Söndag!!

Jahopp då var det söndag igen. Veckorna går fort. Mår lite sådär idag med. Har hostat hela natten och varit snurrig idag. Men jag SKA gå till jobbet imån. Har laddat upp med frukt och grejer jag kan ta med mig imån =)

Idag har varit en bra dag. Ida, Conny, Hampus och lille nytkomlingen Evelina har varit på besök. Sååå söt var den lilla prinsessan. Och verkligen pytteliten. Ville verkligen bara pussa på henne och gosa men eftersom jag var rädd att smitta henne så höll jag mig lite på avstånd. Så det har varit ett himla stohej här idag. Samuel och Hampus har busat runt ordentligt hihi.

Annars har jag inte gjort så mkt idag. Emelie och jag har varit nere och handlat lite nu på kvällen. Pratade även med min älskling nyss. Saknar dig baby. Älskar dig otroligt mkt <3 <3

Har inte så mkt mer att skriva så dagen till ära lägger jag istället upp lite bilder!! Eller nahe det tyckte visst inte datorn jag skulle göra. Får bli lite bilder en annan dag istället när datorn inte bråkar med mig =P

Eleonore


Lördag!!

Var ett par dagar sen jag bloggade nu. Jobbet har flytit på kanon och det känns toppen!!! Har jobbat tisdag-fredag och har även satt upp mitt schema för 2 veckor frammåt. Så framöver blir det jobb jobb jobb!! Me like!!!

Igår träffade jag min älskade Sebbe bus. Blev helt tårögd. Var så underbart att få krama om dig mitt hjärta <3 <3 Vi träffade Elias en stund och syster Lina. Sen gick vi hem till Pian picadelli och myste. Det var några riktigt härliga timmar vi fick ihop. Har saknat dig mer än ord kan beskriva.

Kvällen igår tillbringade jag hemma hos Robin. Vi låg och kollade på film och pratade en massa. Alltid lika mysigt att umgås med dig vännen.

Och idag är det då lördag. Har inte dirrekt några planer. Hade gärna lekt lite med Picadelli ikväll men beror lite på hur jag mår. Har ju nyss varit sjuk i typ 2 veckor men inte hindrar väl de mig att åka på att igen. Jävla skit. Hostade hela dagen igår och inatt med. Men har i alla fall inte fått feber så förhoppningsvis är det inget som håller i så länge. Fick även blodtrycksfall i morse eller vad det nu heter. Sånt är så läskigt. Började snurra och flimmra frammför ögonen men efter tt jag lagt mig ner en liten stund så försvann det.  

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och piggna till lite.

Eleonore


Första jobbdagen i Karlskrona!!

Dagen började inte så jätte bra. Kom till jobbet vid tio eftersom det var den informationen jag fått. Men ngn hade blandat ihop tiderna och jag skulle inte vara på jobbet förrän halv två. Typiskt! Som tur var fick jag låna Gustavs lägenhet i stan så jag slapp åka hela vägen tillbaka till Jämjö. Tuusen tack vännen =)

Så vid halv två var jag på jobbet igen och vi fick lite utbildning och info och de och detta och så fick vi kära igång själva. Kändes kanon faktiskt. Trivdes jätte bra och träffade många nya härliga människor =) Så jag har en väldigt positiv inställning till detta!!! Ska jobba imån igen mellan klockan tre och nio. Det var lite dygt bara för när jag slutade så fanns det ingen buss som passade men jag hade tur. Pappsen var i lyckeby så han kom och hämtade mig och kärde hem mig till syster =)

Pratade med Sebbe bus nu precis. Vi skulle egentligen har setts imån men det blir nog på torsdag istället. Passade oss båda bäst. Ååå vad jag längtar efter dig min älskade lille bror. Över två år sen nu. Fattar det verkligen inte. Ska bli underbart att få krama om dig igen <3 <3

Så sammanfattningen av min dag är att den har varit kanon faktiskt även om inte starten på dagen blev den bästa. Menmen sånt som händer. Har en bra känsla inför det här nu i alla fall och det känns jätte bra!!

Eleonore

Trött!!!

Gick upp sent idag. Emelie och jag låg uppe halva natten och kollade på film =)

IDag har pappsen och jag varit och hämtat en tvbänk som jag köpt på blocket. Jätte fin var den. När vi kom hem med den stannade jag på middag hos pappsen och sen blev jag hämtad av Stefanos och vi åkte hem till Jämjö. Var mysigt att träffas. Blir allt för lång tid mellan gångerna tyvärr.

Har även fått besök av Gustav och Ted idag. Blev jätte sur för att jag förlorade i korspel som vanligt. Måste behärska mig haha.

Annars har det väl inte hänt så värst mkt idag. Lekt med Samuel och de o detta. Har haft en jätte bra dag i alla fall men nu är jag riktigt trött. Blir sängen tidigt ikväll tror jag!!

Eleonore

Home sweet home!!

Kom fram igår vid sju tiden ungefär. Det var en trevlig resa ner med Sussi =) Hade fullt upp med att packa upp och få ordning på alla saker men syster hjälpte mig och till slut fick vi ihop att väldans bra =)

Idag har jag varit inne i staun och fikat med A och Lina och <3 <3 Efter de tog Lina och jag oss en runda pa staun och kikade lite. Och Lina glöm för all del inte bort att Jungfru Maria färdades på en åsna till Betlemem ;) haha.
Efter de blev det blev det en runda hem till Gustav där jag städade upp i hans lägenhet efter gårdagens festande haha. Fint blev det ;) Och sen kom Robin upp en stund och vi satt o snackade massa skit och hade mysigt.

Nu ikväll har jag inte gjort så mkt. Vi har ätit bakade potatis med kyckling och tsatziki och sallad. Mums!!! Blir nog en rätt så lugn kväll tror jag.

Imån ska nog pappsen och jag åka och köpa en tv bänk som jag hittat på blocket. Jätte snygg och billig dessutom!!! Annars har jag nog inte dirrekt några planer.

Nästa vecka e min kära bror Sebbebus hemma eftersom han har sportlov. Åå så glad jag är för de. Har inte träffat min älskade bror på över två år nu. Helt galet. Så då hade jag tänkt mig en massa mys med honom <3 <3

Ska även på mitt nya jobb på tisdagen nästa vecka. Ska bli spännande!! Så lite händer det allt i mitt liv. Inte jätte mkt kanske men ngt i alla fall.

Avslutar dagens blogg med ett STORT grattis till Ida och Conny som fått en liten flicka. Såå söt!!!! =)

Eleonore

Städa och Packa!!!

Har städat här idag så nu luktar det gott och är rent och fint =) Packningen är också klar, bara alla kläder kvar men det går fort och packa ihop. Blev glatt överaskad igår när jag packade ihop mina skor och upptäckte hur många jag hade hihi =) Många rea fynd man köpt och använt en gång sen blir det liggande haha. Så onödigt egentligen.

Sista dagen på jobbet idag då. Käns lite trist faktiskt. Har så dubbla känslor nu. Ska bli underbart att flytta ner till Karlskrona igen och stå på egna ben eftersom jag kommmer bo helt själv när jag kommit igång med jobb och fixat lägenhet och de och detta. Samtidigt känns det trist att lämna allt här. Har haft riktigt roligt detta halvåret jag bott här med dom på jobbet och så. Har träffat många underbara människor. Kommer sakna er alla <3 <3

Och det är ju faktiskt inte hej då för evigt haha. Kommer ju vara hos min baby här uppe i alla fall en helg i månaden hade jag tänkt =)

Nu ska jag snart börja med tvätten. Alltid lika roligt =P Eller inte. Välkommen till kvinnans värld ;) 

Eleonore 

Har en bra känsla!!

Mitt liv har svängt hit o dit senaste tiden men som det lutar nu så flyttar jag till Karlskrona i helgen o kör igång på mitt nya jobb där nere tisdag nästa vecka. Inte helt säkert att det blir såhär än men antingen de eller att allt blir framskjutet en vecka. Känner att jag har en bra känsla i kroppen nu. Underbart!! Man ska aldrig se problemen utan lösningarna. Det gör allt så mkt enklare. Ser fram emot mitt nya jobb. Ska bli spännande med nya människor och verkligen spännande att se hur det går och om jag säljer. Men det ska nog inte vara ngt problem. Blir det de så får jag ju helt enkelt se lösningen då ;) Ska bli skönt att komma hem till allihopa igen på heltid och inte känna stress över bara en helg för att jag ska hinna träffa så många som möjligt.

Man ska inte komplicera saker o ting utan göra att så enkelt som möjligt!!!

Eleonore

Alla hjärtans dag <3

I helgen har jag inte gjort så mkt. I fredags gjorde jag nog så lite som man bara kan göra. Pendlade mellan tv:n, datorn och sängen ungefär. En riktig slapp dag!
Lördagen var väl ungefär likadan. Kvällen däremot var rikgtigt mysig. Nicke och jag gick och köpte Tacos och lagade till det och sen kollade vi på en skräckfilm, The Others. Riktigt bra film. Och RIKTIGT gott med Tacos =)

Och idag är det alla hjärtans dag då. Jag har aldrig varit så mkt för den dagen. Bara en ide för att affärerna ska tjäna en massa pengar på att man köper en massa nallar och skit som bara står och dammar på hyllan. Förlåt mig att jag är oromatiskt haha men det är ju faktiskt sant. När jag kom hem från jobbet idag hade älsklingen i alla fall maten klar och efter det fick jag en lapp där det stod en ledtråd till nästa lapp osv...Och i slutändän fann jag skatten som var en chokladask formad som ett hjärta, ett ciggpaket och ett jätte gulligt kort =) Ingen onödig nalle haha. Blev så glad. Tusen tack min underbara älskling!! Älskar dig <3 <3

Så nu ska vi bara mysa och kolla film och ha det lugnt och skönt.

Eleonore

Demoner

Andningen blir tung och tårarna slutar inte rinna
Försöker trycka tillbaka demonerna
Försöker att förhindra det som håller på att hända
Paniken stiger sakta och plågsamt
De tränger sig in i kroppen, demonerna 
De tar över ens känslor och fyller en med hopplöshet
Livsgnistan försvinner och kvar finns endast tomhet
En maktlöshet som man inte styr över
Man kan inte tänka eller känna
Endast ett evigt mörker
Du känner dig värdelös

Änglarna du trott på flyger iväg
Ljus blir till mörker
Kärlek blir till hat
Man ställer sig själv frågan
Varför lever jag?
Det finns inget svar



Ångesten föröker vinna över dig
Den har tagit över din kropp
Du rider ut stormen
Men till slut ger den upp
Du är på bottnen och kan inte tryckas ner mer
Då ger den sig av, då är den nöjd
Men när den gett sig av sipprar sakta ljuset i själen in igen
Du reser dig upp, du orkar stå
Det vann för stunden, men du vann den stora vinsten
Du hittade tillbaka till ljuset


Eleonore


Hej o hå!!!

Har loggat in o ut från bloggen nu flera gånger men nu ska jag fan ta mej ork till att skriva en rad eller två.

Snurrar i huvudet just nu. Min förkylning går upp och ner som bara den och just nu går den neråt. Har varit på jobbintervju idag och ska köra igån om typ 2 veckor. Sweeeet!!! Ska upp till Linköping imån och jobba mina 2 veckor på uppsägningstiden bara. Så skönt att allt är påväg att lösa sig nu. Hoppas det funkar med jobbet och de och detta så att jag snart kan skaffa mig ngt eget.

Ska bli skönt att komma upp till Linköping och träffa min älskling lite. Och nu har vi också två veckor på oss att prata igenom allt och umgås och bara va. Det här kommer lösa sig fint, det hoppas jag för allt i världen. Men för en gång skull känner jag faktiskt att jag gör ngt helt för min egen skull. Jag har inte lyssnat på vad andra sagt eller tycker. Det här är vad jag vill och känner är rätt. Sen är det ju förståss rätt skönt ändå att många tycker jag gör rätt. Men som sagt där här är endast ett beslut jag själv kan ta. Och som sagt det är faktiskt bara 3 timmar emellan oss. Inte hela världen faktiskt. Men klart det kommer bli en omställning för oss som levt inpå varandra ett bra tag nu. Men jag är säker på oss och jag älskar min Niclas <3 <3

I helgen har det varit rätt lugnt. Hag lekt lite med Ted och igår passade jag Samuel hela dagen. Var längesen vi hade lite egen tid Samuel och jag. Det blev lite pulkaåkning, lera, lego och massa annat skoj =)
Käkade lite med Lina i stan idag med efter intervjun. Mysigt. Blev tyvärr inte jätte länge eftersom jag började må sämre men som sagt nu bor jag snart här nere på heltid. Då har jag massa massa tid med alla nära och kära =)

Ikväll kommer pappa och Sussi på middag. Blir nog trevligt. Ska försöka vila så mkt jag kan nu ikväll så jag piggnar till och slipper sitta som en zombie på tåget imån.

Har pratat lite med Pian nu med. Stackare du får alltid lyssna på en massa bekymmer jag har känns det som. Men du vet att jag alltid finns där för dig älskling vad det än är. Älskar dig massor min prinsessa <3 <3

Ja det blev ett par rader. Känns alltid bra att skriva av sig lite!!

Eleonore

Tillbaka i bloggen!!

Har inte pallat blogga så mkt nu när jag varit sjuk men nu mår jag mkt mkt bättre!!!! Har varit en lugn vecka. Har tvingat mig själv att vara hemma och inte vara ute o härja. Däremot har jag haft folk här var o varannan dag tycker jag men det är inte fel att få lite sällskap när man ligger och snörvlar =P Har även blivit väldigt bortskämd av min underbara syster som har gett mig frukost på sängen och handlat hostmidicin och andra bra att ha grejor när man är sjuk =) Har världens bästa syster!!!

Ringde till jobbet nyss som jag sökt i karlskrona så nu har vi bokat tid för en ny intervju. Blir på måndag så nu har jag hela helgen också på mig att piggna till helt!!! Känns skönt att ha tagit tag i det nu med!

Sakanar min älskling en massa. Vet ju inte riktigt hur länge jag blir kvar här nere nu. Men det är väl bara att börja vänja sig eftersom tanken är att jag snart ska bo här på heltid. Men jag älskar min älskling och jag vet att vi fixar det här <3 <3 Det är bara att kämpa på. Har ju underbara vänner med som stöttar mig och alltid ställer upp!!!

Har en konstig klump i bröstet nu. ar haft sen jag vaknade. Hatar när man drömmer ngt så verkligt och det tar så lång tid efter man har vaknat att inse om det bara var en dröm eller om det faktiskt hände. Lite otäckt faktiskt.

Idag ska jag inte göra så mkt hade jag tänkt. Laga middag till allihopa änkte jag göra för att bevisa för syster att jag faktiskt kan haha. Men annars händer inte så mkt.

Igår var bästaste Robin här på besök. Vi satt och pratade mkt gamla minnen som faktiskt kan vara rätt så jobbigt att ta på. Men ibland är det viktigt att inte bara tänka tillbaka på det som var roligt för det kan bli ens fall. Man måste även tänka tillbaka på det som inte var bra vilket är en väldigt stor del och det är inget jag skulle vilja falla tillbaka i. Man måste vara stark.

Eleonore

RSS 2.0