Längesen!!

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade. Har väl inte hänt så jätte mkt speciellt. Helgen blev det lite oplanerat partaj, leklandet med underbara familjen (Samuel var riktigt nöjd ;) Sen jobbade jag i söndags och lite så. Just de var ju uppe i Linköping förra veckan med och jobbade. Det var jätte kul och mysigt att få mer tid med baby <3 <3
Och nu är det inte många dagar kvar tills jag får min lägenhet. 1 Maj är den min min min!!! Så skönt ska det bli. Ska vara med på besiktningen imån så att allt går rätt till ;) Så jag inte själv åker på ngt den dagen jag ska flytta. Så det blir tyvärr inte mkt firande i valborg för min del trotts att jag är riktigt sugen. Men klart ska ska bli roligare att bära en massa kartonger och möbler upp och ner i trapporna ;)

Idag jobbade jag förmiddag för att hinna med att träffa Ida och Malin för att planera möhippan. Det gick jätte bra och vi kom långt i vår planering!! Efter det har jag umgåts med Robin. Vi har väl mest flummat som vanligt haha.

Så mitt liv rullar väl på tycker jag och jag är nöjd och det är ju bra de. Men det här med bloggen börjar kännas mindre och mindre intressant. Men än tar jag nog inte steget att ta bort den.

Eleonore

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0