vilket ledde till att jag började bråka med Ruweni eftersom vakten sa till alla i kön att det inte var ngn ide att köa eftersom vi ändå inte skulle komma in. Så jag ville gå därifrån men Pian vägrade och var övertygad om att vi skulle komma in. Som vanligt så hade du rätt och ca 5 minuter senare vr vi inne i värmen =) Så förlåt hjärtat att jag blev sur <3

Väl inne på statt dansade vi järnet ända tills jag tappade bort både Ruweni och Totty!? Paniken blev stor men till sist hittade vi varandra i alla fall. Det var verkligen grymt mkt människor där inne. Helt knas. Träffade  många man kände så det var verkligen nice!

Satte även två av stans största idioter på plats och det värmde i hjärtat mer än ni kan ana. En helt främmande tjej kom fram till mig och sa "Bra tjejen, jag håller med dig, jag är på din sida" Haha knas. Till och med vakten var på min sida =)

Nu sitter jag här bakfull och känner ångest. Palla sånt. Hoppas ni får en underbar lördag allihopa..

Statt ikväll!

Idag har det verkligen varit en heldag på stan. Först med Ruweni och Totty. Jätte mys men hittade verkligen ingen klänning förutom en som var lite väl dyr tyckte jag. Sen åkte vi till Lyckeby och fortsatte leta men inget där heller. Hade i alla fall mysigt ändå. Sedan åkte jag in till stan igen för att träffa Lina. Älsar dig siss. Blev en runda till på stan och till slut köpte jag en klänning =) hihi. Råkade faktiskt bli den klänningen som jag från början tyckte var för dyr =P Är jätte nöjd med mitt köp i alla fall.

Nu är jag hemma och ska ta det lugnt en stund. Sen kommer Ruweni och Totty hit ikväll och då blir det Paaaarty =D Och sedan ska vi till Statt och göra dansgolvet osäkert ;-) Älskar er tjejer <3

För hoppningsvis så blir det inget bloggande ikväll på fyllan för det kan ju bli lite pinsamt haha. Men man vet aldrig med mig =P

Hoppas vi ses på statt ;-)

Tankar!

Mkt tankar. Funderingar. Många känslor. Varför? Vad betyder allt?
Vad fan är det med mig? Allt går upp och ner. Som en jävla jojo.
Jag vill inte att mitt liv ska vara som en jojo. Jag vill inte vara
någonting alls nu. Jag orkar inte. Fan!
Jävla ångest. Trodde den hade lämnar mig. Kom inte tillbaka. Försvinn!!
Vad är meningen med allt? Vad är min mening? Vem är jag? Fan helvete jag vet inte.
Idiotiska skolan. Under praktiken var det ju så bra. Jag fick göra ngt jag var bra på.
Vad har jag nu som jag är bra på? Vad kan jag? Ingenting. Allt känns så meningslöst.
Jag har så många underbara personer i mitt liv. Jag har fan ingen rätt att må dåligt.
Och det gör ångesten ännu större. Att må dåligt trotts alla som finns runt om mig.
Ta mig härifrån. Vi gör det. Vi drar. Långt bort och kollar aldrig tillbaka. Lämna
våra liv bakom oss och börjar ett nytt! Ett bättre! Ett riktigt liv!

??

Var bara på en utav två lektioner idag. Orkade inte Mibas:en på morgonen så gick till Religionen efteråt istället. Seg lektion eftersom vi bara kollade på en film om Isalm.
Efter det blev det en liten runda på stan med Totty som skulle köpa present till en kusin. Blir nog en runda på stan imån med eftersom vi får pengar nu =)
Ruweni har jag inte hört av idag?! Hon ligger säkert och nanar =)

Alla mina blogginlägg sista tiden har känts så meningslösa. Jag bloggar om helt ointressanta saker om vad jag gör om dagarna vilket är typ ingenting. Jag är så trött på allting. Vad är meningen med allt? Snälla ge mig ett svar!

Hej

Skolan idag var bra. Vi var på blekingemuseet och kollade på en utställning om hedersmord och sånt och hade sedan diskussion om det. Väldigt interesant måste jag säga men också fruktansvärt hemskt. Svårt att förstå sådant när det är så omöjligt i den världen man själv lever i. Efter det gick vi till konsthallen och kollade på en utställning om typ flickor som försvinner i Kina. Också interesant men ganska segt och långdraget faktiskt.

Nu på kvällen har jag lekt med Jacke och Pian =) Jätte roligt och mkt fluum blev det som vanligt haha.
Ruweni <3 Älskar dig!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Borde egentligen ligga i sängen för längesen eftersom jag börjar vid åtta imån =P Dryygt. Men slutar typ vid elva så det är helt okej ;-) Haha.

Jaojao natti natti <3


Tjosan!

Andra dagen i skolan. Har en lektion kvar men inte förrän om två timmar typ =) Sitter hemma med Hannah och drygar haha. Har haft stresshantering, Engelska B och svenska. Fick reda på att vi har nationellt prov i Svenska den 1/4. Hjälp! Vi ka skriva en uppsatts och vi har 5 timmar på oss =P Hoppas det går bra.

Aj! Det gjorde ont när jag såg er idag. I typ en sekund. Sen insåg jag att jag kommit så långt och blivit mkt starkare än jag trott. Jag har blivit säkrare, starkare och större än ni någonsin kommer att bli!

<3

Tell me princess now when did you last let your heart dicide?


Första dagen i skolan!

Första dagen i skolan på länge =) Gick bra måste jag säga. Har ett riktigt soft schema. Helt underbart. Hade Natur och friluftsliv B där vi bara pratade om Sälen resan. 9 dagar kvar nu!! Läääängtar =) Ska bo i en stuga ihop med Ruweni, Totty och Carro. Ska bli helmysigt!
Sen hade jag Fritid för förståndshandikappade (tror jag kursen hette) En ny kurs jag ska börja läsa. Verkade verkligen intressant. Ser fram emot den. Sen på morgonen innan vi började skrev jag ihop en argumenterande uppsats om att jag är för abort, som vi har haft typ 7 veckor på oss att skriva haha. Lyckat. Men det blev nog ganska bra tror jag. Skönt att ha den gjord i alla fall.  

Nu ska jag nog hoppa in i duschen. Blev lite svettig efter mitt träningspass haha. Sen blir det nog en runda till Gustav och leka lite och kanske lite lek med Ruweni ikväll?

Ha en fortsatt bra dag så skriver jag kanske mer ikväll!

Söndag igen!

Veckorna går alldeles för fort. Detta lovet har bara sprungit iväg.

Igår satt jag barnvakt till min älskade systerson. Riktigt litet busfrö är han nu haha. Men mysigt hade vi. Byggde kojor och lekte med alla möjliga leksaker och dansade gjorde vi också vilket han älskar. Han snurrar runt allt han kan tills han inte kan stå på benen haha. Så söt är han!!

När jag kom in till stan ikväll blev det kedjerökning med Ruweni =) Hon tror inte på att jag åkte gasflygmaskin in till stan men det gjorde jag faktiskt!! Har till och med bildbevis men glömde bara visa det för henne =P Haha!! Älskar dig syster enormt mkt. Klarar mig inte utan dig <3 <3 Kanske smiter bort till er en stund lite senare om ni orkar med mig =) hihi!!

Nu sitter jag och lyssnar på en underbar skiva jag bränt ut som innehåller 90% hiphop. Haha får lyssna lite lågt för min älskling hatar sån musik haha.

Skola imån då! Ska bli kul att träffa allihopa igen men känns mest segt och känner redan nu att ångesten börja komma! :-/ Menmen bara att göra det bästa av att. Är ju inte så länge kvar nu =)

Tjoo!


Hej!

Började dagen med att städa och sedan ut och gå i solen.
Sen nu på kvällen har jag hälsat på mamma Nettan på hennes jobb. Var trevligt och blev bjuden på mat och fick sitta i en massagestol =) hihi.

Ja det är väl typ de jag har gjort idag. Och nu sitter jag här hemma och har tråkigt :-/ Vill hitta på ngt men finns inte så mkt att göra. Suck!

Äntligen!

Äntligen har vi fått träffa vår älskade Totty!! Har verkligen varit en helmysig dag. Pian, Jag och Totty skulle ju egentligen ha en picknik och det blev det också...Fast inomhus haha =P Så typiskt oss. Men mysigt var det i alla fall att sitta där på filten med tända ljus och äta äggmackor =) Har saknat dig såå gumman. Skönt att ha dig hemma igen!
Efter våran lilla inomhuspicknik kollade vi på Catch me if you can. Grym film med tanke på att det hänt i verkligheten.

Älskar er båda mina prinsessor! Hur mkt som helst <3

Hej!

Idag har jag lekt fotograf med Pian. Var riiiiktigt kallt om händerna vill jag lova. Och tänk då Pian som stod modell i bara klänning =P Men fina bilder blev det i alla fall =) Inte för att jag är så duktig som fotograf men som tur väl var hade jag ju en så snygg modell ;-)

Sen kom pappsen hit på en kopp kaffe. Det var verkligen mysigt. Han berättade historier om sina långresor och jag satt som ett litet barn och lyssnade med tindrande ögon. Så kändes det i alla fall. Kände mig riktigt lycklig över att vara med honom idag. Älskar dig pappa <3

Nu ska jag snart käka lite med älsklingen och kanse se på ngn film. Blir kanske en dubbeldate med Ruweni och Micke senare ikväll om vi orkar =)

Ha det gott! Puss

Hej!

IKVÄLL KOMMER TOTTY HEM :-D Så får man inte träffa henne?! Grr!! Haha men imån så =) Lääängtar!!!

Nu sitter jag och väntar på Ruweni! Ska ut och fotografera i det fina vädret =)

Inatt sov jag på soffan haha. Blev förvårnad när jag vaknade i morse =P Somnade visst när jag skulle se på film igårkväll.
Händer ikväll då?! Ingen aning. Sånt man märker!

Ciao!!

Tjoo!

Ikväll kom Micke och Pian förbi en runda. Det var mysigt =) Satt och pratade och jag visade även upp mig i min balklänning =) Längtar!
Efter dom gått kände jag mig lite dålig eftersom jag inte varit ute och gått idag så det fick bli ett till pass med Paolo Roberto haha. Kändes bättre efteråt.

Nu har älsklingen och jag kollat på Patrik 1.5 Sjukt bra film. Och nu är det dags för sängen. Älsklingen har precis gått in och lagt sig men jag är inte så trött faktiskt. Får se om jag kollar lite till på tv innan jag lägger mig.

Natti natti <3

Tankar!

Ett steg närmre att få träffa dig. Längtar mitt lilla hjärta. Ett år och två månader sen sist. Alldeles för länge sen. Längtar så det gör ont efter dig <3



Mkt tankar nu. Lyssnade på en låt som fick mig att tänka tillbaka på en viss kväll. En helt galen kväll men ändå så underbar. Den kvällen fanns det inget annat än det man såg, hörde och de människor som var runt om en. Den kvällen var det bara vi. Den kvällen hade vi inga gränser. Den kvällen var exakt så jag önskar att varje kväll kunde vara. Det som varit ska man lägga bakom sig. Men vissa saker vill man ta med sig även att man egentligen inte borde. Även att man aldrig pratar om det. Även att det egentligen kanske inte ens är värt att minnas. Så vill jag ändå ta det med mig. Finns mycket sånna taknar och minnen.

Ruweni
Varje ögonblick, varje dag och natt, varje stund och minne tillsammans med dig är värt att minnas och det kommer jag alltid bära med mig <3
Älskar dig


Myskväll!

Igår blev det myskväll och övernattning med Hanny! Riktigt flummigt. Morötter, naturchips och tre och en halv film. Halva seven pounds (en besvikelse), A man apart, Madagaskar 2 (skrattade tills vi grät) och slutligen Twilight som var en underbar film. Hade verkligen jätte roligt.
Ruweni skulle komma bort med men blev inte så =( Vi får ha myskväll en annan dag snuttan =)

Idag händer det inte så mycket. Har tvättstugan hela dagen. Drygt!
Blir kanske en till blogg ikväll!

Puss hej <3

MYSKVÄLL <3

                                                                               

Hej hopp!

Var uppe runt nio idag. Kändes bra. Tränade lite och gick sedan ut och gick en timme i det härliga vädret =) Sen har jag plockat lite här hemma, ska bara damsuga med.
Så kommer kanske Hanny in en stund lite senare =) Ska bli roligt.
Kanske leka med Ruweni med idag? <3

Hej då till Robin i eftermiddag =( Kommer saknar dig vännen. Väldigt mycket!

Nu har jag laddat ner tre filmer på mindre än en halvtimme?! Knasigt värre men jag klagar ju inte =) Är van vid min dator där det tart typ ett halvår per film. Går lite bättre nu när Nicke fått internet =) Kan tyvärr inte kolla på dem bara eftersom Nickes dator inte har ngt ljud. Haha lite tråkigt att se på filmen då. Så jag får vänta tills vi köpt skivor och bränt ut dem.

Kanske skriver mer ikväll!

Pusshaj!

Slapp söndag!

Har verkligen inte gjort någonting alls idag. Känner mig rätt dålig faktiskt. Har inte ens gått utanför dörren. Illa med tanke på hur underbart väder det varit idag. Har verkligen varit riktigt seg.
Och nu är det lov en vecka. Härligt. Blir en aktiv vecka om det blir som jag planerat. Ut och gå två gånger om dagen och för hoppningsvis komma igång med kickboxningen tillsammans med Hanny!! Ska bli roligt.

Sen kommer Totty hem i veckan. Lääääängtar efter dig snuttan. Kommer bli en massa kramande och pussande när du kommer hem!!

Eftersom jag itne gjort ngt idag så finns det inte mkt att skriva om. Ska ta bättre vara på morgondagen!

Bye!

Alla hjärtans dag <3

Har varit en toppen dag idag! Som jag skrev innan så började dagen med en härlig räkbaguettsfrukost. Älsklingen blev jätte glad. Sen gick jag upp en runda på stan med Ruweni, även kallad snöåsna haha <3 Köpte en liten nalle till Samuel som han blev jätte glad för =) Sedan åkte jag och älsklingen till syster, Johan och Samuel i Jämjö för att äta alla hjärtans dag middag. Underbart gott. Till förrätt blev det toast med kyckling och champinjonröra. Till varmrätt kycklinggryta med ris och sallad och efterrätten var typ som glass med ngt rött gott ovanpå och jordgubbar. Gryyymt gott. Var något mätt därefter. Sedan flummade vi järnet med Samuel. Han hade fått i sig mkt socker under dagen så han var ngt galen. Skrattade tills jag grät. Sedan la jag mig på soffan och somnade dirrekt. Har knappt sovit något inatt. Vaknade av ngt helt underbart. Att pappa klappade mig på huvudet och jag blev väldigt förvånad när jag öppnade ögonen. Han hade redan varit hos Emelie tidigare på dagen och nu kom han bara ut för han ville ge mig en alla hjärtans dag kram. Bästa idag. Älskar dig pappsen <3 <3
Och nu är Nickes syster Carro här så nu blir det bara myspys framför tv:n resten av kvällen =)

Fick detta underbara kortet av syster. Älskar dig <3




Och en underbar ros och ett gulligt kort av älsklingen <3



Jag älskar dig med älskling <3

Bakis!

Blev visst lite fest igår =P Hade sjukt kul!! Träffade massa underbara vänner ute med och tyvärr lite mindre underbara. Men löste det bra tycker jag allt =)
Tack allihopa för en underbar kväll!!
Och Pian glöm inte att du är en snöåsna haha ;-) <3

Vaknade för ungefär en timme sen och var sjukt bakfull. Men bestämde mig för att inte vara det idag så jag gick upp, tvättade av sminket, drack vatten och gick och handlade. Ska överraska älsklingen med lite räkbaguetter nu till frukost =) Det är ju faktiskt Alla hjärtans dag!

Skriver mer ikväll!
Puss <3

Tjoo!!

Började dagen med att redovisa ett engelskaarbete med Ruweni. Det gick jätte bra faktiskt =) Är stolt över oss. Efter det skulle jag hem en runda innan praktiken. Messade Robin och eftersom han var i stan så träffades vi en liten stund. Skulle bara vara på praktiken en timme idag och jag tänkte att det var mellan 13.00-14.00 men i bussen på vägen dig kom jag på att det var ju mellan 12.00-13.00 Typiskt! Men vikarien som var där idag sa att det var helt lugnt. Pinsamt menmen det var bara att ta bussen hem igen.

Och nu ska jag nog ut till Robin en stund och leka =) Får se vad som händer ikväll. Blev lite sugen på att festa men Ruweni har ont i ryggen =( Älskar dig snuttan. Hoppas det blir bättre snart!!

Blir nog en till blogg senare ikväll.

Puss så länge!

Tjo!

Var trött idag när jag kom hem från praktiken. Väldigt intensiv dag men roligt och bra har det gått. Känns konstigt att det är sista dagen imorgon. Men eftersom mina handledare varken var där idag eller kommer vara där imorgon så ska jag åka dit ngn gång efter sportlovet så man lixom får ett riktigt avsked eller vad man ska säga. Kommer sakna alla =(

Idag har älsklingen äntligen fått internet på sin dator. Han är jätte glad nu =) Det är jag med kan jag säga eftersom internet på mid dator är helt knas för det mesta.

Ikväll händer inte mycket. Ska nog ut och gå en runda snart. Får se om älsklingen åkar gå med. Jaojao något hittar man väl alltid på.

Ruweni kan jag inte träffa idag för hon ska sova hemma på Trummenäs =(

Får se om det blir en till blogg ikväll annars hörs vi en annan dag.

PussKram

Hejsan!

Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli färdig och att älsklingen ska komma hem. Har lagat grönsaksoppa =) Mums!

Praktiken gick bra idag. Känns lite tråkigt att det bara är två dagar kvar men det ska också bli jätte härligt med sportlov. Har inget dirrekt planerat. Ska ta det som det kommer hade jag tänkt =)

Och ute är det vitt så långt ögat kan nå =( Vill inte ha mer snö nu. Vill att våren ska komma. Och vecka 10 åker man till fjällen igen =) Ska bli skit kul!!! Där får det gärna vara snö för där finns backar att ha nytta av snön i men inte här hemma.

Ikväll händer det inte så mkt. Blir sängen tidigt. Älsklingen ska ut och fika med en kompis så jag slappar väl frammför TV:n då kan jag tro ;-)

Kanske hörs senare!

Härlig dag!

Idag har det varit fullt upp. Vaknade glad av det fina vädret. Blev mindre glad senare på dagen då jag fik reda på att det skulle bli snöstorm i veckan. Typiskt! På praktiken gik det bra idag. Min lärare var och hälsade på och jag fick mycket beröm av min handledare. Då blir man glad =)

Efter praktiken åkte jag hem och gick sedan upp på stan för att beställa min balklänning som jag valt ut i lördags. Till min stora besvikelse så fanns den inte i min storlek på lagret och tjejen som jobbade i lördags sa att det skulle gå och beställa från något annat ställe eller nåt sånt men det gick tydligen inte sa hon som jobbade idag. Blev verkligen jätte besviken. Men efter ungefär en timme av letande och provande av olika klänningar så hittade jag en jag fastnade för som var väldigt lik den klänning jag ville ha från början. Då kände jag mig nöjd och glad.

Sedan skulle jag bara gå hem och lämna klänningen för att sedan åka till Jämjö och lämna lite saker till syster men då dyker pappa upp helt spontant =) Så vi satt ner en stund och sedan åkte vi tillsammans ut till Jämjö. Efter det följde jag med pappa hem en stund och det var jätte mysigt. Älskar dig pappa <3

På vägen hem sedan bestämde jag mig för att hoppa av i Annebo för att gå hem och få lite motion. Kändes skönt. Tog faktiskt bara en halvtimme och inte två timmar som sist haha. Men var väl inte riktigt i nyktert tillstånd den gången =P

Och nu på kvällen har jag varit ute och gått en långrunda med Ruweni och Coffie. Var jätte härligt. Vi pratar och så myket störda saker som bara vi förstår och det är verkligen underbart. Vi har så mycket planer och drömmar för framtiden och jag önskar verkligen vi uppfyller dem hur störda dem än är. Älskar dig Ruweni. Sååå mycket <3

Och nu är det snart nane dags. Ska kanske se ett avsnitt av Kulla mannen först med älsklingen =) hihi.

Ha det bra! Puss o Kram!

Ruweni <3

Ruweni och jag satt ute ungefär en timme och bara pratade. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Det var så mysigt och det kändes så skönt! Älskar dig så otroligt mycket mitt hjärta. Kallt var det ute så när jag kom hem gjorde älsklingen varm oboy till mig =) Så nu ska jag återgå till soffan och mysa framför Beck med älsklingen.

Puss <3

Söndag!

Måste bara säga vilket underbart väder det har varit idag =) Man blir verkligen glad av det.
Idag har älsklingen och jag varit på middag hos syster och Johan i Jämjö. Har busat järnet med lille Samuel =) Haha. Så roligt vi har haft. Och jätte god middag åt vi. Potatis och älgkött med kokta grönsaker. Mums!

Nu ska jag träffa Ruweni en liten stund och sen blir det Beck =) Älskar dig mestast snuttan <3

Blev verkligen såå glad att du hörde av dig idag. Det betyder verkligen mycket för mig. Jag har medvetet tagit avstånd för att skydda mig själv. Men jag vill vara din vän. Jag vill finnas där för dig bara du tar tag i ditt liv vilket det verkar som att du har gjort nu. Det gör mig så jävla glad. Du kommer alltid betyda för mig vännen. Det vet du!

Puss <3

Har du glömt?

En vän är två olika personer fast med en och samma själ <3

Har du glömt att du är en del av mig? Att vi är fast med en och samma själ? Vill du inte vara det längre? Denna ovisshet gör ont djupt inom mig. Vad är det som har hänt? Varför pratar du inte med mig längre? I alla fall inte på samma sätt. Jag försöker verkligen så gott jag kan och jag tänker inte sluta försöka. Kanske jag inte har försökt tillräckligt. Jag tänker inte sluta kämpa. Det vi har är inget jag tänker ge upp. Jag tänker inte låta det rinna ut i sanden. Det skulle göra för ont. Varför kasta bort något som är så bra? Varför inte kämpa för att hålla det vid liv?
Jag vill att lågan ska brinna på nytt. Du är så underbar min ängel. Du är rädd att du ska mista mig med jag står ju här. Se till att inte glida ifrån mig då. Snälla stöt inte bort mig. Är du inte stark så kan jag vara stark för oss båda men inte för alltid.
Snälla möt mig. Möt mig på halva vägen.
Jag kanske inbillar mig men jag tror faktiskt inte det.

Jag älskar dig så obeskrivligt mycket och det kommer jag alltid att göra min ängel <3




Underbar film!

Har varit på bio nu med älsklingen. Benjamin Buttuns otroliga liv. Helt underbar film. Den berörde mig verkligen. Så djup och vacker film. Helt otolig. Till er som inte sett den. Den är ett måste!

Innan bion gick vi ut till Michael i galgamarken och umgicks en stund. Var jätte trevligt =) Vi diskuterade en massa plugg. Olika skolor och olika möjligheter. Känns spännande. Måste se till att göra högskoleprovet. Väntar mig inte att det ska gå bra första gången men då har man i alla fall testat på det och sen kan man ju alltid förbättra sig. Är verkligen sugen på att plugga vidare och det som lockar mest är socionomlinjen. Älsklingen är lite inne på att plugga till journalist och både den linjen och socionom finns i Kalmar så där finns en möjlighet faktiskt. Komma bort från Karlskrona men ändå inte allt för långt. Menmen man får se vad som händer. Finns så mycket ideer och möjligheter så man kan aldrig vara riktigt säker på vad det blir.

Ibland är det bäst att låta det förflutna vara just det, det förflutna. Det kanske var underbart just då. Men det skulle inte vara underbart att gå tillbaka till det. Jag har lämnat det bakom mig. Jag känner att den sista tiden har jag ändrats så mycket som person. Ändrats till det bättre. Jag mår bättre inom mig. Jag känner mig starkare. Jag vill att det ska vara. Inte bara vara för stunden. Jag vill bara leva i nuet <3

YESTERDAY IS HISTORY
TOMORROW IS A MYSTERY
TODAY IS A GIFT
THATS WHY ITS CALLED A PRESENT
 

Tjooosan!!

Förkylningen är som bortblåst =) Nästan i alla fall. Känns skönt!

Har gått en runda på stan med älsklingen idag och hittat min balklänning. Blev kär. Vinröd i färgen. Inte vad jag tänkt mig från början men tycker faktiskt den färgen passade mig jätte bra. Skulle fundera tills på måndag sa jag men jag har redan bestämt mig. Kanske inte världens mest speciella eller unika klänning men jag trivdes verkligen i den! Fans tyvärr inte min storlek bara men det sa hon att dom kunde beställa så jag hinner få den innan balen =) Sen gäller det bara att vara snabb så man får tag i biljetter.

Sen fick jag för mig att jag skulle klippa mig helt plötsligt. Jag som avskyr att gå till frisörer men jag blev jätte nöjd faktiskt =)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske en bio eller en runda till Jämjö eller mys med Ruweni? Sånt man märker.

Ha det gott! Puss <3  
      
                                                                                                     

Resultatet =)



Hallo!

Idag har jag varit uppe hos mormor. Kändes inge bra eftersom morfar inte var där =( Helt fel! Varför ska det vara så?

Sen har jag inte alls varit pigg idag eftersom min förkylning inte blivit bättre. Men det kändes i alla fall bättre att komma hem. Har köpt det klassiska Kulla mannen idag =P Ska se ngt avsnitt sen med älsklingen som inte har sett dom =)
Sen hade vi tänkt göra en god taco låda till middag ikväll. Ska bli gott faktiskt. Så kommer kanske Ruweni bort en runda ikväll =) Det blir mys i så fall!!

Imån om jag och Niclas orkar ska vi gå upp en runda på stan och se om vi kan hitta en balklänning till mig. Börjar bli dags för det nu faktiskt.

Har varit mkt tankar idag om allt och ingenting. Mest på morfar. Saknar dig min underbara morfar <3



Hemma o sjuk. Igen!!

Det är så drygt att vara sjuk. Förkyld och snurrig i huvudet så fort man reser sig upp. FAN SÅ DRYGT!!
Bra att jag tillåter mig själv att vila i alla fall. Framsteg. Vill inte vara sjuk lika länge som jag var sist.

Lite mer än en timme till älsklingen kommer hem. Saknar honom.

Har inte mkt att skriva. Händer inte så mkt när man är hemma själv och inte gör annat än att ligga på soffan och snörvla.

Jaojao hörs!

Ruweni mitt älskade hjärta <3

 Tro mig. Jag kommer ihåg. Varje minne med dig, varje upplevelse, varje dag tillsammans med dig är värd att minnas. Våra minnen kan ingen ta ifrån oss och jag lovar dig att vart jag än ska så kommer jag ta våra minnen med mig. Det är skrämmande att vi vet så lite nu. Vem vet vilka vägar som snart kommer att öppna sig för oss och framför allt, Hur ska vi veta vilken väg vi ska välja? Det är ett stort steg i vårt liv vi snart kommer att ta och det steget kommer vi ta tillsammans. Tro mig! Sen kan vi inte veta om vi kommer ta samma väg efter steget men jag vet att då kommer du vara tillräckligt stark att gå din egna väg, trots att det är skrämmande. Jag ska se till att du blir så pass stark att du vågar! Jag kommer alltid finnas med dig syster. När jag saknar dig sluter jag mina ögon och då ser jag dig framför mig. Skulle vi vara på varsin sida av jorden och det inte skulle räcka för dig att sluta dina ögon, då vet du att jag skulle komma till dig. För jag älskar dig så mycket. Syster det här är inte slutet på någonting. Det är bara en fortsättning på det vi redan har. Bara ett lite större steg framåt. Idag är första dagen på resten av våra liv. Du ska aldrig tvivla på att jag kommer finnas med i ditt liv tills dagen jag dör. Jag kommer aldrig släppa dig.
Det går inte. Vet du varför?
För vi är en <3




As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change, from whatever
We will still be, friends forever

Hemma från växjö

Har verkligen haft en grymt rolig helg. Känns lite segt att vara tillbaka i Karlskrona men jag har ju saknat min älskling faktiskt.

I fredags festade vi inne på campus men eftersom Lina inte fått tag på något gästlegg till mig så krävdes det väldigt Mycket fjäsk för att få in mig men vi la båda på hundögonen och till slut gick det =D Sedan blev det efterfest hemma hos Lina ett helt gäng. Riktigt nice.

På lördag morgonen var jag fortfarande full när jag vaknade. Vi gick ut ett gäng och käkade frukost ihop och sedan gick Lina och jag hem och sov, båda halvt fulla och väldigt trötta. När vi vakande var det bara på att igen. Duscha oh fixa i ordning sig och sedan börja festa. Tre olika förfester med buzz spel och gitarr hero och jäkligt goa människor. Sedan in till stan till nåt ställe som hette Grace där det var 25 års gräns. Inga problem eftersom vi hyrt vippbord ;-) Riktigt roligt ställe och stort med.

Idag mådde jag inte såå dåligt när jag vaknade. Lina och jag var ute och gick en långrunda på förmiddagen och sedan har det mest varit slapp framför TV:n. Och så nu e jag hemma.

Kommer inte dröja länge innan jag åker upp till växjö igen kan jag ju säga. Längesen jag hade så kul!!

Tjao!

RSS 2.0